Yaşım 23 erkek arkadaşım 30 yaşında. 1 buçuk yıldır birlikteyiz ve mutluyuz. Yazın 2 günlük bi tatilimiz oldu ama gidip birlikte kalmakla doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Yine bir yurtdışı türü almayı planlıyoruz. Sizce sevgiliyle tatile gitmek ilişkimizi olumsuz etkiler mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBence aşk varsa seks vardır. Senin gözünden rimeli akıtanla değil rujunu bozanla olucaksın. Tabi sevgisinden eminsen. Özgür bir kadınsan mutlu olmak istiyorsan hiç birşeyi kafana takmicsksın. Sevgiliyle tatile gidilebilir. Bunda abartılacak bişey yok. Ayrıca Tek hevesini alan taraf erkekler olmuyor. Her Boku erkeklere atıp durmayın. Hiçbir erkek size zorla bişey yapmaz. İki tarafta eşit.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılburda seni kınayan kişilerin yurtdışına tatile gideceği sevgilisi oldu mu acaba hiç? eğer uyumluysanız neden olumsuz etkilesin tadını çıkar... uyumlu değilseniz de tatilde daha rahat anlarsın bunu birbirinizi daha yakından tanırsınız... oraların tadı sevgiliyle başka çıkıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin Bende oyle dusunuyorum
Sence normal mi?
Ben erkek olsam boyle bisey basima gelmis olsa evlilik suresince kadinin başına kakarim sen boyle yapmistin diye
Klişe ama Genclik nereye gidiyor siz anne baba olacaksiniz cocuklarinizda sizin gibi olacak
Korkunc bnce11 Yorumla- +1 yıl
Tamam da erkek olunca aynı şeyi yaşamış oluyosun neden kadın olduğu için kafasına kakasın ki beyinsiz
Ben gittim ilk defa 1 yıldır sevgiliyiz ilk defa bir sevgilimle tatile gittim hala bakireyim takılma böyle şeylere istediğini yap 😌
12 Yorumla
Gizli SoranYani illa tatile gidiyoruz diye cinsel ilişki mi olması gerekiyor bumu anlayamıyorum
Doğru değil bence. Sevgilinle tamam pembe bir zaman geçirmiş olabilirsin ama sonrası? Onunla evleneceğin kesin mi. İlkler unutulmazdır. İlklerini evlenene kadar yaşama derim. Ancak o şekilde evliliğinden tad alabilirsin. Ama herşeyi yaşarsan evliliğin monoton diye eşinin başına kalkarsın
14 Yorumla
Soran+1 yılSinirlarimi bilen biriyim oyle bi hata yapmam. Yine de yanlis mi?
- +1 yıl
Yazdığımdan çıkardığın sonuç o hata ise yanlış düşündün. Hiç onu kasdetmek istemedim. Söylemek istediğim ilklerini evleneceğin kişiye sakla ki senin gibi o da mutlu olsun. En basit örnek verdiğin örnek; eğer ayrılısan ve başka biri ile evlenirsen o gittiğin yere tesadüfen eşinle gidersen aklına ilk yaşadığın kişi gelmeyecek mi sorarım ?
Soran+1 yılAma şu anda bu dusunce cok uzak benim icin. Baska birinin olmasini dusunmek bile hosuma gitmiyor. Bu kadar detayli ve ileriyi dusunmek gerekli mi gercekten?
+1 yılBu soru bile bence sorulmamalı, bunun neresi yanlış ki? Sevgiline güvenin yoksa, zaten ona herşeyinle gelmemişsen çıkma. Ama hani birlikte tatile çıkmanın yanlış en ufak bir kısmı yok
24 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani bana görede öyle niye yanlış olsunki ama iç anadolunun yoboz insanları öyle düşünmüyor işte
- +1 yıl
Maalesef öyle, Türkiye'de insanların %70'i geri kafalı. Belirli sınırlar içerisinde yaşayıp, belirli kurallara göre karkaterleri olsun, zevkleri veya düşünceleri olsun bu kurallara veya sınırlara göre geliştiriyorlar. Tabi geliştirmek denirse. Herşeyi geçtim ülkemizde cinsellik bile afedersin gir-çık tan ibaret. Böyle basit bir zihniyet..
Gizli Soran+1 yılHerkesin aklına gelen direk cinsel ilişki olmuş gerçekten dünysda bu kadar yobaz insan varken...
- +1 yıl
Aynen öyle hemen akla o gelir çünkü kadınla erkek yanyana gelince illaki cinsellik olacak düşüncesiyle yaklaşır bizim insanımız genelde.. Yazık
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
46Cevap
Ilerde evlenmene gerek yok suanda zaten sorun.
Ayni oda da kalacaksin. seytan bos mu duracak.
