Çok yakışıklı olsa bile dikkatimi çekmiyor. Fikirleri vs dikkatimi çekse dinlesem bile zaman içinde gözümde küçük görüyorum. Sevgili falan zaten asla olamıyorum. Ezik görünüyorlar gözüme. Kendim o gruba mensubum. Kendi altımdaki insanlarla sevgili olamıyorum hoşlanamıyorum da. Normal mi bu.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Statu farkina gore rutbeue gore
Demek ye kürküm he misali
Küçük bir banyodan resim atıyo normal bir havlu vs hemen soğuyorum. Klasik bir ev ve banyoyu görünce.
Tutup da banyodan neden bir resim atsın banyodan resim atan zaten insanla işin olmasın banyodan resim atılmak da nedir onu geçtim yine iyi kürküm yem misali senin statünü bilemem belki de çok fakirsindir belki o banyodan daha beteri vardır ya da daha iyisi ama bir de kökünü
Neyse ne demek istediğimi ifade ettim ben. Fakir sevmiyorum kısaca. Kendimle eş olmayanlar bana itici geliyor.
İnsana sorarlar sen sudan prensesimsin de sen diğer insanlardan Üstün müsün diye bu kibir ile bunları söyleyebiliyorsun benim umrumda değilim ben şahsen seni görmezden gelir geçerim fakat yarın bir gün kendi evi diye bir kiralık evden doğru Kendi arabası diye kiralık arabasından doğru kiralık hadi el bize kiralık olmasın ne yapar yapar bulur bunlarla seni kandırıp çok büyük bir tüfeğe getirirse benim bir gün o zaman işte sen görürsün insan değil de maddeye değer vermenin nasıl bir şey olduğunu
Bak kardeşim şimdi durum şu; bu ezik fakirler, bir yemeğe gitsen gerek garsonla konuşmasından.. bir sohbet etsen gerek sana hitabından… yurt dışı seyahatlerinden bahsetsen gerek mal gibi bakışından.. kısacası bizim çevreyle ilgili olan üç beş soru sorduğumda bön öküz gibi kalacağından kiralayacağı arabasını da evini de herhangi münasip bir yerine yerleştirip defolarak gönderilir. Bizler bunları yemez; bir kişiyle beraber olurken soylarını soplarını aile çevrelerini arkadaşlarını hangi kolejde kimle okuduklarını soracak üst zekaya sahip oluruz. Bilmem anlatabildim mi? Haa hala anlatamadıysam konu da kapanmıştır benim açımdan. İyi geceler.
Ben gayet iyi anladım emin ol şimdi zengin olunca otomatikman zeki mi alınıyor kurnaz mı olmuyor ya ben onu geçtim de ben sana acıdım ya seni seven de bir anne baba var onları ayrılmaz yazık senin bu şu söylediğin her şey kültürle alakalı ve senin burada kültürüyle tokatlayacak çok insan tanıyorum emin ol güzel ahlakıyla kültürü ile bilgisiyle emin ol o yüzden biz bu konuşmayı bitirelim çünkü sana anlatacağıma giderim duvarı anlatırım belki utanır
Evet duvara anlatınız. Bozuk türkçenizi benim düzgün türkçem anlayamıyor çok özür dilerim ama gerçekten karmaşık yazmışsınız yine de teşekkürler yorumlarınıza. Unutmayın siz de benim kadar zengin, güzel ve kültürlü bir kadın olsaydınız yanınızda sizin bir altınızda bir adam istemezdiniz. Biraz empati yaptığınızda dıştan ağır gelen sözlerimin gerçekte doğru olduğunu anlayacaksınız.
İyi geceler dilerim.
Birincisi senin bozuk Türkçe dediğin benim en iyi konuştuğum benim ilk dilim değil çünkü ben ona rağmen senin bu birinci diline cevap vermeye çalışıyorum ikincisi hala anlayamamışsın para her şeyi satın almazsa o beklediğin kültür ahlaki pusula moral kodu kafana bir günden gelecek umarım pişman olursun demeyeceğim
Normal değil. Hatta yanlış
Ya resim atıyor mesela normal küçük bi banyo ıyyy diyorum hemen soğuyorum
Galiba sorunuzdaki her şey yalan. Burada egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Olamadığınız hayatı yaşıyormuş gibi yapıp tatmin olmak istiyorsunuz. Bizde sizi ciddiye alıp cevap yazdık.
Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda iyileşirsiniz
Neden? Maddi durumumun iyi olup sadece kendimle eşdeğer insanları beğeniyor olma halim kendimi tatmin etme durumu mu ortaya çıkarıyor:) ne komik zavallılarsınız siz ya. Yazdığım her şey doğru. Benle eşdeğer olmayan kişiler örneğin siz kültürel olarak bile ezikçe yaklaşıyorsunuz az önceki yorumunuzda olduğu gibi. İşte gerçekte de tıpkı böyle oluyor. Erkek kadının karşısında eziliyor. Ya tıpkı sizin yaptığınız gibi bk atıyor ( egomu tatmin etmişim) ya eziliyor; ya görgüsüzlük peşinde oluyor. E bizler de kendi seviyemizde ve görgümüzde insanları arıyoruz. Sizin gibi alt tabakalardakileri değil.
Normal
Anlamadığım nokta şu erkekler neden bu fikrime çıldırıyor
Her şeyi fazla kişiselleştirdikleri için. Seni beğenmiyorumu hakaret olarak algıladıkları için.
Sen kimsin a k 😂😂😂😂
Senin olamadığın ve olamayacağın kişi.
Üst grup dediğin kişinin maaşı ne kadar?
450/500 bin civarı
Sen o parayı sayamazsın bile
Ahhh ah beni aşağıladığında yaşantım değişmiyor.. İşte beğenmiyorum sizin gibileri. Sebebi de örneğin sensin.
Kazanamazsın demedim, sayamazsın dedim.
:) doğru
Ozguven eksikligi
Ya ne alakası var dandirik evlerini yaşamlarını beğenip dahil olmak zorunda mıyım milletin
Senin geliron ne