Günün sorusu 💫
Eski sevgilinizin aldığı hediyeleri hayatınızda yeni biri varken kullanır mısınız?
Günün sorusu 💫
Selamss
sodam Elmalı sen olmuşsun el malı
happy cumalar aşko 😃

Kedi aldığını düşünsene.. bir dolu dadluluk.
Alınan hediyeleri kullanılacak şeyler olsa da saklıyorum böyle bir şey var bende. d hediyeleri kullanmaya kıyamıyorum. Hayatımdaki kişi öğrendikten sonra atmamı istese de atmam ya saklamaya devam ederim bile isteye alınmış bir hediye bu konuda nankörce davranmak pek benlik değil.
Ben eski sevgilime verirdim aldığı hediyeleri.. ama eğer kabul etmiyorsa da evet kullanırım boşa mı gitsin :D zaten bitmiş çoktan ve eski sevgilimle de barışmayacağıma göre çöpe atmanın anlamı yok, zaten sevgilim de böyle şeyleri dert etmezdi. eğer sevgilim kullanmamı istemiyorsa o zaman kullanmazdım tabi ki de.. sonuçta sevgilimin sözü geçer her zaman ama zaten ne sevgilim oldu ne de eski sevgilim
Eski sevgili ile çöpe gider , eskiden sevgilimin vesikalık fotoğrafını yırtıp klazote atmıştım üstüne de sifonu çektim ikiside öldü
ahahaha ya sabır 😃
Yalan demedim ki gece gece güldürme :D
Ricalar 😌
Hayatimdan attığım kişiyle beraber hediyelerini de çöpe atarım. Veya geri dönüşüme koyuyorum ihtiyaci olanlara gidiyor.
Teşekkür ederim canım 😘🧿💙💃🎊
Rica ederimmmm maviş 💙
Cevap
47Cevap
Kayda değer bir hediye ise yazık ya, zamanında o. kadar para vermiş bu hediyeyi almış diye düşünüp kullanırım.
Kayda değer şeyler değilse aldığı hediyeler iyi ki ayrılmışım ev çöp eve dönecekti az daha deyip hepsini çöpe atarım.
dfdfff
Ama yine de eski sevgilinin aldığı bir hediyeyi kullanıp yeni sevgilinin yanına gitmek yakışık almaz.
Yeni sevgilinin yanında kullanılmamalı
Hayir kullanmam kullanma gereginde bile bulunmam
Ne kendisi lazim nede hediyeleri
Benden uzak dursun kendisi mutlu olmak istedigi yerde olsuN
Ne diye hayatimdaki adami karakteri bozuk insan icin kiracam
Degmez bilee
Hediye alacagina sevmesini bilseymis
gitsin o hediyesini beni kimle. aldatmissa ona versi bana degil vallaha karsima dahi cikmasin hediyesinide kafasinda kirarim o derece görmek istemiyorum
Hayır kullanmam. Bu yeni sevgilime saygısızlık olur.
Ben ex’ sevgiliye kedi hediye etmiştim. Ayrılırken bile yavrumu topladım. Geri aldım.
@işinsanı Evet.
Güzelim ben seni takibi hiç bırakmadım. Bir yanlışlık olmalı. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. üzülürüm. @Sosyetic_SheqiiL
Yok canım :) biliyorum..
Tuaf şeyler oluyor gerçekten.
@işinsanı Sana ne
@işinsanı Hey Allah’ım heyyy ben gider zıbarmaya
@işinsanı Teşekkürler
Kedi alsa onu sokağa mı atıcam 😂 tövbeler olsun
Hem kimse kimseye hayvan hediye etmemeli
Mal değil can onlar
Sizi kınıyorum sahi sahibi 😂😂😂 mansksnsk
Amaaaa hediye edenler var ki
Bunu nasıl akıl ettiniz diye mi djjd
Düşünemeyiz 😃
Nasıl mı oluyor 😅
Huyumdur jdjd
Kurumasın 😕
''sodam Elmalı sen olmuşsun el malı'' söze bak hele :D Soruya gelirsek işe yarar ürünse kullanırım diye düşünüyorum
djsjjs beğenmedin mi sözümü
Biliyorum 😅
Eski sevgiliyi bırak eski eşimin bana aldığı bi tokayı bile kullanmam. Nafaka ya da eve alan hiç bişiyinde talebinde bulunmadım, yanımda bile götürmedim 😉Tek istediğim evli kaldığım yılların çalışmış gibi emekliliğim sayılması. Bu isteğimide Mahkeme kabul etti..