Bana elini surmez deme ya da ben sahip cikarim deme. Bunu yapmamak icin ya evliya olmalisin ya da cinsiyetinde bir sorun olmali.
Sevgili olmaniz bile haramken ustelik.
Sevgililik haram mi? Evet haram cunku aranizda nikah yok. Ama cok seviyoruz. Sevmek gunah degil ancak yaninizda akli basinda sizi seytanin verebilecegi her turlu vesvese ve fitneden koruyacak biri yaninizda olmali. Oylece birbirinizi tanimanizda sikinti olmaz. Harama girmemis olursunuz.
Bir oda da bir erkek ve bir bayan yalnizsa bunlardan ucuncusu muhakkak seytan olacaktir.
Aman kardesim yol yakinken dikkatli olasin. Ahiretine zarar verecek birsey yapma.10 Yorumlabence gıtmemek daha ıyı daha sevgılıyken evlılıkte olacak seylerı yasıyoruz ondan sonra hemen sıkılıyoruz kız arkadasım bana kendı gıdelım dedı ben o halde kabul etmedım oraya gıdınce sankı ayrı yataklardamı yatacaksın ? cevap bellı
21 Yorumla
Gizli SoranAynen öyle
Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üç kere gittim ama türk deildi bayan arkadaşım
En son geçen seneydi bu sene tek kaldım çünkü ayrıldım kız arkadaşımla yavaş yavaş tatil planına başladım otellere bakıyorum00 YorumlaNeden yanlıs olsun iki olgun insan karar vermis gidebilir.. illa ki birşey yaşayacak gözüyle bakiliyorsa buna o da onların baktiği pencere.
00 Yorumla
+1 yılİslam dinine göre doğru değil ama böyle bir derdin yoksa doğru ya da yanlış diye bir şey yok bu konuda. Bu tamamen tercih.
*Gecen bol olsun.*12 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltabiki dinde önemli ama onların hangilerini yapıyoruzki onlarıda sorgulamak gereyor birtek tatile gidince günah olmuyor değilmi
- +1 yıl
Yani zaten öyle ama bunlar çok özel şeyler zaten, konuşmaya gerek yok. Ben genel bir şey söyledim.
Sevgili ile başbaşa tatile gitmek benlik bir şey değil.
Her haltı sevgililik döneminde yaşadıktan sonra evliliğin ne anlamı kalıyor ki?11 Yorumla
Gizli SoranBence de çok haklısın o sebeple heveslerini alınca terkedilen cins oluyoruz
aksine dahada güçlendirir bu yaşa gelmişsin mantıklı ve kendini koruyacak davranışları bilirsin sonucta git ve ilişkinze bi artı daha kat :D
00 YorumlaNeden olmasın ki yapılır ama aile rızası olmaz bu işte o ayrı konu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım olsa sevgilisi ile tatile tek başına gitmesine izin vermem 🤔 Nişanlısı ile de gitmesine izin vermem.
Benle tatile gelen sevgilim ile ciddi de düşünmem 😎20 Yorumla
+1 yılSol elim hep benle gelir zaten
Ucuz otellerde kalmayın aids olursunuz10 Yorumlainandığın din ne diyorsa onu yap,başka cevaba gerek var mı?
20 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi birliktelikler, evliliğin çekiciliğini bitiriyor. Madem evlenmeden de her şeyi yaşayabiliyorsam evlenip tutsak kalmaya ne gerek var değil mi ?
00 Yorumla
+1 yılBuraya soruyorsan bunu bilinçli bir şekilde, neler olacağını da biliyorsundur ileride...
00 Yorumlabir kaç kez çıktım
Kesinlikle harika bir fikir.
Deneyim yaşamalı02 Yorumla
Gizli SoranNerelere gittiniz?
Etkiler. Evlenmeden önce karı koca hayatı yaşamak sıkıntı yaratır kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılNeden doğru olsun ki ilişki yaşıyacaksiniz sonuçta belki sonra evlenmiyecek nasıl emin olabilirsin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye insanların aklına sevgilinle tatile gidiyorsun diye cinsel ilişki geliyor bu kadar geri kafalı olmayın lütfen...
- +1 yıl
Geri kafalı olmakla alakası yok bunun bu senin erkek arkadaşinin mantığıyla ilgisi var eğer öyle biri değilse neyse de hem ayrıca burda geri kafalı olucak son kişilerdenim
+1 yılİnsanın sevdiğiyle tatile gitmesi kadar normal bir şey var mı
00 Yorumla"1 bucuk yildir birlikteyiz ve mutluyuz" diyorsun,tatile gidip geldiniz ve hala sorun yok,olmayacak da.
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden evlilik hayatı denemenin riskine girebiliyorsan ancak olur. Sonuçta 5-6 yaşında değilsiniz ve evcilikte oynamayacaksınız.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEglenmek ve sevdigin insanla. beraber gezmek niye yanlis olsun
10 Yorumla Neden olumsuz etkilesin ki? Birbirinizi daha yakindan tanimis olursunuz. Sinirlarinizi kendiniz cizer ve bu sinirlara sadik kalabilirsiniz.
