Aşk İlişkileri Uzaktan sevdiğin biri başkasıyla ilişki yaşasa hala sever misin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uzakran seviyosundur sevgili yapmistir hala seviyosundur ama iliskiye de girmistir hala sever misin? Güncellemeler+1 yıl Insanlar tamam ben merak ettim de kxjx Uzaktan sevdiğin biri başkasıyla ilişki yaşasa hala sever misin? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dasistschön Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Ben uzaktan sevmem. İlgim varsa belli ederim gider söylerim ne olacaksa olur. 0 0 Yorumla
Ömerrxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Boş ver fayda gelmez 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Ah ömer ah ah Yorumla Ömerrxxx +1 yıl Noldu yav Yorumla Soran +1 yıl Bi dizide ömer vardi o geldi aklima Yorumla Ömerrxxx +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dizinin adi ömer Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Ömerrxxx +1 yıl Hangi diziymjs o yav 😂 Yorumla Soran +1 yıl Adi ömer jfjg ömer dizi falan yau Yorumla Ömerrxxx +1 yıl Ne anlatıyor Yorumla Soran +1 yıl Izledin mi Yorumla Ömerrxxx +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Ömer müezzin Yorumla Ömerrxxx +1 yıl Bakarım bir ara Yorumla Soran +1 yıl Yerim seni Yorumla Ömerrxxx +1 yıl Off ye beni canım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla Ömerrxxx +1 yıl Hiç Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. bende s... ker birakirim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seviyoum hala ama görüşmem iş biter 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bitir onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerine yenisini koymak lazım yok şu an Yorumla Soran +1 yıl Cok koyarsjn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koyacam Yorumla Soran +1 yıl Nereye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uygun bir yerelere Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. Hayır bu da soru mu 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sordum iste Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Şaka mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 Nisan Yorumla Zindanadasi +1 yıl Eve kaldırırım Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bi mazoşist daha 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Sen. Yorumla Soran +1 yıl Iyi bisi mi dedin Yorumla Soran +1 yıl Şu an ne alaka Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Kötü bişey dedim Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Başkasıyla ilişki yaşayan adamı seven kız sen değil misin ki Yorumla Soran +1 yıl Haa bnde sandim tabiji severium diyon jxjx hyr yaa sordum tek hattaaa o kisi hamile kalsa falan Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Komik miyim Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Yok sevmem 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soğurum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hm Yorumla aliakarrr +1 yıl Sen peki Yorumla Soran +1 yıl Ya Allah korusun Yorumla aliakarrr +1 yıl 😀 bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben uzaktan sevmem. İlgim varsa belli ederim gider söylerim ne olacaksa olur.
Öhhh aldatmış bi zahmet sevme yani
Boş ver fayda gelmez
Ah ömer ah ah
Noldu yav
Bi dizide ömer vardi o geldi aklima
😂
Dizinin adi ömer
😂
Hangi diziymjs o yav 😂
Adi ömer jfjg ömer dizi falan yau
Ne anlatıyor
Izledin mi
Yok
Ömer müezzin
Bakarım bir ara
Yerim seni
Off ye beni canım 😂
Noldu
Hiç
bende s... ker birakirim
Seviyoum hala ama görüşmem iş biter
Bitir onu
Yerine yenisini koymak lazım yok şu an
Cok koyarsjn
Koyacam
Nereye
Uygun bir yerelere
Hayır bu da soru mu
Sordum iste
Şaka mı
1 Nisan
Eve kaldırırım
Bi mazoşist daha
Kim
Sen.
Iyi bisi mi dedin
Şu an ne alaka
Kötü bişey dedim
Başkasıyla ilişki yaşayan adamı seven kız sen değil misin ki
Haa bnde sandim tabiji severium diyon jxjx hyr yaa sordum tek hattaaa o kisi hamile kalsa falan
Anladım
Komik miyim
Hayır.
Sevmem
Yok sevmem
Başıma geldi ayrildik
Soğurum
Hm
Sen peki
Ya Allah korusun
😀 bence de