Sevgili icimde bittikten sonra verdiği eşyaya da bir anlam yüklemem
Ben geri almam ha karşıdaki şahıs baya yüzsüz bir herifse ve almak isterse hediyelerini seve seve veririm.
Ama bende kalırsa çöpe atmam eşyanın suçu ne ablam israf ziyan
El kremi vardı pahalı bişi o zamanlar almak istediğimde bana almıştı hediye diye😂 ayrılınca atmadım kullanmaya devam ettim😂 kalıcı bir hediye ise geri verilir veya çöp🤔 ama parfüm vs gibi ürünler kullanılır niye atalım israf😂
Kullanmam ama atmam da. Saklarım geçmiş güzel günlerin anısına
Yeni sevgili öğrenince görürüz geçmiş güzel günleri jdjswj
Enteresan marjinal soruların var 😂 kullanmam kediyse de sahiplendiririz napalım 😁
🌸 beğenmene sevindim
🌸🌸
Kedi aldıysa umrumda olmaz kedi bende kalır çünkü o benim olmuş artık :) çok istiyosa belli saatlerde kediyi görebilir. Kullandığım bişeyse atmam ya birine veririm onun haldığı hatrımda değilse kullanmaya devam da edebilirim
Kullanırdım tabi işime yara bir eşya ise 🤔 o kediciği var yaa bana gönder bana 😄😄
Arkadaşıma vereyim parasını ver diyorum vermiyor 😕
Ayrıldığım gün tüm şehri dolaşır her birini gördüğüm birer dilenci kıza veririm. Beni mutlu etmeyecek her gördüğümde üzecek ya da sinirlendirecek en azından onlar mutlu olsun
Asla kullanmam. Pahalı şeyleri varsa hediye kendisine veririm. Geri kalan her şey de direk çöp kutusu.
Boş vermek en iyi alışkanlığım anıları rahatsız etmez beni kullandığım çok oldu kazak tşört tarzı hediyeler baya baya işe yarıyor 😬😄
Eski sevgilimin aldığı pek çok eşyayı kullanıyorum, şahsi eşyalar olduğu gibi mutfak eşyaları da var. Karım sorun etmiyorsa ben de etmem
Eşyalara ablam yüklemek aklımızla ilgilidir. Bence maddeler gelip geçici şeylerdir. Böyle takıntılı olmamak lazım.
Kullanırım tabii kullanıyorum da. Hatta bir tane atkı vardı kız kardeşim almış o kullanıyor çıldırmıştım onu görünce. Oysa ben onu saklıyordum.
Hayatında yeni biri varken eski sevgiline ait bir şeyi hayatında tutabiliyorsan insanlığında sorun vardır. Karşındaki kişiye bunu yapmaya hakkın yok.
Şimdi eski sevgilim diyelim ki almış PS5 bunu hiç kimse atmaz satmaz kullanır. Yani kullanıp kullanmamak hediyenin mahiyetine bakar
Ben hala kullaniyorumki saat parfüm oyun konsolu sort tablo vs vs daha aklima gelmiyor Şu an . Hediyeleri severim anilarimi canlandirir :D
Hayır. Bir yerde okumuşdum onun enerjisi sizde kalıyor. Bitdiği için negativ enerji yayıyor sana. Ama kediye kıyamam😂
Aldığı ve onunla aldıgım her seyi yakarım. Kediyi de letgo da satarım.
Etmem veririm sağa sola dağıtırım, verilmiş sadakam varmış derim
Kullanırım kullanmam bu kimseyi ilgilendirmez
Kullanırdım sonuçta ortada bir para var kullanmassam olmaz
Şahsen ben kullanmazdım. Kullananlara ise sözüm yok.
Böyle durumlar tek tek fot silmek yerine … numaraları bir yere kayd edip… telefonu sıfırlamak daha sağlıklı….
diğer fotolarım var bahanesi olmadan ….
