Önceden bu düşünceye soğuk bakardım, bana ters gelirdi. Birini tanıdıktan sonra düşüncelerim değişti, evet sevgiline güveniyorsan gidilir. Hatta hayatındaki en güzel tatil olabilir.
Gidilebilir. Sevgiliyi en güzel onun söylediklerini yapmadığın zaman tanırsın vede kavga ederken ve tabiki de kendi benliğini ortaya koyduğun zaman tanırsın. Tatil sadece başbaşa vakit geçirmek anılar toplamak ve dinlenmektir hepsi bu
Gidilir ya ben giderdim eminim çok da eğlenirdik ama olmayınca olmuyor artık soramıyorum ne yapayım başkasıyla gidiyordur belki de iyi tatiller diyorum artık bir şey demiyorum
İlişkinin ciddiyetine bağlı bir durum.. Hemen başında "hadi tatile çıkalım" denmez.. Güven önemli.. Sonra mazallah.. Birbirini gerçekten tanımak isteyenler için, beraber geceli gündüzlü zaman geçirmenin en ideal yolu tatil yapmaktır.. Her yönüyle tanıma olanağı sağlar.. Katılıyorum.. Aylarca da olmasın. 5 gece 6 gün yeterli..
Bencede bi sorun yok ama ailenede bağlı oluyor tabi. Ama gitmiştik 2 günlük ve gayet güzel ve gelecek içinde biraz deneyim oluyor. Aynı evde yaşanılırsa nasıl hissettirir diye gayet güzeldi. Daha yakından tanıma fırsatın oluyor.
Eğer sevgilim kıskanç değilse çok iyi olur ama kıskanç birisi ise zehir eder tatili olan tatil parasına olur. Ben deniz kenarında şort giymek isticem o çıkar dicek bence kıskanç erkekle bırak tatile gitmeyi şurdan şuraya iki adım atmam.
Niye gidilmesin. Tatilin kralı olur. Masraflar paylaşılırsa güzel olur. Herşeyi adama ödetirsen ona gına gelebilir. Bir kaç şeyi sen ödeme yapsan hoşuna gider.