Aşk İlişkileri Sevgiliniz ile tatile gitmek size ne kadar mantıklı gelir? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz ile tatile gitmek size ne kadar mantıklı gelir 🤔#Aşkİlişkileri Sevgiliniz ile tatile gitmek size ne kadar mantıklı gelir? Cevapla Tatil Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Çok mantıklı ve eğlenceli gelir 1 0 Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Annem sorunu beğendi. 🐸 Bana mantıklı gelemeyecek kadar baskı altındayım. Tabularımız var bizim, öyle kolay kolay yıkılmayacak. 🤗 3 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Benim de öyle benim de sadece evlendiğim eşim dediğim insan ile giderim 😊 Yorumla γυναίκα +1 yıl Umalım ki öyle olsun. 🧡 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sevgiliyle tatile falan gitmem. Keyifli günler. 2 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl İşte bu be ablam benim aynı benim gibi düşünüyor 😎😊 HeartofFire +1 yıl 😎🤘🏻
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abisine, kardesine, babasina önce sormak lazim, ne kadar genis ve rahatlar!! Mantigi su, normal aileden, normal kendini bilen bir aileden sevgilisi ile tatil yapacak kiz bence cikmaz ve mantikli degil. 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Aşırı mantıklı gelir şezlongta onunla beraber kokteyl keyfi yapmak 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mantıklı ve eğlenceli her tatil aile ve arkadaşla yapılacak diye bir kaide yok. 1 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İki kez gittik şimdi eşim oldu zaten tatile devam 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Eğlenceli olur 1 0 Yorumla
Feyza24888w9w Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Onunla gitmicem de kiminle gidicem 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gayet mantıklı 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. En mükemmel tatillerden birisi olabilir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok mantıklı ve eğlenceli gelir
Annem sorunu beğendi. 🐸
Bana mantıklı gelemeyecek kadar baskı altındayım. Tabularımız var bizim, öyle kolay kolay yıkılmayacak. 🤗
Benim de öyle benim de sadece evlendiğim eşim dediğim insan ile giderim 😊
Umalım ki öyle olsun. 🧡
Sevgiliyle tatile falan gitmem. Keyifli günler.
İşte bu be ablam benim aynı benim gibi düşünüyor 😎😊
😎🤘🏻
Abisine, kardesine, babasina önce sormak lazim, ne kadar genis ve rahatlar!! Mantigi su, normal aileden, normal kendini bilen bir aileden sevgilisi ile tatil yapacak kiz bence cikmaz ve mantikli degil.
Aşırı mantıklı gelir şezlongta onunla beraber kokteyl keyfi yapmak
Mantıklı ve eğlenceli her tatil aile ve arkadaşla yapılacak diye bir kaide yok.
İki kez gittik şimdi eşim oldu zaten tatile devam
Gidilir de sonunu düşünemiyorum 🤗
Yazın evleneceğim için mantıklı
Eğlenceli olur
Onunla gitmicem de kiminle gidicem
Gayet mantıklı
çok mantıklı ki gittik
En mükemmel tatillerden birisi olabilir.
Mantıklı olabilir
Çok mantıklı 😍
Güzel olurdu
kocamla gitmiyiceksem kiminle gidicem
Saçma