Diyelim ki hayatınızda yeni birisi var. Eski sevgilinizin size aldığı hediyeleri kullanır mıydınız? Hayatınızdaki kişi bu hediyeyi sorsa ne cevap verirdiniz?
1 ay
Eski sevgilinizin hediyelerini kullanır mıydınız?

Kullanılırsa hayatınızdaki yeni kişiye çok ayıp etmiş olursunuz diye düşünüyorum. Ben birisiyle ayrıldığımda otomatikmen bana aldığı eşyaları kullanmayı bırakıyorum
Cevap
17Cevap
Kullanmam bizim enerjimizi etkiler. Enerji olayına çok inanmaya başladım. İş yerinde hoşuma giden birisi var ama benimle konuşmuyor, bana bakmıyordu bile. Eski sevgilimden gelen hediyeleri kullanmayı bıraktım, konuşmayı da kestim, ona da söyledim artık konuşmak istemediğimi.. Bir kaç zamandır hoşuma giden o kişiyle göz göze geliyoruz, hal hatır soruyoruz..
Tam olarak bunu merak ediyodum. Enerji..
Bence onun hediyelerini kullanmaya devam edince o hala aklının bir köşesinde oluyor ve hal ve hareketlerine yansıyor. Bu şekilde enerjini etkiliyor..
Yani biraz empati kurmak gerekir. Sevgiliniz eski sevgilisinin Aldığı bir kıyafeti giyerek sizin yanınıza gelse hoşunuza gider miydi? Ya da aldığı parfümü sıkıp gelse
Ne bileyim herhangi bişey. Kendinizi o kişinin yerine koyup düşününce herkesi herşeyi anlayabilirsiniz
Bence kesinlikle kullanılmamalıdır eskileri her şeyiyle ardımızda bırakmalıyız ayrıca bunun hayatımızda olan kişiye saygısızlık olduğunu düşünüyorum o yüzden böyle şeylere dikkat ederim karşı tarafın da dikkat etmesini isterim.
Kullanmam ve bana kullanılması da doğru gelmiyor. Bana aldığı bir hediye vardı mesela çok beğenirdim ama aldığı her şeyi gönderirken onu da göndermiştim. Kendi paramla kendime aldım sonra aynısını 👌
Evet kullanılabilir bana göre çok
duygusal davranıp
yok çöpe atmak yok yakmak falan saçma
yani ne gerek var
mantığını kullan eşyaları da kullan
Alınan hediyeleri kullanmıyorum saklıyorum, sorulursada eski sevgilimden bir hediye olduğunu söylerim.
Kullanırım böyle takıntılarım yoktur. Sonuçta o dönemde anısı olan bir hediye ve sevdiğim bir eşyaysa neden vazgeçeyim ki? 🙃
kullanıyorum tabiki de ondan hatıra ne yasadıysak bitti gitti tshirti pikap ım ondan kullanıyorum. hayat bu bir çok insan girip cıkıcak hepsi iz bırakıcak her izin peşine duseceksek zor onları tanımak gelecekteki eşimize hazırlıyor bizi
çok kullanma taraftarı değilim fakat elinde kaldı atmakta istemiyorsan ikinci el uygulamalarında kolaylıkla satabilirsin
Hayır geri yolladım ona ayrılır ayrılmaz. Bende kalması asla yeni birinin hayatıma girmemesi demek olurdu
Tabiki kullanırım, hepsi benim bebeklerim.. Ne ben isterim ne hediyeleri veririm. Anı anıdır.. Birini gördükçe acı verir tecrübelerimi hatırlatıp mantığımı çalıştırır, digeri duygulandırır duygusal ve mutlu anılarla tatmin olurum..
Ben hepsini atarım. Ki atmışlığım var. Değerli değersiz her şeyi atarım.
Kullanırım, eşyalara bu kadar anlam yüklemiyorum. İade etmemi isterse ederdim, o da sorun değil.
Tabiki.. Sonucta Ogünun hatırası. Eşyanın ne suçu var ki.
Kullanmıyorum kutladım, ayıcığım da dolabımda.. Arada sarılıyorum.
Hayatımda biri varken eski sevgilime dair bir şeyi kullanmam. Büyük saygısızlık.
Ban kullanıyorum polar takımlarım var nasıl atayım şimdi onları ben sıcacıklar bişeyde hissetmiyorum giyerken sonuçta bitmiş gitmiş bende ona çok şeyler almıştım.
Kupa, sweat tarzı şeyler var gayet de kullanıyorum. Giyerken de bir şey düşünmüyorum ya da hissetmiyorum. Onu çok rahatsız ederse kullanmam o kullanırsa anlayış gösteririm.
Kullanıyorum asgfaddadada 🤭🤭🤭 sonuç olarak hakkım 😊 Ayrıldıgımıza göre yaşattıklarına saysın 😊
Yani kullanırım da toz bezi falan yapardım kıyafet tarzıysa tabi, letgo da satardım eşya tarzıysa da.
En İyi Cevap