Hayatımdan birini gerçekten çıkarmaya karar verdiysem kesinlikle tek bir çöp bile bırakmam geriye…
Eşya olarak düşünürsek kullanmam, lakin evcil hayvan falansa bakmaya devam ederim.
Kullanırım ama hayatımda olan yeni birisine bunu söylemem çünkü hiç sevgilim olmadı 😁😁😁
Kullanmam.. hayatimda yeni biri olmasına gerek yok.. olmasada kullanmam
Pahalı hediyeyse geri veririm, diğerlerini atarım herhalde yani kullanmam sanmıyorum
Ben kullanmadım okadar asalik değilim suratına fırlattırdim
Hayır kullanmam zaten aldığı hediyeleri attım, bir tane almıştı.
Kullanmam.. yine de hatırlatır. Duygu kaldığından değil o almıştı diye insanın aklına gelir gerek yok. Güzel bi şeyse fakir birine veririm kullansın
İlişki bittiğinde hersey biter bakarsam sorun değil ama genelde atmayı tercih ederim barışma gibi bir durumumuz yoksa ve hayatımda biri varsa hele kesinlikle elimde hiç tutmam böyle şeyler ergence zaten
Kullanilmayacak bir şeyim yok ya. Eşyayı durup dururken niye çöpe atayım? Benim ona verdiğim anlam önemli. Normal bir eşyadan farksız da olabilir gözümde. Yani kullanırım öyle çiçek vs değilse.
Kullanırım tabiki benim verdiklerimi kullanıyorlardır zaten
Kediyi kesinlikle vermezdim, kullanmazdim
İstiyorsa ver
İstediğimi yaparım.
Hayır sen ver
Vermiyorum alla allaaa
İnat etme ver sen beni dinle sjdj
Ederim etmem o benim keyfimde. Hadi diyelim dinlemek istedim sıra gelmez vmcm
Artistlik yapma 😒
Yaparım yapmam buda benim keyfime.
Çöpe mi atalım yani
Hediyenin ne olduğuna göre değişir :D
Mesela ne almış olabilir
Oha içinde not falan olur
Tüm sayfalara bir not bıraktıysa 😱
djsjjs zekice bence
İşte demek ki ayrılırınca siz at diye zaten djsj
:D eski sevgilin hakkında böyle deme djska
Gelen gideni hep aratır :D
Aşka küsmüş bir asil bey djdj
Anca lafta jdjd “ononmoyorooomm”
Ben güldüm :D sen gülmedin mi?
Sen neden bu kadar gerildin :D hayret bir şey. İnanmazsan inanma ama ben de inanmadığına inanmıyorum 😬
Evet ama ben inandığına inanıyorum 😂
Serbest olduğuma da inanıyorum :D çok inançlı bir insanım sjdjs
Yiaa cidden mi :D sen de böyle deyince yalancı birine benziyorsun dhwj
Bana bir daha bu emojiyi atma yalancı :D
Ama öyle deyince benziyorsun dedim beni gıcık etme
Hayır işte öyle dersen benzersin o emojiyi atarsan benzersin :D
Bütün emojiler tepkimizi simgeler :D
O göz kırpanın tepkisine… 😃
Bol eğlenceler 🥳
😃🙏
Hediye alanım olmadı o yüzden pek bilemedim
Eski sevgilim bana pijama takımı almıştı hediye olarak şimdi ben evlendim onu giyiyorum arada aklıma eski sevgilim geliyor sizce yanlış mı yapıyorum 😐🤔
Ay kediii 🐈🐈🐾
🐈⬛🐈⬛
Çok dadluuu yumoş yumoş 😅
Kesinlikle öyle eski sevgiliniz kedi mi aldı size
Yok, şimdiki almak istiyor
Kullanmam saçma bulurum ☺️
Atarım yeni biri olduğu için artık
Eskide kaldığı için atarım
Kullanmam yazığtır
Hayır kullanmam,
Bir başkasına hibe ederim.
Evet neden kullanmiyim
Kullanmamam için sebep yok ki
Evet eşyaların ne suçu var
Hayır hepsini çöpe atarım
kullanmam kesinlikle
Yoo kullanırım
Kullanırım muhtemelen
Eşyalara anlam yüklemem ben bardak bardaktır.
Kullanmam gerek yok
Ben hayatımda kimse yoksa da kullanmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?