Hep merak etmişimdir yeni ilişkiden çıkmış biriyle sevgili olur muydunuz? fikrinize ihtiyacım var
Evet, bir şans verilir
Asla, kesinlikle olmaz! Onun çilesi çekilmez
Sadece hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep merak etmişimdir yeni ilişkiden çıkmış biriyle sevgili olur muydunuz? fikrinize ihtiyacım var
Sevgilisi ile yeni ayrılmış biri seninle sağlıklı kararlar almaz, yara bandı niteliği taşıma olasılığın çok yüksek, ben bilmeden o bombayı elime almıştım sonuç 2 sene çöp oldu, aşık oldum ve sonunda ayrılık oldu. Kendine bunu asla yapma. Yarası kapanır lakin harcanan sen olursun.
öncelikle dünyadakı herkes kendini çok iyi bilir ama akli dengesi yerinde olmayanlar hariç
yani eyer ben sevgilisinden yeni ayrılmış birisi ile sevgili ola bilmek için onunla ilgileniyorsam ona yakınlık ediyorsam ve niyetim gerçektende o kadının durumunu kullanmak deyilse yani düşüncelerimde davranışlarımda ciddi ve samimiysem o zaman bunu kendime sorun etmem çünkü o kadını kullanmadığımı anlıyorum ve biliyorum yok eyer o kadının durumunu bir fırsata çevirmek niyetim varsa o zaman kendimi kötü hissederim dediyim gibi herkes kendini çok iyi bilir
Bu soruya hayır ya da evet demek mümkün değil. Çünkü insan aşık olacağı kişiyi zamanı yeri belirleyemez. En makul en mantıklısı elbette bir ilişkiden çıktıktan sonra biraz kendi başına kalmaktır. Ama hayat öyle bir şeydir ki sizi vazgeçtiğiniz yüz çevirdiğiniz şeylerle sınar. Aşktan sevgiden vazgeçersiniz ve bir anda deli gibi seveceğiniz bir insan çıkar ve tüm büyük sözlerinizi hatırlayıp yutkunmak zorunda kalırsınız. O yüzden görüşlerde kesin konuşup atıp tutanlara katılmıyorum.
Uzun ilişki yasayan , yeni ayrılmış , aldatılmiş biriyle sevgili olmak insanı yıpratır birisi onu üzuyor aldatıyor guveni zedeleniyor bu defa herkese her kadına aynı gözle bakıyor herkesten her seyi bekliyor senin hiçbir suçun olmasa dahi sanada kinle bakar senin için mücadele etmez zaten zamaninda emek verdim ne oldu der uğrasmaz önemsemez o yüzden uzak durmak lazım oyleleriyle ilişki yaşanmaz. Başkasınin suçunu sana yükler biri onu üzdu diye seni uzer farketmeden istemedende olsa bunu yapar
Cevap
45Cevap
Hayatta hiçbir şey olmaz diyemiyorum şans verilir
Evet olurdum. unutmayacak olan insan zaman geçse de unutmaz
İşten ve uykudan artan zamanimi yara bandi olarak harcamak istemem Kürt kardeşim. Kimsenin yamasi, Japon yapistiricisi ya da dikis nakis seti olmayın. Psikolog Selcuk Bey de değilim. Dümdüz insanım ben. Dümdüz bir iliski ariyorum, kavgasiz gürültüsüz. Adanmislik ve sadakat içerikli.
Yorumlara goz attim da geldim :)
bir cok kisi "yara bandi"ndan dem vurmus ama o is oyle degil, birine yardim edebileceksem ki bununla sevgili olma olasiligim bile yokken yaparim, beni aptal yerine koymasin kafi. Zaten anlasabileceksek anlasiriz anlasamayacaksak da ona yardim etmis olmanin sevinciyle yoluma devam ederim
Hayır olmam, çünkü yara bandı olarak kullanılmış olabilirim, kalbinde halen o varsa ilk fırsatta geri dönebilir, ve aynısını banada yapacaktır ayrılır ayrılmaz başkasına giden duygusuzdur. Sağlıklı olan ayrıldıktan sonra 3, 6 ay toparlanmayı beklemektir.
şans veririm bence tabi nasıl biri olduğuna bağlı belki yaşadığı tecrübeden ötürü benim kıymetimi daha iyi bilirse filan çok daha iyi olabilir
cogu insanlar yasadigi şeylerden ders çıkaramıyo maalesef
Asla olmaz demiyorum ama pek sıcak bakmıyorum bu olaya. Benimle birlikteyken acaba eski sevgilisini düşünüyor mudur diye şüphelenip kafayı yemek istemem.
Hemen biriyle sevgili olmazdim ilk önce tanimaya calişirdim insan en az birini 6 ay tanimali zaman vermeli 6 ay bile az da iste (:
tanışalımmı :) 6 ay arkadaşlık yaparım sana :))
Yok sagol
:D kaç kaç nereye kadar :D
La havle uğrasamicam
uğraşamazsın zaten :) sen arkana bile bakma kaç :) endamına bakayım sen kaçarken :))
Kesin verilir kesin verilmez denilemez de şartlara göre değişir nasıl ayrıldı niye ayrıldı ilişki süresi ne kadar yeni ayrıldı gibi sorularla cevap şekillenebilir
Olmamakta fayda var. Eski sevgilisini unuttuğu sürede seni de unutur öyle bir gelip geçici insan olursun
Olmam. Olur da kandırılmış olursam, ya ayrılırım ya da benden çok çekeceği vardır.
