Aşk İlişkileri 1 ay Mutfakta sevgilinizle yemek hazırlarken yüzde kaç oranında yemeklere odaklanabilirsiniz? tuba-suedaFenomen Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 #selamgençlik 🍀🍀⭐ Mutfakta sevgiliyle baş başa yemek pişirirken akıl nereye gider acaba? her şey karışır gibi geliyor bana, siz ne dersiniz ⭐#tubasueda 🍀🍀 Mutfakta sevgilinizle yemek hazırlarken yüzde kaç oranında yemeklere odaklanabilirsiniz? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Ben sanırım hoşlanmıyorum mutfak aktivitelerinden klasik geliyor bir çekiciliği yok benim için. Birde sevgili ile değil eşim ile gerçekleşir bu olay. Yemeklere odaklanırım diye düşünmekteyim. 😄 1 3 Yorumla tuba-sueda 1 ay Çok mantıklı 😄 Yorumla QUADRATURA 1 ay 🙏🌸 Yorumla tuba-sueda 1 ay 💫💕 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İş zamanı iş olur bende. 1 2 Yorumla gülümserkene 1 ay Çok teşekkürler Yorumla tuba-sueda 1 ay Rica ederim Yorumla
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. 5% :D onu yirimm 1 2 Yorumla tuba-sueda 1 ay Afiyet olsun derim ☺️ Yorumla Sosyetic_SheqiiL 1 ay ☺️♥️ Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Anasının evinde hazırlasın..Kocamla hazırlarım ben nasipse ileride..😂😂 1 5 Yorumla tuba-sueda 1 ay Eşin de olamaz mı?Sevgili deyince Türk kızları biraz atar yapıyor gibi 😃 Yorumla Bakımlıkızçehanım 1 ay Eşim ayrı ablacım.. 😂 yemeğe odaklanmadan, gözlerimi adamdan alamam.. Yorumla tuba-sueda 1 ay Eş ile de sevgili gibi olmayı kastediyorum aslında.Sevgili deyince de eş deyince sıkıntı oluyor ne desem acaba?😃 Yorumla Bakımlıkızçehanım 1 ay Kim nasıl anlıyorsa öyle yorum yapsın boş ver ablacım 😂 Yorumla tuba-sueda 1 ay Doğru valla 😄 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yemekler yanar heralde gidip dışarıda yemek daha iyi olur 1 0 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay %90 diyecek kadar da bazen odunumdur. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 25 , eic 49% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sıfır odak 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar