Yoksa hepsini çöpe mi atarsınız ya da geri mi verirsiniz?
Ben hepsini çöpe basarım 😇
Yoksa hepsini çöpe mi atarsınız ya da geri mi verirsiniz?
Ben hepsini çöpe basarım 😇
Hediye kutusu almıştı içinde zippo çakmak vardı onu kullanıyorum gidişi beni yaktı bende o çakmakla sigara yakıyorum işte
Bana çiçek geliyordu hep yaa
Şanslısın o zaman uğraşmamışsın 😅
Cevap
21Cevap
Benim iyi ayrıldıklarımdan ayırdıklarım var 😂😂
Nası ya bide ayrım mı yapıyorsun😂
Yani hala konuştuğum bile var benim çocuğu falan var yani 😂
😅😅
Merhaba,
Annem çöpe atmış! 😅
Evet kullanırım işime yarıyorsa atmam
isterse geri veririm
Çöpe atacak değilim ya gadası
Çöpe atmayıp kullanan insan kadar leş bi karakteri olanlardan korusun Allah Varsa öyle biri karşılaştırmasın Mevla eski sevgilisinin 2 mesajıyla gidip ilişki de yaşar öylesi verdiği hediyeyi kullanmak ne ya iğrenç Bunu yapan erkek de olsa kadın da olsa çok afedersin ruhu or.. spu olmuştur onun o nasıl rahatlık İnsanları önündeki organın zevki için kullanıp kullanıp atıyordur öyle kadın ya da erkek. Tek bir olaydan karakter analizi çıkardım bak 😂 ama midem kalktı ya
Özsaygıdır bu Kendine saygısı olan biri çöpe atar kullanmaz
İlişki bitmiş gitmiş sonuçta
Şu konuda katılıyorum ki verilen hediye alan kişiyle değerlidir ve anlamlıdır. Ve ayrıldıktan sonra yok olmalıdır, hem kendine hemde yeni sevgiliye saygı olarak. Senin tabirin ve anlatışın tabi biraz kaba olmuş😅
Empati kurdum çünkü benim hayatımdaki insan bunu yapsa midem bulanırdı. Eski sevgilisinin verdiği hediyeyi saklayan insanlar aslında hiçbir eski ilişkisini bitirmeyen bir gün geri dönerim yiaaa diye eski sevgililerini yedekte tutan bozuk karakterde insanlardır bunlar. Böyle birini sen hayatında ister misin ben istemem hani olayı içselleştirdim biraz 😂😂 olay basit bir olay değil Bu insanları normalleştirmeyelim ki çoğalmasınlar
Özsaygı ile alakası nedir? Banada aksine hediyeleri çöpe atan kesimler ergence geliyor kötü ayrılmadıysanız eğer hiçbir mantığı yok atmanın kullanmaya devam edebilirsin. Biz mesela ayrılırken helali hoş olsun dedik birbirimiz için ve vu yüzden de kullanmaya devam ediyorum. Eğer özel, anlam yüklü bir hediye değilse kullanılmasında bir problem görmüyorum. Ayrıca üslubunuz o kadar iğrenç ki sizin karakterinizi yansıtıyor olmalı.
Ben kullanıyorum hala jsjsj evdeki her bir eşyamı farklı sevgilim aldi jsjjs kombin yapıyorum altı birisi üstü birisi almış.
Şaka dimi 😀
Valla ciddi 😅🤣🤣
Farklı kombinler yapacak kadar varsa bencede atma ziyan olmasın hahah
Hahahhsh Bardak falan var hejdjjd atmam ki hayatta bilekliklerim bile duruyor hediyeye çok değer veren biriyim
Hediye, hediyeyi alan kişiyle değerlidir onsuz bi kıymeti yoktur 😅
Hahah olsundu
Olsun peki 😂
Hahah peki
Kullanmaya devam ettiğim bırak şey var. Ayrılık sonrası o kişiden tiksinmediysem kullanıyorum. Tiksindiysem de birilerine bağışlıyorum.
Birkaç*
Nasıl ayrıldığımıza bağlı biraz hediye hediyedir ben kullanırım
Kıyafetler geri veririm almazsa çöp toplayan kişilere veririm
Direk çöp olumsuz enerji yayar o noktadan sonra onlar ajskdk
Karşılıklı çöpe attık
Herşeyi atmayı bırak ateşte yaktım canı cehenneme
Bana hediye olan hiç sevgilim olmadı
Lazımsa niye atayım hem benim olmuştur zaten
Evet ah manitalarım ah
Bana bir hediye almadı
Hayır giden gitmiş onunla mı uğraşacağım
Ben kullanıyorum hepsini. Eşyanın ne suçu var