bence gidilmez? cunki insanlar birbirine artık zarar veriyor adam çıktığı kızı bilmem kaçıncı kattan aşağı atıyor sonrada çıkıp kendisi atladı diyor karşınızdaki insan ne kadar elit zengin kültürlü olursa olsun Asla onunla yalnız tatile çıkmayın şiddet olaylarını görüyoruz illamı olucak diye bisey yok ama ben güvenip bi karşı cinsle aynı odada kalamazdim hayır korkak bi insan değilim ama tv de izlediğim olaylar beni paronoyaya bağladı hele kızlar bence daha çok korkmalı bence gitmeden önce bikez daha düşünün derim
Düşünsene biladerim, sabahın serini saat 9- 10 denize sıfır oteldesin uyanmıssın yatak odası kısmı geniş bir oda uzundan bir cam önünde parmaklık korkuluk deniyor gerçeği de neyse onu salla anladın işte , aga hatunu uyandırıyorsun öperek kulak mem*sine falan dokunuyorsun ısırıyon falan yol yapıyosun yavaştan tatlılıklar , o da tatlılıkla falan huylanıyor sağ sola ah an*nı s*kim hayellere gel anlatmıyorum çok fantezi biriktiriyorum. Mahremiyeti aşmayayım.
Dün şoyle bir yürüyeyim dedim herkes çift olarak gelmiş paraşüte binenler yuzenler birde yoldan yuruyorum yani kaldırımdan zaten şey deniz kumsal kaldirim ana yol dibe dibe yani sadece çiftler vardi ve nornal bir plaj yani oyle çiftlerin gittigi bir yer degil yol geciyor çunku giden cokmus yani bu kadar gormemistim hic ya da bu sene mi boyle bilmiyorum artık
Elbette gidilir, hem de öyle güzel gidiyor ki. Hayatın en keyifli anlarından birisi olur. Bizim de var bir hayalimiz. Hadi bakalım olur ya da olmaz göreceğiz.
Sevgiliyle elbette tatile gidilir. Güzel olur diye düşünüyorum yeter ki ortak bir yer belirleyelim. O başka yere ben başka yere gitmek istesem anlaşmazlık olur zoraki gidilmesini istemem ortak yer belirlenmeli başta.