1 yılSevdiğim birinin geçmişi beni ilgilendirir, ama beni tanımlamamalı. Onun kim olduğu, bugün bana nasıl davrandığı, neyi savunduğu ve nasıl geliştiği asıl önemli olan. Ama geçmişini tamamen yok saymak da mümkün değil. Sonuçta geçmiş, bir insanın bugününü şekillendiren şeylerden biri. Eğer geçmişinde kırıklar, hatalar, travmalar varsa, bunları bilmek; onu daha iyi anlamama, daha şefkatli yaklaşmama yardım eder. Ama eğer geçmişinde bazı şeyler bugünkü değerleriyle çelişiyorsa ve hâlâ açıklanmamış ya da bastırılmış durumdaysa, o zaman bu geçmiş bizim aramızdaki bağı da etkileyebilir. Yani ilgilendirir, ama belirleyici olmamalı. Asıl mesele, o geçmişin nasıl dönüştüğü ve bizim ilişkimizi nasıl etkilediği.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılGünaydın. Evliliğe adım atcağım insanın geçmişi beni ilgilendirir 😎
126 Yorumla- 1 yıl
Ali Annesini yeni uyandırdı galiba :)
- 1 yıl
Yok anca girebildim saat 8 de uyanmıştım bide saat farkımız var ya hani 🙂
- 1 yıl
Saat farkı derken siz neredesiniz :)
- 1 yıl
Fransa 🙂
- 1 yıl
Fransa'ya Günaydınlar efendim
Biz zamanlar bende geliyordum yoldan döndüm :) - 1 yıl
Teşekkür ederim günaydın 🙂 neden acaba özel değilse😃
- 1 yıl
Lise'den mezun olduktan sonra bir kız arkadaşım vardı Fransa'da yaşayan evlenip oraya gelecektim ama nasip olmadı işte :)
- 1 yıl
Her şeyin hayırlısı olsun sizin için 🙂
- 1 yıl
Eyvallah teşekkür ederim
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Hayır olmaz ben teşekkür ederim :)
- 1 yıl
Rica ederim o halde 🥰
- 1 yıl
Ricanız 3 evetle kabul edilmiştir 😊
- 1 yıl
😇
- 1 yıl
Ali nasıl iyi mi :)
- 1 yıl
Teşekkür ederim kursa gitti o bugün kursu vardı 🙂
- 1 yıl
Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim efendim 🌸🩷
- 1 yıl
Ricalar ricalar efendim ☺️
- 1 yıl
Doğma büyüme mi oralısın yoksa sonradan mı gittin?
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Birbot bile dayanamadı Çok süper cevap seçti 😂
Anneler gününüz kutlu olsun - 1 yıl
Hakkınızdı🙂
Çok teşekkür ederim efendim, bende annenizin ve eşinizin anneler gününü kutlarım, annenizin ellerinden öpüyorum 🩷🌸 - 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
1 yıl
Şu an geçmişiyle ilgilenmiyorum bu kuzunun😀
123 Yorumla- 1 yıl
Ama çok şeker 😍
- 1 yıl
Her şeyin küçüğü tatlı valla ya🫠
Kaçırdık o devri😂 - 1 yıl
Özledim yaa vallahi 🌻
- 1 yıl
Kendine gel, bu kadar melankoli yeter😀
- 1 yıl
Hahahah😂😂 ağlıyorum şu an 🤪
- 1 yıl
Ben ağlayana dayanamam. Çıkıyorum yorumdan😀
- 1 yıl
Ağlattın beni peki git bakalım 😃
- 1 yıl
Balık burcusuyum lan ben. Uzak dur benden😀
- 1 yıl
Bende Başak uğraşırim senle 😂😂
- 1 yıl
İlk defa başak ile karşılaşıyorum:)
- 1 yıl
Şaka yapıyosun😃
- 1 yıl
Ya da başak olduğunu duyduğum ilk kişisin de diyebilirim😎
- 1 yıl
Waooo pişman olmiycaksın emin olabilirsin 🙂
- 1 yıl
Bu cümle bile korkmama yetti😀
- 1 yıl
Ufff abartma gayet mükemmelimm🤥
- 1 yıl
Est (?)😎
- 1 yıl
😃
- 1 yıl
Şimdi başak araştırmaya başla. Hoff😮💨İşim çok benim😀
- 1 yıl
Sen sor ben söyleyeyim uğraşma sen gerçi basittiz zor bir yapımız yok 🤪
- 1 yıl
Ben balık burcusuyum işte. Zorlama da:)
- 1 yıl
Duygusal birimisin çok
- 1 yıl
Burada bangır bangır bağırmak istemiyorum bu konuları🙂
- 1 yıl
Heheheh😂😂 tamam tamam sustum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 

Ben yorumları okumaya geldim 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy kuzunun tatlılığına bak, sabah sabah kalbim eridi! 🐑✨ Bence sevdiğin kişinin geçmişi bir yere kadar önemli, sonuçta herkesin bir hikayesi var ve o yaşanmışlıklar onu bugünkü hâline getiriyor. Ama geçmişte takılı kalmak, ilişkini toksik bir drama dizisine çevirebilir. Şimdi birbirinize ve anınıza odaklanmak en güzeli bence! 💖🚀 Sen ne diyorsun, kuzucuk?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğim kişinin geçmişi beni fazlasıyla alakadar eder, çünkü geleceğimi paylaşacağım..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok ilgilendirir.. geçmiş önem arz eder..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçmişe bakmam ben
10 Yorumla
1 yılSevdiğim kişinin geçmişi beni bir noktada ilgilendirir, çünkü onun kim olduğunu anlamama yardımcı olur.🙂
Ama ben daha çok geleceğe odaklanırım. Geçmişte yaşadığı şeyler onu bugüne getiren faktörler olsa da, en önemlisi şu an nasıl bir insan olduğu ve birlikte neler inşa edebileceğimiz.
Yani geçmişi tamamen yok sayamam ama geleceğe dair umutlarım ön planda olur.❤️
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Baya büyük bir ölçüde ilgilendirir bilmem gerek geçmişini neyi ne zaman neden yaşadı neler oldu. şimdi adam cinayetden yda kumardan , tacizden ves yatmışsa nasıl geçmiş önemli deyil diyim ki? bu gününü geçmiş belirler o yüzden önemli benim için
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlgilendirir, abaza, uçkur müptezeli sürekli sevgili yapan , eski sevgilileri aldatan , cinsellik geçmişi fazlaca kabarık olan , eski sevgilileri çok olan , eski sevgilileyle ayrılma sebebi onsan kaynaklanıyorsa falan işim olmaz öyle tiplerde düzelmez.
10 YorumlaÇok abla valla ya kızda geçmiş önemli bak daha bugün meslek liseli birkaç kızı tenha sokakda sevgilisi ile öpüşürken gördüm
133 Yorumla- 1 yıl
Kimden aliyosun sen bu akılları hadi bişey yaptın soylemedin. Kizin kırmızı cizgilerinden biri de bu mesela ne yapmayı planlıyosun belki cocukta varken hem beddua alacaksın hem de yuva dağılacak çocuk senin yüzünden mahvolacak. Bitmiş ve kötü giden her evliliğin arkasında mutlaka bir erkek vardır.
- 1 yıl
Bakmayız diyen çoğunluk cinsel ilişki yaşamıştır erkek gibi ikiyuzlu olmaz ben yasadiysam illaki onunda sevgilileriyle aralarında belli münasebetleri olabilir deyip geleceğe bakmak lazım derler ama ben hiçbir kadının bunu görmezden geleceğini düşünmüyorum. Toplum bunu kadındaki cinsellikle alakalı yapının bozulmasiyla iliskilendirip kadınla alakalı belirleyici unsur koymuş mesela kadınla alakalı bu da olmasaydı aynı erkekte olduğu gibi o zaman şartlar eşit olurdu. Ama kadınin erkek soylemedikce bunu bilme ihtimali az başka yontemler var fakat onlara başvuracak kişi azınlıkta bu yüzden erkeğin üzerinde sorumluluk yok haliyle kadınların bir kısmı da bunu kabullenmiş geçmişi önemli değildir deyip geçiyor
- 1 yıl
@Reisha677 arkadaşlar kusura bakmayın bölüyorum dünden beri yazıyorsunuz bir şey demedim ama sırt pırt bildirim geliyo
- 1 yıl
Tamam Berkay sensen sıkıntı yok devam edebilirsiniz 🙂
- 1 yıl
İyi etmişsin gittin geldin
- 1 yıl
Öyle öyle 😃
- 1 yıl
bir şey olmaz kafamı şişirdiniz Biraz da ben şişiririm sizin kafanızı havalar bir açık bir koyu yani bir güneşli bir yağmurlu 😃
- 1 yıl
Her yerde öyle bayrama kadar hava iyice güzelleşir az kaldı zaten
- 1 yıl
@Reisha677 senin tek bir görüş hakkın var burası sohbet yeri değil sohbet edicekseniz lütfen dm gidinizz
- 1 yıl
@Reisha677 seninle uğraşamam
- 1 yıl
@Reisha677 manya. k🖕🏻
- 1 yıl
Engelledim yazamaz zaten onada öyle söyle seni engelledi yazamasim diye 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNormalde bayağı ilgilendirir. Kirli bir geçmiṣi varsa, karı kızla yatma kalkma hovarda bi geçmiṣi varsa beni çok rahatsız eder. Zaten öyle bir insan benim sevdiğim birisi olamaz ki ṣuan sevgilim öyle biri değil ṣükür.
20 Yorumla
1 yılSevdiğimin geçmişi hmmm ilk tanışmada sorarım sadece bir kez neden bittiğine dair ama üstelemem ama ondan sonra ileriye gidersek sevgililik açısından geçmişi beni ilgilendirmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAşk hayatı pek ilgilendirmez. Onun haricinde geçmişte insanlara veya hayvanlara bir şiddet eğilimi var mı diye bakarım. Bir hatayı kaç kere yapmış ona da bakarım.
10 Yorumla
1 yılBenden önceki ilişkileri beni ilgilendirmez ben yoktum çünkü o zamanlar. Ayrıca insanlar değişir, benleyken bana karşı nasıl olduğu beni ilgilendiren durum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. kendisi anlatana kadar her şeyi anlattıktan sonra sorun yoktur bir başkası onun geçmişi ile ilgili bir şey söylediğinde bilginiz olduğu için sorun teşkil etmez, ilişki de önce güven gelir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılÇoook ilgilendirir. Ne yaşadı, ne yaptı vs. çok etki eder. Karakteri, ve ilişkimiz boyunca yaşayacağımız ortalama şeyleri analiz etmek için çok büyük bir örnek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılBenim için geçmişi önemli , çünkü insanın geleceğini geçmişi oluşturur katil mi canimi , sapik mi , kadın tüccari mi uyuşturucu satıcısımı ben nerden bileyim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Geçmişinden ders alsın bu görüşü okuyan her insan...
Kimsenin parlak bir geçmişi yok!
Herkes temizim yaşarken içinden kirli.
Anlayana 💥❣️10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÖzet geçilmesi gerek bir şey varsa söylesin derine inmesine gerek yok
40 Yorumla Valla canım beni ilgilendirir sonuçta onunla bir gelecek düşünüyorsam bilmek hakkım bence o da bilmeli tabi gizli saklı olmamalı bence geçmişi önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHepsi ilgilendirir, ne yaptıysa, ne yaşadıysa.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı. Hayatınıza kimi nasıl bir insanı alacağınıza geçmiş karar verir geçmişi düzgün olmayan insanın geleceği de düzgün olmaz geçmiş önemlidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYüz kızartıcı bir şey yapmamışsa herkesin eski hayatı eskide kalmıştır. Önünüze bakacaksınız :)
10 Yorumla
1 yılGeçmişi beni ilgilendirmez artık ben varım. Ama o geçmişte kaldıysa eger bende onu gelmiöini geçmişini neyse.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçmişte azılı bir katil, sapık vs değilse geçmişi beni ilgilendirmiyor önemli olan şu an nerde olduğu.
10 Yorumla bu birazdan kişiden kişiye değişen bir şey olsada ben mümkünse kendim gibi henüz geçmişi olmamış birini isterdim
10 Yorumla
1 yılGeçmişi ile ilgilenmem ama kimse geçmişini anlatmasin mide bulandirmaya gerek seven sevdiğini kıskanır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
1 yılGram umurumda olmaz, benden öncesi beni ilgilendirmez ama anlatmak, paylaşmak isterse seve seve dinler gerekirse teselli ederim.
10 Yorumla Kimse 4/4lük değil. Herkesin hataları olur, sorun yok ama bilmek istemem.
20 Yorumla
1 yılBenden sonrası ilgilendirir. Ama o kişi hakkında da fikir oluşmasına neden olur sanırım
20 Yorumla
1 yılEşimin geçmişini tam anlamıyla biliyorum. Ve bunun gerçekten mühim olduğunu düşünüyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılAslında geçmiş gitmiş ilgilendirmez ama benim gibi olsun💁🏻♀️
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş gerçekten geçmişse onun için eyvallah ama hala o geçmişle yaşıyorsa sorun büyük demektir
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ilgilendirir mesela nasıl ilgilendirir nasıl bir kadınla beraber olmuş neden ayrılmış bu ve benzeri. Profilini az çok tahmin edebilirim bu bilgilerle önemli ayrıca sorulması lazım.
10 Yorumla
1 yılKimsenin gecmişine beni benim gecmişim kimseyi ilgilendirmez
10 YorumlaSabıkası var mı
İffetini bozmuş mu
bunlar çok önemli10 YorumlaKatil hırsız vatan haini olmadığı sürece beni alakadar etmez
10 Yorumla
1 yılBilmek hakkım.
Eleştirmek veya yargılamak haddim olmasa da.
10 YorumlaSevdiğim olduğu ve benimle geleceği paylaştığı için baya da ilgilendirir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Suça karışıp kötülük yapmadıysa ilgilendirmez…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldürüstçe söylerse çok uçuk şeyler olmadıgı muddetçe genelde sorun yapmam
ama birşeyler saklarda birinden duyar bir şekilde ögrenirsem sorun olur
10 Yorumlageçmişi beni ilgilendirir ben olmadığımda neler yaptı merak ederim anlatsın yargılamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYeteri kadar geleceği benimle olacaksa geçmişini bilmem lazım
10 Yorumla
1 yılÇok ilgilendirir. Kimmiş, neymiş, neciymiş? Bilmem gerek. Adam psikopat çıkabilir
10 YorumlaSürekli bunu dile getirmiyorsa, bir şekilde karşısına çıkmıyorsa problem yok.
10 Yorumla
1 yılher zerresi ilgilendirir beni, her diyaloğuna kadar.
10 Yorumla
1 yılÇok değil ama ilgilendirir. Cani midir, katil midir bilmem lazım sonuçta.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç ilgilendirmez yaşanmış, bitmiş önemli olan biz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok fazla ilgilendirir. Geçmişi kalabalık kadınlardan uzak dururum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHerşeyi kendisinden öğrenmek isterim başkalarının onun hakkında söylediği uyarılar iftira olabilir kanıtı olmadığı sürece
00 Yorumla
1 yılGeçmiş pek önemli değildir. Önemli olan benimle yaşarken nasıl biri olduğudur…
10 Yorumla
1 yılGeçmişi sonuçta ben yokken olan şeyler beni neden ilgilendirsin
10 YorumlaÇok çok ilgilendirir kapalı kutu olması önemli
10 YorumlaGeçmişini bilmediğin bir insanla geleceğe yol almazsın
10 Yorumla
1 yılGeçmişindeki hikaye beni üzmez nasıl olsa yenisini yazıyoruz artık 😃
10 Yorumla
1 yılHayatima etkisi kadar ilgilendirir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılaşırı fazla ilgilendirir
20 Yorumla Ayyy çokk tatlı baya ilgilenir ı'm de 😅
20 Yorumla
1 yılÇok absürt bir durum olmadıkça ilgilendirmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Geçmiş geçmişte kaldı
10 Yorumlafazlasıyla ilgilendirir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yılHer iki cinsi de ilgilendirir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyi bilmek isterim
10 Yorumla - Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne