bir kere bı otele gittik, oteli de karım seçti. otelde 1000 müşteri varsa en az 850 tanesi Slav kadındı. nereye dönsem hatunlar var. arkadaşlarımızla gitmiştik. neyse diyorum dondurma alacağım. sen burada dur diyor (arkadaşını başımıza bekçi bırakıp gidiyor) voleybol oynayacağım, olmaz diyor. havuza giriyoruz. nereye bakıyorsun diyor ( üstsüz tangali kadın çoktu otelde) nereye bakacagimi ne ne yapacağımı şaşırmıştım. balkona çıkıyorum gece odada. ne yapıyorsun diye aniden balkona geliyor. zaten dönüşte de en büyük kavgamızı etmiştik.
bundan sonraki senelerde ablası arkadaşı ve eşleri de geldi de biraz daha sakin oldu. ama bana gerçekten zulüm oluyor
gecenlerde bir filmde görmüştüm. sevgili değiller arkadaslar. ve tatile gidiyorlardı. eglenceli olur kızkıza gitmekden sıkıldım diyor kız erkekte erkek erkeğe gitmekten sıkılmıs. ama orada kısmetlerimize karısmıcaz diyorlar. gidiyorlar. ben sanırım acık görüşlüyüm böyle bile gidebilirim. sevgiliyi bırak
Gidilmez.. Ben hayatimda tatile gitmemisim o da gitmesin.. Bi evimiz olsun müstakil.. Tatilimizi oranın bahçesinde yapalım. Şükretsin. Onu bulamayanlar da var😂