Güncellemeler
+1 yıl
Evet soru saçma ama galiba gerçek benim sevgilim olduğu süreçte bana aşık olmuş. Hala seviyor ve ayrıldığımızı öğrenmiş. Kız sürekli kahroluyor.
Ya şimdi buraya yazınca harbi çok saçma iş ya
Ya şimdi buraya yazınca harbi çok saçma iş ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer ayrıldığım kişiyle tümden ilişkimi bitirdiysem biraz kendime zaman verip beni sevdiğini söyleyen insana da bunu düzgünce anlatıp biraz kafa dinlerdim. İlişki düşünmeye başladığımdaysa ona şans vermek isterdim. Sevdiğin insan yerine seni seven insanı seçmen daha mantıklı oluyor bence.
Mantıklı olur tamam güzelde bir kız ve benim ilişkim o kadar sert bitti ki çünkü aldatıldım gibi bir şey oldu ben aşka küsmüş bir adamım. Bu şeylerin üstüne birinin benim için kendini bu kadar yıpratmasından da çok etkilendim. Fakat kız şu anda benden olmazın kabullenmişliği içinde mi yoksa hala seviyor mu onu anlamadım.
Kabullenmiş olsa sana olan duygularını söylemezdi. Seni bu zamana kadar bekleyen kişi kafanı dinlemen için istediğin zamanı verip yine bekler. Düzgünce açıkla zamana ihtiyacın olduğunu. Şunu söyle şu an seninle ilişkiye başlamam sana haksızlık olur seni tanımak istiyorum ama biraz zamana ihtiyacım var de. Anlayışla karşılar diye düşünüyorum.
Peki bu süreç içinde beraber takılsak. Hem daha iyi tanımış olurum hem kopma uzaklaşma olmaz hemde çok eğlenceli vakit geçiririz
Çok iyi olur çok sevinir kesin. Umarım mutlu olursunuz kardeşim 😇
Ya olmak istesem bile yeni sevgilisinden ayrılmış insanlardan ben biraz çekiniyorum ya. Ya unutamadıysa veya beni yara bandı olarak kullanırsa diye. Ondan biraz süre geçmeden istemem diye düşünüyorum
Dediğin şeyi saçma olarak düşünmüyorum. Hoşlanmak insanın elinde olan bir şey değil. Sevgilin varken sana asıldıysa sıkıntı tabi.
Yok knk benden genel olarak herkes emindir ben duygular konusunda çok hassasım ve yeri gelir kötü bireylere çok sert ama iyi bireylere aşırı yumuşak davranırım her hareketimi ona göre ayak uydururum
Yok o ayrı ama dediğim gibi durumlar da olduğu için insan çekinebiliyor.
Haklısın zaten. Ya bende olayın şoku içindeyim hiç beklemediğim bir durum. Ben öğreneli 1 hafta oldu knk ama gidip hiç yönelim yapmadım. Zaten kızı dediğim gibi fazla tanımıyorum... Şu anda boşluk nedeniyle kimseyi atlamak istemiyorum. Hemde biri ben hiç fark etmeden benim için çok ciddi üzülmüş ağlamış şoku içindeyim.
Şu anda kafam çok karışık zamana bırakacağım
Aynen dediğim gibi ne olursa olsun kendine biraz zaman ver. Dediğin gibi bir insanı sevmek hoşlanmak o insanla biraz vakit geçirerek ve de zaman tanıyarak olur. Ama bazen bazı insanları nedense çok kafaya takıyoruz bir anda çok ister gibi hissediyoruz ondan da bir yıkım oluyor. Senlik bir durum yok. Belki o da duygusal olarak bir boşluktaydı ondan sana taktı kafayı o da olabilir. Sen biraz kendine zaman ver ileride olursa olur olmazsa da olmaz.
Hemen olmazdım çünkü her şey daha yeni. Fikri değişebilir sonra arada kalmak istemem.
Mantıken evet hocam haklısin peki emin olunca ne yapardın
Emin olduktan sonra onunla daha çok ilgilenmeye başlardım.