Kullanırım
Atarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Açıkçası ihanet vs kötü bir olay sonucu ayrılık olmuşsa gözüm görmez direk çöpe atabilirim ancak iyi bir şekilde ayrılık olmuşsa saygısızlık etmek istemem. Geri vermeyi teklif ederim kabul ederse geri veririm, geri almazsa kenara köşeye filan koyarım herhalde.
Cevap
20Cevap
Ben kullanırdım sonuçta zaten ayrılmışım benim için hiç bir önemi olmazdı aldığı hediyeler çöpe atmak yerine faydalanmak en iyisi olurdu.
Ne atarım ne kullanırım. Gözümün görmeyeceği bir yere kaldırır kafamda onu bitirene kadar orada bırakırım. Sonra çok az da olsa (Eşyasına göre değişir.) kullanırım.
Yani bazısı hemen ilişki biter bitmez direk çöpe atar bazısı ise saklar gözünün görmeyeceği bir yere koyar. Ben olsan şahsen hemen anında atardım. Bir insanla aram bozulunca hiçbirşeyi kalmaz bende.
Atılmalı bence beyninde bitirdiyse ve yeni ilişkisi varsa
Aynen bencede atılmalı. Bazısı ilişkisi bittiği halde hala saklıyor ya bence çok seviyor o kişiyi ya da hala unutamıyor diye yorumluyorum ben. Sonuçta ilişki bitmiş artık o hediyeyi kullanmanın bir mantığı yok.
Benim eski sevgililerim hepsi cimriydi. bana hediye almadıkları için bu zamana kadar bişey diyemem bu konuda shfjgh
Eşyalara anlam yüklemem bilgisayarı hala kullanıyorum
Bazısı için öyle değil ama bazısı ayrılır ayrılmaz hediyeleri ya atar ya da saklamaya devam eder. Benim başıma böyle bir şey gelmiş olsaydı eğer ben saklamaz anında atardım sonra laf olur falan gerek yok.
Bi daha hiç görüşmediğimden kullandığımı bilmez bile bide bunun lafını yapacak kadar düşükse iyi ki ayrılmışım derim
Ben herkesten hediye almam, ama almış olsaydım hatırlatmamak için kendine geri verirdim..
atarım ne kullanıcam onun eskilerini bide tutup ta eskileri hatırlamaya ne gerek var.
Aynen öyle saklamak saçma olur diye düşünüyorum zaten biten giden bir ilişki. Yani biten ilişkiden kalan şeyleri saklamanın bir mantığı yok bence. Ben olsam kendisine geri iade ederdim.
ne yapıcam benim eskim olanın eskisinimi kullanıcam demek bittiyse gerek yok.
Aynen ama kullanan insan çok var ne yazık ki. İlişki bitmiş gitmiş ama hala kullanmaya devam ediyorlar. Yani bizim için sorun olabilir bu durum ama onlar için bir sorun değil ne yazık ki kullanmaya devam eden çok.
adı üstünde eski sevgilim yani kendi gibi eski olan bir eşyasını napim
Aynen bencede öyle bende aynı fikirdeyim seninle. Ama kullanan insan çok fazla maalesef. İlişki bitmiş gitmiş ama hala aldığı hediyeleri hiçbir şey olmamış gibi kullanan insan çok fazla asla bana göre değil..
Kullanmam ya atarım ya da kendisine iade ederim bitmiş gitmiş bir ilişkisinin hatırasının bende kalması uygun olmaz
Hayır kullanmam asla. Çöpe atmıştım.
Aynen bencede en doğrusu. Yani sonuçta bitmiş gitmiş bir ilişki kullanmak pek doğru olmaz yüzsüz gibi. Yani bazısı hiçbir şey olmamış gibi kullanmaya falan devam ediyorlar hiç anlamıyorum onları..
Geri veririm kendisine veya çöpe atarım.
Aynen geri iade etmek bence çok daha mantıklı olur. Bazısı direk çöpe atarım demiş ama bence çöpe atmak pek doğru olmaz her ne kadar ilişki bitmiş olsana bence çöpe atmak o kişiye karşı büyük saygısızlıktır.
atarım napacam
Aynen bitmiş gitmiş bir ilişkinin ardından hediyeleri saklamak pek doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama hiç aldırış etmeden kullanan insan çok fazla ne yazık ki. Nasıl kullanıyorlar anlamıyorum..
Ben de bu yok ya kullanamıyorum, iyi de bitse kötü de bitse acı veriyor bana önceden olan birinden kalan eşyalar.
Direk çöp tenekesine atarım!
Yani çöpe atmak pek doğru olmaz bence ya sonuçta o insan ile güzel anıların birikmiş ne bileyim çöpe atmak bana biraz saygısızlık gibi geliyor. Onun yerine bence geri iade etmek daha mantıklı
yeni bir sevgilim yoksa tutarım ama tutupta o bir sevgili yaparsa asla gidipte tutmam.
cidden saklayan varsa halen unutamayndır o yüzden dikkat edin beyler.
Hediye atılmaz anı olarak kullanılır.
Kullanmamda atmam da kendisine iade ederim
hıc hedıye almadıgımı farkettım
Atarım ya da ihtiyacı olana veririm
İşime yarayacak bir şeyse atmam kullanırım
İhtiyacı olan birilerine verırım
Kullanıyorum da 🤣
İşime yarayacak bir şeyse kullanırım😁
Geri veririm / çöpe atarım
çöp in teh house bebeğim ya ne yapim eski olan eskide kaldı.
kullanırom neden kullanmiim..🤷♂️
Kullanırım kullanılan bişeyse
İşime yarayan bi şeyse kullanırım.
Nie eskileri hatirlayim
Kullanışlı bir şeyse kullanırım.
Bilemiyorum.
Atarım
onu aklıma getirir en iyis atmak
Dışarı da görür falan diye atarım.
Atarım
Çöpe atarım hepsini
Attım