Evden kaçmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?

Evden kaçmak istiyorum ama yapamıyorum ailem çok üzülür diye yine onları düşünüyorum hep vicdan yapıyorum bu yaşıma kadar getirmişler onları üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum ama bi yandan gerçekten çok sıkıldım tek başıma kalmak istiyorum bi kaç günde değil 1 ay 2 ay belki 1 sene o kadar yıldım artık annem her istediğim şeye evet diyerek beni mutlu edebiliceğini zannediyor ama ben annemle oturup dertleşmek sohbet etmek onunla zaman geçirmek istiyorum yaşıtlarım neler yaparlarken benim istediğim hiç bir şey yok ailemden kimseyi kendime yakın göremiyorum annemin yanıma gelip bir şeye canın mı sıkkın iyi misin demesine gerçekten çok ihtiyacım var bazen kağıda içimdekileri yazıp yakıp atıyorum biraz rahatlıyorum ama hala içimde kalıyor işte..
Yaşıtlarım nerelerde gezerken hayatını yaşarken gittiğim hiç bir yer yok kendi halimdeyim arkadaşlarımla evin etrafında bi yerlerde otururuz bu gün 1 saat geç geldim diye arkadaşlarımın duyduğunu bildiği halde arayıp hakaret küfür hepsini söyledi eve gelme almam dedi hakkını yemek gibi olmasın yeri gelir yanımda olur ama başkalarına sinirlenip sinirini benden çıkarıyor ben neyim milletin stres topu mu abim her zaman bana sinirli küfür eder zaten bazen oluyo güzelce konuşuruz ama dediğim gibi bazen babamla annem ayeı olduğu için babamı da çok görmüyorum ama görmekte istemiyorum kendi kendine sinirlenip 3 saat konusuyor insana bıkkınlık geliyo artık 1 buçuk senedir onu da görmüyorum zaten annemle ne zaman gidip konuşmak istesem hep biriyle konusuyo ya da bişey okuyo ne zaman konussam hep bişey okuyorum vb beni azarlıyo bende kalkıp gidiyorum ama beni hiç anlamıyo normalde çekingen biri değilim ama duygularımı ifade etmekte çok zorluk çekiyorum kimseye hiç bir derdimi anlatamıyorum hemde kimseye onun yerine her gece ağlıyorum biraz daha rahatlatıcı oluyo evden kaçmak istiyorum ama yapamıyorum ailem üzülür diyorum yine onları düşünüyorum ne yapmalıyım evden kaçmak istiyorum
Evden kaçmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?