00 Yorumlaseviyeniz nedir? aşk mı sadece evliliğe gidecek bir ilişki mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılOcakta nisanimiz olucak. Ciddiyiz yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 senedir kız arkadaşımla gezmediğimiz ülke şehir kalmadı :)
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYukarda birisi demiş ya o o zaman evliliği düşünmüyordur diye siz düşünüyor musunuz peki?
Cevap sahibi+1 yılBizim ilişki biraz karışık. Ben TR'de yaşamak istemiyorum, o ise yurtdışında yaşamak istemiyor. O yüzden ayrılacağız.
Gizli Soran+1 yılYani bir erkek olarak seninle tatil yapıyor olmasını sorun etmezsin değilmi
Cevap sahibi+1 yılNeden edeyim ki? Biz aştık böyle şeyleri ta ilişkinin en başından bu yana.
bence bunun cevabını en iyi siz biliyorsunuzdur içinizde en ufak bir kuşku şüphe oluyorsa bi düşünün derim ben. Eğer kuşkulanacak bir şey yoksa iyi yolculuklar diliyorum
00 Yorumla
+1 yılHayir aksine :-) birlikte tatil yapmak kadar guzel zaman yok
00 Yorumla1,5 yıldır hiç bişey yaşamadınızdamı korkuyon ne olabilr ki sorun yok bence...
00 Yorumla
+1 yılEn iyi rapciyi oyluyoruz profilime girip oyunuzu kullanin saygilar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVeriyosan ona... tatilede de olup olmamasinin bir manasi yok..
00 YorumlaSize en kısa sürede ayrılık görünüyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılBenden bikicaksa neden evlenelimki? Onceden bilmek guzel olmazmiydi
- +1 yıl
Tamam da siz her türlü naneyi yiyorsunuz, adam enayi mi kendini evlilik gibi bir sorumluluğa atsın ? Kendine saygı göstermeyen ve evlilik öncesi erkeğin her istediğini yapan kadına kimse saygı duymaz ve adam seni katiyen almaz haberin olsun. İslamiyete göre aykırı bir durum zaten. Böyle olmaz ki ! Sen kendini evliliğe saklayacaksın ki adam senin hasretinden deliye dönsün ve en kısa sürede evliliğe koşsun ama sizin iş çok zor artık kusura bakma
Soran+1 yılEvlilik konusunda bir sorun yok ocakta nisan eylulde dugun planliyoruz. Benm tek korkum siradanlasmak.
Gayet normal ve doğal hakkın bunları düşünmen :)
00 Yorumlaguvendıkten sonra olay bıtmıstır tadını cıkar
10 Yorumla
+1 yıl1 kere çıktım ama tavsiye etmem
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNereye gittiniz? Neden?
- +1 yıl
bodruma gittik benim gözüm sürekli kadınlara kaydı oda uyuz oldu 1 hafta kan kusturdu bana.. turistler çıplak geziyor ve aklın karışıyor
Nasıl bir sorun olabilir?
00 YorumlaCinsellikten yana sıkıntın varsa riskli.
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılOyle birseyi kabull eden kizla ciddi olmazdim
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ucuz kizdir
Tatil & Seyahat konusunda 3,8b cevap paylaştı. hayır abarmıyorsun bence
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen gitmem, giden giderse kendi kararları
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılhem doğru hem değil aslında gidilecek yerde önemli
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe açıdan doğru ne açıdan doğru değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik yoksa zevki çıkmaz
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz sanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru olmaz mi diyosun yani?
Tatil & Seyahat konusunda 3,1b cevap paylaştı. evlenmicek muhtemelen sorun olmaz tadını cıkart
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvlenmiycek derken anlamadım
Gizli Soran+1 yılHa benle tatile vs. Geziye gidince evlenmiyecek mi oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yıletkilemez, aksine olumlu etkiler bence
00 Yorumla
+1 yılevet
10 YorumlaBen gitmezdim
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNedenki
Gizli Soran+1 yılTabi tercih meselesi
Bence gitme
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğlencelidir..
00 Yorumla Poktan bir fikir.
00 Yorumla
+1 yılçıkmadım çıkmam da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır değil sağ dönemzsin
00 YorumlaB*ktan
00 Yorumladogru degıl
00 Yorumla
+1 yılsonunda seks var
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 31,8b cevap paylaştı. Olabilir
00 YorumlaÇıkmadım, çıkmam da.