Görüşlerinize ihtiyacım var. Kocamın aklı o kızda mı?

Birlikte yaşadığım Alman bir adam var. 4 aydır beraberiz. İş yerinde tanıştık ve uzun süredir arkadaştık. Geçen yaz bir kızla görüşmek için Antalya'dan yaşadığı şehre gitmiş. Sonrasında ise kızın yaşı küçük olduğu için iletişimleri bitmiş. Ardından bizim ilişkimiz başladı. Geçen günde onun telefonunda bir şey yakaladım. Bu kız ve arkadaşı, telegramdan bir grup kurup kocamı eklemişler. Kocam da konuşmuş onlarla ciddi ciddi. O da gruba kendi arkadaşını eklemiş. Dört kişi İstanbul'da buluşma kararı almışlar, kendileri de İstanbul'da olduğu için. Kızın arkadaşı caymış ama kız gideceğini söylemiş. Fakat kocamın arkadaşı ve bu kız özelden konuşmaya başlamışlar. Muhtemelen kocam da bunu duymuş ve bu sebepten birbirlerine girmişler, araları kötüymüş. Oysa onlar 10 yıllık arkadaştı. Kocamın arkadaşı kızı engellemiş ve iletişimi kesmiş. Kız ise dalgasına devam etmiş. Kocama, kendisine başka birisini bulduğunu söylemiş. Kocam ise bu kez görüşmek istememiş. Ne hikmetse o kızla görüşmek için günlerce konuyu uzatan kocam, başka bir kızı evli olduğunu bahane ederek reddetmiş. Ama kızla hâlâ iletişimi kesmemiş ve bir şeyler bahane ederek onunla konuşmaya devam ediyor. Bu kez de gitmiş kıza mimar arkadaşın var mı diye sormuş. Başka birisiyle görüşmeyi de kesinlikle istemiyor. Akılsız yerine konuluyormuş gibi hissediyorum. Derdi yalnızca eğlence olsa ve başkalarıyla da buluşmayı kabul etse bu kadar üzülmezdim. Üstelik daha önce o kızı bir fake hesaptan izlemiş. Kız da o fake hesaba "kimsiniz" falan yazmış, kocam da engellemiş ama birkaç gün önce tam bu olaylar olurken fake hesaptan kızın engelini geri kaldırmış. Sizce aklı hâlâ o kızda mı?

Görüşlerinize ihtiyacım var. Kocamın aklı o kızda mı?