Güncellemeler
+1 yıl
Ben kaçmaktan vazgeçtim arkadaşlar teşekkürler o bana kaçsın gerçekten beni seviyorsa 😎 Öptüm muah
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada canım sıkılmıştı öylesine eğleneyim dedim benim için üzülmeyin olur mu gerçek değil 🥹
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aile baskısından dolayı evden kaçmayı düşünen bir birey daha bunun için evlenmeyi düşünüyorsan çok dikkatli olmalısın gelen gideni aratmasın
Aile baskısı yok da sadece olmaz diyorlar ama çok seviyorum 😭
Neden olmaz diyorlar peki sen kaç yaşındasın partnerine gerçekten güveniyor musun
Partnerimle 1 aydır çıkıyoruz ilk günkü gibi aşığım hâlâ
Neden olmaz diyorlar bilmiyorum sordum söylemediler
Kuzum 1 aylık süre senin için yeterli mi
Ama istediğim ne varsa onda var zengin, yakışıklı, kibar, anne kuzusu tam benlik
Anladım sen daha çok safsın çok cahilsin ailen doğrusunu yapıyor sende biraz kitap oku kişisel gelişimine yardımcı olacak türden sosyal medyanı kapat kullanma düzelme şansın var
Sosyal medya derken YouTube kalsa olur mu
Onda yemek tarifleri özlüyorum
Hahahahhah dalga geçiyor birde kaliteli espri
Terk edilme şüphesi var sen daha kaçmaktan bahsediyorsun.. rezil olur ailenin yanına dönersin otur oturduğun yerde
Bir ablam olarak söylüyorum naçizane , bu dönem de evlilikler eskisi gibi değil. Ömürlük diye evleniyoruz ama öyle olmuyor. Sakın evden kaçayım deme. Anne baba rızası almadan sakın evlenme.
Sakın yapma. Çok pişman olursun
Ailen karşı çıkıyorsa vardır bir bildikleri onları dinlemelisin
İlk önce erkek arkadaşınla tanımadan önce ailenle aran iyi miydi kötü müydü
İyi ama aşk beni kendine çekiyor
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence aileni hiçbir şey için terk etme aşkından sevginden o çocuktan emin değilsen asla yapma bunu hayatın kararabilir
İlk günkü gibi aşığım
Bak sana bir hikayemi anlatayım benim 2 yıllık bir ilişkim vardı ama var ya böyle kör kütük aşığım annem babam yengem abim dedi ki bak yapma çocukta bir numara var belli istemiyoruz biz bunu ben derim Yok ya ne alakası var falan filan bilmem ne ama o kadar çok değer veriyordu ki bana bir gör öyle böyle değer vermek değil yani neyse 2-2,5 yılın sonunda bir öğrendim ki çocuğun hayatı komple yalanmış evli çıkti🥲🥲 yani dediğim onlar senin ailen senin büyüklerin bir anne babanın içine her şey doğar senin görmediklerini görürler onlar hisseder çünkü anne baba o yüzden bence ailenle aranı asla bozma
🥲🥲
Aferin kız 🥹🥰
Esra Erol seni bulup geri getirir, söylemedi deme
Müge Anlı olmasın
O daha çok kriminal vakalara bakıyor
bi bildikleri vardır kacma
Kime kaçıyon
Aşkıma
Aşk insana neler yaptırıyor kolay gelsin
Teşekkürler
Yakışmadı aşkından vazgeçmen…
Sus ayol
Olmaz bu aşkı yaşatmalıyız delikanlıysan kaçarısn!!
Kızkanlıyım
Sus eşyalarını hazırla
Aybb
hata yaparsin
Kaç mutlaka