Aşk İlişkileri Sevgilim bakın beni hamburger yemeye getirdi, sizin sevgiliniz ya da kocanız size bu kadar değer veriyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nazar edecek olanlar lütfen uzak dursun hiç ama hiç çekemem 🙈🙈 Sevgilim bakın beni hamburger yemeye getirdi, sizin sevgiliniz ya da kocanız size bu kadar değer veriyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl :d?Hayırlı olsun, ohaaa.. hamburgerciye götüren sevgili, Allahım nasip @ :d 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ay hiç çekilmiyor ergenlikte olanlar ya gider misin tatlım Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl Ergenlikte olan mı? Oğlum sevgilim beni hamburgerciye getirdi diye saçmalayan sensin. SjjsjsHamburger ne lan? Hiç bir klassı yok djxjd Yorumla Soran +1 yıl Evet ergenlikte olan anime vs koymuşsun baksana profile sjj demenden belli ayrıca 🤣 Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl Tamam sjsjsjs Yorumla
İchmert Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Bize ne bundan ikinize de ben ısmarlıyım şöyle şeyler atmayın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıskandı asdf sen burada gezmeye devam et hahahahaha Yorumla İchmert +1 yıl 😂 Ben her gece geziyorum İstanbul da yediğim para sevgilinin maaşı kadardır emin ol Yorumla
Güzelimözelimm Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl veriyorda şükür kendim de kendime alabiliyorm 🥰 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bende alıyorum ama onun düşünmesi çok güzel bencee çok şanslıyım gerçi herşeyin en iyisini hak ediyorum🙈🙈 Yorumla Güzelimözelimm +1 yıl Niye hak ediyorsun özelliğin neki 😅 Yorumla Soran +1 yıl Kişilik karakter olarak bir çok kızdan iyiyim sonra güzellik olarak bir çok kızdan iyiyim fizik olarak desen zaten harikayim boyum uzun 1.76, lisansim var voleybolda her şey ya her konuda harikayim bence hakediyorum tatlım Yorumla Güzelimözelimm +1 yıl 🤣🤣🤣 o zaman 🧿 Yorumla Soran +1 yıl Ay çok mersi 🌸 Yorumla David_Caine +1 yıl Narsistlikten boğuldu buralar :)) Yorumla Güzelimözelimm +1 yıl @David_Caine sus sus duymasın 😅 Yorumla David_Caine +1 yıl Ahahahha 😂😂 duysun be ne olacak Yorumla Güzelimözelimm +1 yıl @David_Caine alınır 😅 Yorumla David_Caine +1 yıl Alınsın :)) umrumda mi 😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne güzel ne güzel bir ömür boyunca hep birbirinizin ağzına verinn 0 3 Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl JWDKKSJ Yorumla Soran +1 yıl Sen bizim ilişkimizi ağzına alırken dikkat et ağzına aldıklarına benzemez asdf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oo dahamı beter yani Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Fast food yedirmek ne zamandır değer vermek oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kürdanda yedirse değerdir maddiyata bağlamak yik Yorumla Geminism +1 yıl İyi bakalım bir dahakine kürdan afiyet olsun.Ayrıca fast food ucuz değil, dikkat çekmek istediğim nokta zararlı olmasıydı. Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hamburger mi bravo sevgiline 🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende buralarda kızlara takip at dur😌 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 😬 olur takip atıp durayım 🤣 kesin nazar değecek 😬 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Resim bulanık onun haricinde iyi afiyet olsun. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Heyecandan elim titredide birazcık 🙈 Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Sorun yok ozmn 🙃👍🏻 Yorumla
Ertann21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hamburger o başka bir şey değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kadar fakir değil 😪 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dahami fakir 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orayı alacak kadar zengin maalesef 🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ama önce senin döte bir don alsın, sonra burayı alabilir asdfsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gtümdeki don senin babanın aylık maaşı knk Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Afiyet olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mersii Yorumla Ajan_07 +1 yıl 😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
:d?
Hayırlı olsun, ohaaa.. hamburgerciye götüren sevgili, Allahım nasip @ :d
Ay hiç çekilmiyor ergenlikte olanlar ya gider misin tatlım
Ergenlikte olan mı? Oğlum sevgilim beni hamburgerciye getirdi diye saçmalayan sensin. Sjjsjs
Hamburger ne lan? Hiç bir klassı yok djxjd
Evet ergenlikte olan anime vs koymuşsun baksana profile sjj demenden belli ayrıca 🤣
Tamam sjsjsjs
Bize ne bundan ikinize de ben ısmarlıyım şöyle şeyler atmayın
Kıskandı asdf sen burada gezmeye devam et hahahahaha
😂 Ben her gece geziyorum İstanbul da yediğim para sevgilinin maaşı kadardır emin ol
veriyorda şükür kendim de kendime alabiliyorm 🥰
Bende alıyorum ama onun düşünmesi çok güzel bencee çok şanslıyım gerçi herşeyin en iyisini hak ediyorum🙈🙈
Niye hak ediyorsun özelliğin neki 😅
Kişilik karakter olarak bir çok kızdan iyiyim sonra güzellik olarak bir çok kızdan iyiyim fizik olarak desen zaten harikayim boyum uzun 1.76, lisansim var voleybolda her şey ya her konuda harikayim bence hakediyorum tatlım
🤣🤣🤣 o zaman 🧿
Ay çok mersi 🌸
Narsistlikten boğuldu buralar :))
@David_Caine sus sus duymasın 😅
Ahahahha 😂😂 duysun be ne olacak
@David_Caine alınır 😅
Alınsın :)) umrumda mi 😅
Ne güzel ne güzel bir ömür boyunca hep birbirinizin ağzına verinn
JWDKKSJ
Sen bizim ilişkimizi ağzına alırken dikkat et ağzına aldıklarına benzemez asdf
Oo dahamı beter yani
Fast food yedirmek ne zamandır değer vermek oluyor
Kürdanda yedirse değerdir maddiyata bağlamak yik
İyi bakalım bir dahakine kürdan afiyet olsun.
Ayrıca fast food ucuz değil, dikkat çekmek istediğim nokta zararlı olmasıydı.
Hamburger mi bravo sevgiline 🤣🤣
Sende buralarda kızlara takip at dur😌
😬 olur takip atıp durayım 🤣 kesin nazar değecek 😬
Resim bulanık onun haricinde iyi afiyet olsun.
Heyecandan elim titredide birazcık 🙈
Sorun yok ozmn 🙃👍🏻
Benim sevgilimde götürüyordu
Patatesi büyük boy söyleyin bari😄😄😄😄
Hamburger o başka bir şey değil
Bu kadar fakir değil 😪
Dahami fakir 🥺
Orayı alacak kadar zengin maalesef 🥺🥺
Ama önce senin döte bir don alsın, sonra burayı alabilir asdfsa
Gtümdeki don senin babanın aylık maaşı knk
Afiyet olsun
Mersii