Aşk İlişkileri Eski sevgilinizin hediyelerini kullanmaya devam ediyor musunuz? _eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilinizin size getirmiş olduğu hediyeleri kullanmaya devam ediyor musunuz Eski sevgilinizin hediyelerini kullanmaya devam ediyor musunuz? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Eskim yok, olsaydı hediyeleri çöpe atardım. Onu hatırlamak istemezdim. 1 0 Yorumla
Unutmabenicicegi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı. Hayır kullanmam zerresi kalsın istemem bende atarım 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Eski sevgilim hediye almadı 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eski sevgili mi? O kimdi ki:)) Asla 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Hayır tabi ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskim yok, olsaydı hediyeleri çöpe atardım. Onu hatırlamak istemezdim.
Hayır kullanmam zerresi kalsın istemem bende atarım
Eski sevgilim hediye almadı
Eski sevgili mi? O kimdi ki:)) Asla
Asla böyle birşeyi kendime yakıştıramam
Hayir tabi ki
Hayır tabi ki