Eşim bu gün bana sen bana hiç vakit ayırmıyorsun beni umursamıyorsun dedi temizlik takıntılarım var benim şu saatte işim bitmiş geldim şu an uyuyor arkasını dönmüş ne yapabilirm ki Allah rızası için bana yardım edin art niyetli olmadan lütfen 🥺
1 ay
Eşime nasıl güzel davranmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Al eline bezi enişteyi temizle, ne yapıyorsun derse sana vakit ayırdım de. 😂
Ahahahah en mantıklı yorum 😂😂🧚
hmmm instagramda arama kısmına iliskisen yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen
yardm edyo sana da yardımcı olur.
Herkese aynı yorumu yazmasan mı
çözer
Birazcık temizlik takıntıları bir köşeye bırakmalısın eşine vakit ayırmalısın
Ayryorum yaaaaa aama evimi d temizlemeden olmaz ki pis pis mi yatym bunun ölümü var
Yok pis pis yatma sabah temizle evi eşin gelince ona vakit ayır mesela
3 yaşinda bir oğlum var onun vakite daha çok ihtiyacı var bence
Onunda vakte ihtiyacı var ama eşininde mesela bu iş ayrılığa kadsr gidebilir bence ikisinide vakit ayırmalısın temşzliğini sabah yap akşamda eşinşe çocuğuna vakit ayır
🥺🥺öyle gerçekten
Onun için sabah temizliğini yap güzelce akşamda kocana çocuğuna vakit ayır beraber uyumaya gidin mesela aynı anda girin yatağa
Yok aynı anda gidemem ne zaman aynı anda gitsek oğlum yüzünden kavga ediyoz ya da benim aklıma bı şeyler geliyor hatrluom tartşyoz
Neler analmadım ne diye kavga edeceksiniz ki oğlun yüzünden onuda anlamdım😂😂😂 istersen
Oğlum aramıza giriyor diyor sen kasten öyle yapyosun ben kalkp gidrem o da yastık atyor ben de o yastığı alyorum ona frlatyorum gidip temizlik yaoym 🙄😏😏
Oğlunu uyutup gidin beraber belki çocuk kardeş istemiyordur 😂
Bazen öyle yapyorum
Bende her zaman uyutup gitmelisin beraber gitmelisiniz uyuduğundan emin olup
Temizlik takıntın için psikolojik destek almayı düşündün mü hiç
Vakit ayır, onun sevdiği aktiviteleri birlikte yapın.
Ona guzel kahvalyi hazirla senin icin hayatin de, guzel giyin guler yüzlü ol
Mesela takıntını yok edebilirsin psikolojik destek alarak?
ya yine temizlersin kaçmıyo ya kocan uyumuş ama bak böyle devam edersen evde uyuyan bi kocanda olmaz temizlik güzel bişeyde abartma yani
Çok haklsn ama ev dağınık olunca da eşim bu sefer de o yüzden Trio atyor
Ne yapacağimi şaşryorum
Ya git koynuna gir ablam sende olmadı otur film izle erkek kalbi almak kolaydır lan akıllı olun az
Tamam abi niye hers olursan
Yok yahu kusura bakma ablacimda biraz git adamın gonlununal bu saate kadar temizlikmi olur breeee insan evledi :)
😄😄e ne güzel da pasaklı olsam daha mı iyi ama şimdi uyumuş kyamam uyusun daha yarın alrm 🥺🥺
Al al yazık lan adama calisior edior senin için senin makyajına senin giyimine para yetistirior ilgilen onla
Ben tesettürlüyum hiç makyaj yapmam hep içerdeyim zaten eşim islçerde braka braka temizlikle kafayı yedim 🥺 bilmyosunuz işte yorum yapmak kolay
Olsun ablam dikkat et kendine biraz sende git suslen puslen adama bir gününü komple kendine ayır benim demek doğru olmaz yani sen kadinsin daha iyi bilirsin ne yapacağını akşama kadar ama suslen puslen güzel yemekler yap bırak evi bok götürsün yatak odanızı süsle puslen cik karsisina
😄😄 ayyy abiiiiii ne disen ben güzelim suslenmeme gerek yok onu çirkin kadınlar yapsın da eşim bana sen bakimsizsin kendine özen göster demiyor benim en bakımsız halim bile o süslenen puslenen kadınlardan daha iyi sadece vakit ayırmamak istyor o da olmuyor bazen napmalym da hoş ediyim dedim
Yav egona tüküreyim ablam adam için suslen adam anlamiormusun kaç yoldir. Evlisin belkide hergun kurufasulye yiyor adam arada zeytinyağlı dolma enginar yesin anla
😄😄😄ahahah sağol abi yaa
😅😅😅 Man kafa olmayın az
😄😄zor sıpasss
Daha yakın davran cilveli ol öpücük kondur erkekleri elde etmek mutlu etmek kolay dir genelde
Sizi doktor bile tedavisi edemez
Niye abi
Tıp da tedavisi yok hastalığının. Yahu hayattan keyif al. Tek aşkın domestos olmuş senin
😄😄aaa asperox u unutmayalim
Sarı mı? Mavimi?
Banyo da mavi mutfakta sarı hatta maviyi bir elime sarıyı bir elime aynı anda şövalye gibi skyom çok zevkli 😄
😂😂😂Yerler içinde dene asperox 😂
Tabii hiç merak etme
Aklıma hep karşı komşu gelir gece gündüz elinde bir bez silkelerdi. Yönetici Bi na dış cephesini aşındırdı diye kızmıştı
Ahahha 😄😄😄🤦🏻♀️
Benim eşimde titizdir fakat böyle değil
Tedavi olabilirsin.
Ne tedavisi
Temizlik hastalığın için
Hayır ya eşim temiz olmamı seviyor bu gün bana bı tripli
Temizlik hastalığı olmadan da temiz olunur normalde böyle değil bugün öyle ise beklentisi farklıdır arkasını dönmesine bakma git gir yanına.
🥺🥺haklsn abi
O zaman burada oyalanma daha fazla haddi bakalım.
Abi dur yaw bı bakım millet ne diyir
Millet ile uğraşmak sana ekstra zaman kaybı.
Ama. daha sabah oldu yarn güzel bı kahvaltı ile güne uyandrırim
Sen bilirsin.
Kadın olmanı konuştur
Nasıl
burada yazamam ki 😂
temizlik değil eşine takıntılı ol biraz da
Burdan olmaz
Ben olsam seni bosardim
Aşk olsun niye 😄😄🤭
benim aletle elektrik supugesinden daha az ounuyorsan git onunla evlen veya vileda sapiyla
mesaj yqz oyleyse