Gülüp eğleniyırduk ama o beni yanyanayken ilgileniyor daha sonra günlük hayata alışıp 1 hafta 2 hafta aramıyordu ve bunu sorun yaptığında da engelliyordu. Benimle görüşüyor elimi tutuyor sonrq bi şey desem biz, sevgili değiliz diyordu sadece yanımda iyi davranıyor uzakken arasa bile 3 günde 1 arıyordu en ufak bişet de Her yerden engelleyip haftalarca engeli kaldırmıyor Du. Sonra ben bişekilde ulaşıyorum hep onu kaybetmemek için. Biz neyiz diyordum beni annesiyle tanıştırdı en son 2 ayy önce evlilikten bahsediyordu ama bu yakınken iyi davranıp uzaktayken arayıp sormamakarı hep sıkıntı oldu watsappta attığım mesajı çevrim içi olmasına rağmen 5 saatte görüp lütuf edip cvp yazıyordu zaten uzak mesafe ilişkisi senede 3 ya ya da 4 kez görüşüyoruz doğal olarak merqkediyorum ama hep ben yazınca da sinirlenip engeli basıyırdu en son ben hastaydım o halime rağmen bana istemediğim bişey yaptı ben bunu dile getirdiği de yine engelledi ve ben de sinirlendim bişeyler yazdım bana bacım ben senden hep kaçtım sen bana yazdın hep * dedi ve ben sinirden yüzüm felç gibi bişey oldu yüzüm şişti annem de arayıp bu kızı arama filan bida demiş ben hep kaçtım kızının peşimden kpştı aramasın bida demiş ozmn neden ben unuttuğum zmn tekrar hayatıma girdi neden annesiyle tanıştırdı neden beni öptü neden yanıma geldi onca iş yoğunluğuna rağmen neden erkek kardeşine bu benim sevdiğim Kız dedi anlamıyorum ve çok ağrıma gidiyor ben bunları hakedixek biri değildim bacım diye Bi erkeğin parasını yiyen kendini ettiren kişilere denir ben ne onun parasını yedim ne de başka Bi durum yaşadım bana bu kelimeyi kullanmadı çok aşağılayıcı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayırlısı böyleymiş demek
Engellemiş bebi her yerden ben de onu engelledim ama önceden engelleyip engeli kaldırıldı şimdi sanırım onu yapmayacak tamamen bitti
Üzme kendini senden değerli değil. kimse
Hiç sevmemiş brni benle oynamış ben kullanıldım ona içim yanıyo hiç vicdanen rahatsız da olmuyor
Bende çok şeyler yaşadım artık hayatıma bakıyorum ve mutluyum gez eğlen takıl kafanı dağıt
Öyle yapıcam ama geri döner mi bilmiyorum geri dönerse bu sefer aynı şeyi ben ona yapmak istiyorum öyle kinliyim ki
Konuşmak istersen ya da ne istersen ben yanındayım cidden
Ya ben bu hareketlerine rağmen 3 yıl ona katlandım onu bırakmadım ne zmn konuşmak istese hep yanında ben oldum beraber sarılıp uyuduğumuz zmnlar oldu bynşsrı bir anda nasıl silebildş daha öncede tartılırdık engelledi ama engeli kaldırır Dı şu an 1 hafta oldu hala kalkmadı ve cüzdanında benim fotomu yaşıyormuş hala ama
Ah ah boş ver be gitsin önüne bak
Çocuk gibi ağlayacağına toparlanmaya bak.
Ya beni aramadan sosyal medyadan warsapran her yerden engellemiş ki sosyal medyasında ekşi bile değildim öyle çok yazan biri de değilim arayan biri de değişim ben de çalışıyorum zaten gündüzleri yazmazdım hiç ama çağrıdan bile engellemiş bana bacım demedi filan çok ağır geldi ve onu sevmiştim beni kullandı ama çok ağrıma gitti hastayken bari bana hakaret etmeseydi
Boş ver unut gitsin olan oldu.
İnşallah unutabilirim her yerden engellemiş beni beni hiç sevmemiş sanırım duygularımı kullandı hep beni senin kadar kimse sevemez kimse bana böyle bakmaz kimse koşmaz peşimden derdi benim yanımda bana sarılmadan bei öpmeden duramazdı hala cüzdanında fotomu saklıyor bunlara, rağmen neden böyle yaptı
insanlar böyledir kaçıp gider hayatından ama önemli olan güçsüz olmamandır senin güçsüz olman onlar için bir zaferdir bunlara ezik olmadığını göster sende onun gibi insansın eminim hayatında daha çok insan karşına çıkar önemli böyle karşına çıkan çakalları tespit edip uzaklaşmak.
Çirkin Bi kız da değilim beniml sevişirken de çok tutkulu oluyordu mutlu da oluyordu ama keşke onunla hiç ssvişmeseydim daha çok bağlandım ondan sonra denek ki hem bedenimi hem duygularımı çaldı
Zaten insanlar kullanmak için vardır kimse sadık değil bu devirde kendini üzmek baştan aşağı da aptalca yani çocukta değilsin Yaşım almış başını gidiyor.
Evet ama kimseyi kullanmayı bilmem duygısalım bunu bana değil sokakta o erkek bu erkek gezen kızlara yapmalıydı de bana bacım dedi ben ondan başkasına bakmadım ki hiç 3 yıldır engelledi 3 ay sonra engeli kaldırdı yine hayatıma kimseyi almadım bana o. Demesi koydu
Af edersin ama böyle pcler günümüzde çok yani bugün sana bacım der yarın annenle ablamla yatar bu kadar yani senin yerinde olsam fazla uzatmam unuturum aklıma dahi getirmem böyle terbiyesiz insanı.