Anlaşamadığımız için ayrıldım barışmak da istemiyorum ama hayatına devam etmesini de kaldıramıyorum?

9 aylık bir birlikteliğimiz vardı. Bu süreçte anlaşamadığımız ortadaydı. İdare ediyor, alttan alıyordum yaptıklarını sineye çekiyordum. Aldatma vs gibi durumlar yoktu ama kendi istediğini yaptırmaya çalışma, manipüle etme gibi huyları vardı ve kavgacıydı. Konuşarak çözebileceğimiz şeylerde bağırıp çağırıyordu ona hayır denmesini kabul edemiyordu vs çok uzatmayayım gelecek göremediğim için ayrıldım. Daha önce de aynı neden ile ayrılmıştım ama keşke dememek için barıştım bir daha yapmam dedi sonra aynı devam etti uzatmadan kestirip attım. Barışmak istedi çok kez ama hep reddettim.

2 ay olmak üzere ayrılığımız, daha 2 haftadan karı kız uçan sinek takip etti falan hep bana barışmak için yazdığı süreçte :D şimdi de çok özür dilerim e*co*t kızlar ile takılıyor falan.

Ayrılan benim, barışmak istemeyen benim ama hayatına devam etmesi gücüme gidiyor. Seviyorum ama git gide azalıyor bu tabi belki ondandır. Bana tokat gibi etki edecek şeyler söyler misiniz? Mesela biri şey demişti; Ne olmasını bekliyordun ki? Anasının dizinde seni mi bekleyecekti? Tokat etkisi olmuştu ''hakkatten ya'' tarzı :D

Ben ayrılıktann sonra o kişi aklımdan çıkana kadar başkasına bakınca bile aldatmış gibi hisseden duygusal farkındalığı absürt derecede ilerlemiş biri olduğum için zorlanıyorum işte.

Beni kendime getirecek tokat gibi sözlerinizi bekliyorum :D

Anlaşamadığımız için ayrıldım barışmak da istemiyorum ama hayatına devam etmesini de kaldıramıyorum?