bak güzel kardeşim aşağıdaki tüm yorumları okudum hepside bayan. olumlu birtek yorum göremedim yapıcı yani. kadınlar bu konularda inanılmaz katılar. eminim hepsinin öncesinde buna sende dahilsin hayatınıza birileri girmişdir. aşık olmuşsunuzdur sevmişsinizdir ilgi duymuşsunuzdur vs vs. ee bu insanların içinde bir sürü evli olanlar var kadın erkek farketmez, bu yorumlarınıza göre, hepsinin boşanmasımı gerekir. nekadar basit ve sığ bir düşünce ön yargılı ani alınan bir karar. benim fikrim , sen önce eşinle aranızdaki ilşkinin boyutunu gözden geçir tarafsız bir gözler eskiyleri karıştırmadan. onu daha yeni öğrendin. öğrenmeden önce eşinle aranızda sorun yoksa, eski defterler i kapat gitsin. eşinin eski sevgilisiyle bir diyaloğumu var, birlikdelermi, görüşüyorlarmı bunları öğren yoksa bunların hiç biri yargısız infaz yapıyorsun. adam öldürmenin bile belli cezası var, yargılanıyor vs. eşinin öncesinde birini sevmesi kötü biirşey değil sonuçda tercihini senden yana kullanmış evlenmişsiniz. belki seninde eskiden sevgilin vardı bunlara girmiyorum bile. mantıklı davran, burada bir sürü hemcinslerin senin boşanman yönünde fikir vermişler, bu arkadaşlar sen boşandığında karşılaşacağın sorunlara ortak olmayacaklar, sen bunları bence ciddiye bile alma hayat senin hayatın. eşinle bu konuyu al karşına konuş ikna olana kadar, eşin sana eskiye dair birşeylerin olduğunu söylerse ozaman bende sana sonuna kadar katılıyorum. yok tersi bir durum varsada kusura bakma al karşına iyice konuş kafandaki kuşkular gitsin ikna ol aileni kurtarma yoluna git. he çocuğunun ismi seni rahatsız edeceksede yaşı küçükse belki hukuki olarak değiştirebilirsin. ayrıca değişmese ne olur. ama sen rahat edeceksen değiştirmeyi dene, çocuğu değiştiremeyeceğine göre, ismini değişdir olmuyorsada , bunla yüzleş bitir kafanda. ama ayrılma konusunda ön yargılı davranma öfkeyla kalkan zararla oturur. yıkıcı olmadan mantıklı düşün biraz sakinleşip öyle kararlar alın. inan sonrası bu durumdan daha parlak olmucak, ozamanda daha farklı sorunlar yaşanacak.
12 Yorumla- +1 yıl
@Neyse1900 ben seninlemi konuşuyorum fikrin varsa sorana yazarsın katılır katılmaz. saçma sapn şeyler yazıp insanın canını sıkma burada konu olan ben değilim. sende değilsin kendine rol çalmana gerek yok. ayrıca aynı şey benimde başıma gelse sözlerimin sonuna kadar arkasındayım , yazdıklarımı iyice oku anlayacak zekaya sahipsen, tabi sonra gel laf sok.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkutmayın işte beni böyle yaparak. Bir ilişkideki ilk kuralım daha önce kimseye aşık olmamasıdır. Aşk bir kez olur ve çok yoğun kutsal bir duygu. Birine aşık olması demek hayatında en çok onu sevmiş olması karısı bile olsan her zaman onun daha farklı olması demek. Kadınlar daha çok böyle durumlara maruz kalıyor ve bu o kadar üzücü ki. Evlendiğim insanın da sevgilimin de bana aşık olması gerek yoksa bildiğim bu tür senaryolar ortaya çıkar işte. Sen çok haklısın boşanmak istemekle. Emin ol ömrü boyunca o her zaman farklı ve tek kalacak. Erkeklerin aşkı her zaman daha gerçek yoğun oluyor yılların verdiği tecrübe hep bana bunu gösterdi. Ama o kişiyle bir sebepten olmayınca mecbur hayat devam ediyor diyip başkasıyla evleniyorlar. Ve o kadın hiç gerçekten sevilmiyor. Ben iki duruma da düşmüş biriyim. Ergenlik zamanlarımda lise falan aşık olunmayan konumdaydım benden önce başkalarına aşık olmuştular şimdi hepsi evli ama karılarını sadece seviyorlar aşık değiller ve bende 17 yaş ile İşler değişti bu sefer aşık olunan konuma geçtim. Bu sefer de kimse benim gibi olamaz onların gözünde evlensinler ne yaparsa yapsınlar ama durum bu değişmez en iyi en güzel Kadın da gelse kime aşık olunduysa o farklıdır hep kalbin bir köşesinde durur. Sana detaylı anla diye anlattım. Ve diğer kızlarda görsün