Sevdiğin kişinin geçmişiyle ilgilenir misin?

İlk sevgilisiyim kendisi 19 yaşında ben ise 23 2.5-3 aylik ilişkimiz var ama şöyle diyeyim hayatımda tanıdığım en uyumlu olduğum kadın ve enleri bana hissettiren biri. Güzel ilişkimiz var. Eski sevgilimin notu kayıtlıydı engellemiştim engelini kaldırdın mı diye sordu hayir dedim wp profilimde sevgilimle fotomuz var kaldır görsün bizi dedi tamam dedim engelleme listeni ss at dedi attım 7 yıllık hattım sonuçta önceden engellenenler var gitmiş numaraları kayıt edip bakmış hepsine aralarında eski kardeşim dediğim kız arkadaşım vardı onu engellemistim gecen sene bayağı irdeledi o kiz kim bilmem ne anlattim bende geçmişin beni ilgilendirir desi kabariksa söyle çekip gideyim ben haketmiyorum dedi açıkladım durumu neyse falan dedi sizce geçmişimi bu kadar kurcalamasi saçma değil mi sonra sinirliyim bisey konusucam seninle ama şu an değil dedi ilişkimize alakalı mı dedim hayır dedi 3. Bir kişiyle mi alakali dedim ona da hayir dedi ardından ise engellediğini o kız kimdi falan dedi acikladim bende kıskanç biri ama ne yapmaya çalışıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çoğunuz ilgilenirim demiş ama bir kişinin geçmişi sizi ilgilendirmez kimse ömrü boyunca sizi oturup kaktüs gibi beklemedi beklemeyecek. Siz yokken başkaları olabilir bu çok normal bununla ilgilenmek çok saçma Ha iğrenç bir geçmiştir orası ayrı.
Sevdiğin kişinin geçmişiyle ilgilenir misin?