Bazen en derin boşluktan birini çıkarmak onu o kuyuda yanlız bırakmaktan iyidir bence
Sevgilim olmadı ama sevgilisi olmasa daha güzel olur benim için.
Hiç yoktan çok büyük bir derdin altına girmiş oluyorsun. Değmez.
Tabi üzgündür belki mutlu olur bende olurum ama tamamen bitmesi lazım
hayır seni kalp yarasına pamsuman aşk olarak kullanabilir
İki taraf da birbirinden hoşlanıyorsa neden olmasın
Olmam yani olsam da konuşması filan takılması güzelse anca. Gönlümü kaptırmam
Kendine güveniyorsan ben yara bandi olacak insan değilim diyorsan ol şahsen ben olurum
Hayır olmam, yarabandı gibi kullanma ihtimali var, teselli olduktan sonra yol verecektir.
daha iyi olur cunku iyi geliyor da bazi kizlar da garip ya
Hiç düşünmedim ama sanırım olmam. Benimleyken aklına onun gelmesini istemem
bu fırsatçılık olur bana göre.
o kişinin zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacı vardır sadece, birinin hayatında olmasına değil !
Olmaz. cok guzel baslamaya ihtimal var ama gercektan saglikli olmaz. bir insanin once bir kendine gelmesi lazim yeni bir iliksi baslamdan once.
Duygusallıgını kullqnarak beraber olmak için olur
kendini toparlamayan bir insanın sizi sevmesi beklenemez, ilişkiyi yeni bitirmiş bir insandan kesinlikle uzak durulmalı, sadece yardımcı olacağınız konu onu bu süreçten atlatmak.
@Boşluk123451 elbette kardeşim, yardımcı olurum sana
@Boşluk123451 puanım yetmiyor :) sitede daha yeniyim :) takibe aldım seni
Bende abi burdan size anlatım ozaman
Abi ben kızdan ayrıldım 4 yıldır inişli çıkışlı iliskimiz vardı cok asıktı bana ilk askiydim ve en son ayrilmamizda onu sevmediğimi geri dönmeyeceğimi düşünüp onu yıllardır seven biri varmış onu çağırmış ve bi kaç ay konuşmuşlar ben o sırada buna geri döndüm bana bunlari anlatmadı sonradan öğrendim ben varken o çocukla sözlendi neden yaptın dedim geri donmeyeceksin diye yine gidersin diye boyle biseye kalkıştım dedi. şimdi o çocukla ama o çocukla olduğunda bile bana aşık olduğunu hep dile getirdi iki gün önce bana cok kızdı azarladı bdni bırak artık dedi istemiyorm seni dedi telefonu suratıma kapattı benden vazgecmismidir o çocuğu sevmiyorm ama sevmek istiyorum dedi bana beni unutur mu onu sever mi gerçekten cok şey yaşadık onunla ve Şu an iletişime geçmeyim degil mi
@Boşluk123451 kardeşim öncelikle şunu söylim sana, kendini değersiz olarak aksetme, bırak ne hali varsa görsün. ne takip et ne de bir tek kelime yaz. seni seven zaten seninleyken başkasına gönül vermez. nasıl onu sevmiyorum ama sevmek istiyorum. sevene söylenecek sözler değil. yaşın kaç bilmiyorum ama bugünlere yarın birgün gülerek bakacaksın :) 4 yıl az bir zaman değil ama, dört yıla zaten ihanet etmiş daha kurcalamanın anlamı yok. bırak ne hali varsa görsün. şahsen benim düşüncem bu yönde, hayatta ne arar ne sorarım.
Üzerine cok düştüm gitme yapma diye nişanlıydı kaç kez yanıma geldi hala asklaydi. peki ben smdi elimi ayağımı ceksem ilerde pişman olur mu herseyini benimle yaşadı
Cok canım aciyor cok fazla ne yapacağımı şaşırdım
@Boşluk123451 onun ne yaşadığını kafana takma bile sevebileceğin daha değerli insanlar elbette çıkacak karşına
İnsallah abi oyledir
Evet ayol daha agresif ve yönetici olur severim bende öyle ağzıma etsin yani 💃💅
gel edim
Olur Gelem
Hemen seve seve 💃💃
Bekliyorum sst
💃💃💃💃💃💃
Olurum neden olmasın mesele sen neden olmayasın
Diğerini unutmak için sevgilisi olmasını istediği kesindir. Sadece zaman kaybı olur.
Yara bandı ilişkilere karşıyım 😊
Hayır, yarabandi olarak kullanılmak istemem
Olur niye olmasın
Dengeli olmaz mesafeli olmaya çalışırım.
Olmam. Duygusal boşluk iyi bir arkadaş degıl.
Çünki o n neler hissettiğini tahmin edebiliyorum
Olabilir belki onun yaralarını sararim
Duruma göre değişir. Şartlara bağlı
Arizona kertenkelesi olamam
Yarabandı mıyım ben? Ne gerek var?
Olunur neden olmasın
Eski sevgilisine geri dönme ihtimali var..
Çok zor
Kimseye yara bandı olmam
Unutmuş ve kalbinde hiç bi şey kalmamışsa olurum
Çok arabesk biriyse asla olunmaz. Tavsiye etmem
Asla, kesinlikle olmaz! Onun çilesi çekilmez
Neden olayim yara bandı mıyım ben
Evet olunur boşluğu doldurmak için fırsat
Konu şayet sensen gerisi teferruattır.
Yarabandı olna
Yara bandı gibi kullanılırım
En az 7-8 ay geçmiş olmalı
Olunmaz