Aşk İlişkileri Mutfakta sevgilinizle yemek hazırlarken yüzde kaç oranında yemeklere odaklanabilirsiniz? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Mutfakta sevgiliyle baş başa yemek pişirirken akıl nereye gider acaba? her şey karışır gibi geliyor bana, siz ne dersiniz ⭐#tubasueda 🍀🍀 Mutfakta sevgilinizle yemek hazırlarken yüzde kaç oranında yemeklere odaklanabilirsiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben sanırım hoşlanmıyorum mutfak aktivitelerinden klasik geliyor bir çekiciliği yok benim için. Birde sevgili ile değil eşim ile gerçekleşir bu olay. Yemeklere odaklanırım diye düşünmekteyim. 😄 1 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Çok mantıklı 😄 Yorumla QUADRATURA +1 yıl 🙏🌸 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 💫💕 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İş zamanı iş olur bende. 1 2 Yorumla gülümserkene +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Anasının evinde hazırlasın..Kocamla hazırlarım ben nasipse ileride..😂😂 1 5 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Eşin de olamaz mı?Sevgili deyince Türk kızları biraz atar yapıyor gibi 😃 Yorumla Bakımlıkızçehanım +1 yıl Eşim ayrı ablacım.. 😂 yemeğe odaklanmadan, gözlerimi adamdan alamam.. Yorumla tuba-sueda +1 yıl Eş ile de sevgili gibi olmayı kastediyorum aslında.Sevgili deyince de eş deyince sıkıntı oluyor ne desem acaba?😃 Yorumla Bakımlıkızçehanım +1 yıl Kim nasıl anlıyorsa öyle yorum yapsın boş ver ablacım 😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Doğru valla 😄 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. 5% :D onu yirimm 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Afiyet olsun derim ☺️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ☺️♥️ Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yemekler yanar heralde gidip dışarıda yemek daha iyi olur 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl %90 diyecek kadar da bazen odunumdur. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sıfır odak 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar