Biz uzun mesafe ilişkisi yaşıyoruz yılda bi elin parmağını geçmez buluştuğumuz. Geçen 2 kere ben gittim yanına ve her gittiğimde yol masraflarını ve yemeği ödedim. Onun sadece evden yanıma gelmesi için otobüs kartını kullanması kaldı. Ve ben ona asla sormadım yanında ne kadar var diye. Ama bana bi anda dedi ki sence yanıma ne kadar almışımdır? ve cüzdanındaki 10 lirayı çıkardı. Ben o zaman çok irdelemedim ama yol masrafları hariç yanıma 250 tl almıştım sadece o gün harcamak için ki bu buluşmayı 2,5 aydır planlıyorduk. Sürpriz de yapmadım yani. Ve kendisi o sırada stajyerdi ben de öğrenci Şimdi buluşmamız yaklaşıyor ve bunu 4 aydır planlıyoruz. Ailesiyle yaşıyor ama şu an 9 bin lira maaş alıyor.
Ben yine yol masrafını karşılıycam. Yarısını ben karşılayım da demedi. Oraya gidince sinemaya gidicez ve yemek yeme faslı da olur. Bunları onun ödemesi gerek artık değil mi? Bakın olay para değil değer verme ve hava soğuk olduğu için de parkta oturamıycamıza göre bi kafeye oturucaz ya da sinema. Günümüzde de çok az gördüğün sevgilinin yanına planlanmış bir buluşmaya 10 lirayla da gelinmez. Her gün 2 tl bile koysa 2,5 aysa 150 tl ederdi. Ve ben de bazı şeylerden kesip para biriktirmiştim.
Dipnot: Arada param yok, patron maaşımı daha yatırmadı muhabbeti yapıyor. Bu para konusunu çok açınca ben de patladım artık. Paranı ben mi yiyorum dedim. Ben şu zamana kadar ondan para istemedim ya da buluşmalarda bunu da sen öde demedim. Ama böyle yapmak gerekiyormuş demek ki.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer