3 yıllık ilişkiydi onunla çok anımız oldu ya yana o kadar mutlu oluyorduk ki gitmeni hiç istemiyorum zoruma gidiyor diyordu?

Gülüp eğleniyırduk ama o beni yanyanayken ilgileniyor daha sonra günlük hayata alışıp 1 hafta 2 hafta aramıyordu ve bunu sorun yaptığında da engelliyordu. Benimle görüşüyor elimi tutuyor sonrq bi şey desem biz, sevgili değiliz diyordu sadece yanımda iyi davranıyor uzakken arasa bile 3 günde 1 arıyordu en ufak bişet de Her yerden engelleyip haftalarca engeli kaldırmıyor Du. Sonra ben bişekilde ulaşıyorum hep onu kaybetmemek için. Biz neyiz diyordum beni annesiyle tanıştırdı en son 2 ayy önce evlilikten bahsediyordu ama bu yakınken iyi davranıp uzaktayken arayıp sormamakarı hep sıkıntı oldu watsappta attığım mesajı çevrim içi olmasına rağmen 5 saatte görüp lütuf edip cvp yazıyordu zaten uzak mesafe ilişkisi senede 3 ya ya da 4 kez görüşüyoruz doğal olarak merqkediyorum ama hep ben yazınca da sinirlenip engeli basıyırdu en son ben hastaydım o halime rağmen bana istemediğim bişey yaptı ben bunu dile getirdiği de yine engelledi ve ben de sinirlendim bişeyler yazdım bana bacım ben senden hep kaçtım sen bana yazdın hep * dedi ve ben sinirden yüzüm felç gibi bişey oldu yüzüm şişti annem de arayıp bu kızı arama filan bida demiş ben hep kaçtım kızının peşimden kpştı aramasın bida demiş ozmn neden ben unuttuğum zmn tekrar hayatıma girdi neden annesiyle tanıştırdı neden beni öptü neden yanıma geldi onca iş yoğunluğuna rağmen neden erkek kardeşine bu benim sevdiğim Kız dedi anlamıyorum ve çok ağrıma gidiyor ben bunları hakedixek biri değildim bacım diye Bi erkeğin parasını yiyen kendini ettiren kişilere denir ben ne onun parasını yedim ne de başka Bi durum yaşadım bana bu kelimeyi kullanmadı çok aşağılayıcı

3 yıllık ilişkiydi onunla çok anımız oldu ya yana o kadar mutlu oluyorduk ki gitmeni hiç istemiyorum zoruma gidiyor diyordu?