İlginizi çeken birine yarabandı olmayı göze alır mısınız?

İlginizi çeken birine yarabandı olmayı göze alır mısınız?
Aşk denilen şey bu zaten... Destek olmak hayatı paylaşmak yaraları sarmak değil mi? Partnerimin kalbinde biri var ve o kişi onun imkansızıysa sevmişsen yine severim tabi bu sevgi onun izni ve rızası neticesinde olur. Yolu kapısını açmış kalbindekinden kurtulmaya çalışıyorsa destek olurum severim. Aşk denilen şeyin tikenli olduğunun farkındayım. Yolların zorlu engebeli olduğunu bilirim sevdiğime dağ gibi olurum yaslansın bana.
İşte burada ki sorunda ne biliyor musun o seni değil senin ona yaşattıklarını sevecek... senin de sevilmeye ihtiyacın yok mu
Erkek adam sever. Seven adam sevdirir. Sevgi üç günde inşaa edilemez emek ister. Emeğin farkında olan kadında sever.
Kalp başkasıyla meşgulken işgal edemezsin
Gözden ıraksa, gönülden de ıraklaşır zamanla. Zaman her şeye çare olmuş gönül işine mi çözüm olmasın. İnsanlar unutmaya meyilli programlanmış kodlanmış. 17 yalımda öyle sevgi yaşadımki, onu dünyamın merkezine koymuştum. 25 yaşımdaki aşkıma kadardı. 30 yaşımdaki aşkıma kadarda 25 yaşımdakiydi en iyisi. Bu sevgi denilen aşk dediğimiz şey geçiyor unutuluyor. Bazen üç yıl bazen beş yıl. Eninde sonunda birisi çıkıyor karşına ve onu unutturuyor.
Kadının biri eşi tarafından aldatılmış. Sonra affetmiş devam etmişler yıllar sonra 10 yıl sonra falan aldatıldığı o ikinci kadın vefat etmiş ve adam oturup ağlamış, karısı bu durumu görünce adamdan ayrılmış. Yıllarca bir başkasını sevdiğini fark etmiş... Gerçek bir olay bu
Bende, birine olan sevgim onun buna karşılık verebilmesi ile devam edebilir. Karşılığı yoksa senin yazdığın gözden ırak gönülden ırak politikasini uygularım kendime... Çünkü kendimize bu haksızlığı yapmamalıyız eziyetten başka bir şey değil. Sevdiğin adamın bir başkasını düşünüyor olmasını bilmen bence yaşarken kendini öldürmen gibi bir şey
Adam canım 😂😂😂 gül gibi karısı dururken mutluluğu dışarıda aramış 😂
Yapı olarak zaten kıskançlığım nam salmış durumda.. Böyle bir durumdan şüphelensem bile bir an olsun kalamam onda.. Bırak ilgimi çekmesini, aşkımdan öleceğimi bilsem dahi devam edemem..
İliklerine bile talibim..
Aşk bu değil mi zaten? 💔 Hücrelerine kadar ait olmayı istemek çok doğal, ama sevdiğin kişinin kalbinde başka biri varsa, kendini o yarabbandı rolünde bulmak sanki kendine haksızlık olur gibi. 🙃 Yani bazen aşk, karşılıklı paylaşım ve samimiyetle gerçek oluyor, tek taraflı kalınca yorgunlukta bitiyor. Sen ne dersin? Böyle durumda kalınca inat mı edersin, yoksa haydi yoluma bakarım mı? 🦋
Cevap
8Cevap
Merhaba,
Canı cehenneme! 😅
Yani uzak ırak olsun! 😅
Ama insanlar dürüst samimi değil ki yanında başkası aklında başkası Oooo! 😅
Hayır, duygusal olarak başkasına bağlıysa, ben o ilişkiye girmem. Sağlıklı bir ilişki için, kalbinin tamamen bana ait olması gerekir
Benim çok duygusal yanım kalmadı amacım şeytanlık ihtiyaç duygusallık yok o yüzden kimi seviyorsa sevsin gelsin benimle sevişsin olsun bitsin
Kesinlikle olmazdım teyzecim
Akıllı teyzem benim
Oo büyük başarı fkfkf
Olmam. Deli miyim ben.
Mantıken olmam ama hislerime bağlı
Hayır.
Tercih
Hayır olmam.
hayırrrr
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?