bir erkekle tanıştıklarında sorsunlar. Daha önce aşık oldun mu diye olup olmadığını anlayıp yol yakınken olduysa dönsünler. Yaklaşık 17 yaşındayken ilk bana aşık olunmuştu aşık olunmanın o güzel tadını tattıktan sonra ve birsürü diğer tecrübelerle hayatıma sadece bana aşık olabilecek insanları aldım. Başkasına aşık olmadıysa sizlere aşık olma ihtimali hep vardır ama olduysa hayır öyle bir ihtimal yok. Yara bandı olacaksınız evlenin çocuk yapın değişmeyecek. O bana ilk aşık olan kişiye ben çok çektirdim deli divaneydi bana yıllarca sürdü ama istemedim çok yaptım ona şu an evli ve karısını sevmiyor mecbur hayat devam ediyor diye evlendi ailesininde zoruyla şu an o Kadın sadece saygı görüyor sevgi ya da aşk değil. Haberini alıyorum onu hiç sevmemiş saygı eşliğinde yaşıyorlar ve daha kızın yaşı 25 çocuğun yaşı 28 bu yaşlarda birilerinin sadece saygıyla evlilik yürütmesi kadar kötü bir şey yok. Ben de 26 yaşındayım ama inanın bu ilişki olaylarının kitabını yazmış biriyim. Çok erken yaşta başladım ve baya tecrübem oldu. Dediğim gibi evlenmek çocuk doğurmak bir şeyi değiştirmiyor. Bende hayatımda bir kez aşık olmuştum oda başkasına aşık olmuş benden hemen önce. Onunla olamadı şu an oda evli 3 çocuklu ama oda karısını sevmiyor aklında bir yerde eminim hala diyordur keşke o olsaydı diye. Hiçbir kadının böyle durumlara düşmesini istemem hayata bir kez geliyoruz. Ömrü geçirdiğimiz insanlar sadece her şeyiyle bize ait olmalı. Kızlar lütfen buna dikkat edin. Hanımefendi lütfen sizde boşanın cidden olacak iş değil birde adını koymuş demek gel dese anında gelebilecek kapasitede eşiniz lütfen kendinizi yara bandı gibi kullandırmayın..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada bana aşık olduğunu söylediğim kişinin karısı beni biliyor. Ortak tanıdıklarımız bile var. Bu yüzden çocuğu kız olsa benim adımı koyma ihtimali olmayacak. Ama bilmese eminim adımı koyardı. Aman Kızlar sakın böyle erkeklere düşmeyin bende daha bekarım. İstemem böyle bir hayatın içine düşeyim. Çok dikkatli olun.
Soran+1 yılSevgilimin iki bedeni vardı biri benimle biir onunla ben yanımda zannederken gizlice ondaydi müziklerde sigarada içinde size ait olduğunu sandığıniz yüreğin başkası için atması susmak. sadece kalem kırılıyor kimi. yerde çaresizliğin dili yok çünkü. ellerim titreyerek bu yazıyla dökmüştüm içimi ah ömür
Cevap sahibi+1 yılÇok zor bir durum. Allah size sabır versin. Çocuğu olan insanın boşanması evet daha zor olabilir ama inanın annesi mutlu olmayan bir çocukta mutlu olamaz. Çok üzücü çok. Aklı onda olmasa bin tane kız içinden onun adını seçmezdi. Lütfen akıllı kararlar alın.
+1 yılYa bazı insanların davranışı nedir böyle ya önceki sevdiğinizle bir araya gelememiş olabilirsiniz neden yeni bir yuva kurup da eski sevgilinin ismini çocuğuna verirler ki sacmalik o çocuğa o ismi veresiye eski sevgili olarak birakmasaydi onla evlemseydi madem en azinda hayatın da ki kişi üzülmezdi böyle yaparak insanlar ne kadar çok sevdiğini mi göstermeye çalışıyor yani bu sevgi degilki ya bir intikam ya da takıntı böyle insanlar doktora gitsin tedavi olsun bence çünkü bu davranış normal değil bence onu da sevmiyor o sevseydi onunla evlenirdi bence eşinizin piskolojisi bozuk tedavi olması gerekiyor çünkü bu normal bir şey değil boyke yaparak bir insan ne kadar sevdiğini gösteremez bunla avutmasin kendini
02 Yorumla- +1 yıl
Bence acımasızlık değil cahillik medeniyetsizlik bu tvlerden ordan burdan esinlenerek saçma sapan şeyler yaparak adına aşk diyorlar bu davraniş ile kendini iyi sanmasınla ya da zirvelere cıktıklarını düşünmesinler bence böyle yaparak davranarak bir insan ne kadar aciz insan olduklarını gösterir bunun adı aşk değil aşk böyle olmaz böyle yaparak insanlar kendi kişiliğini karakterini belli eder piskolojisi bozuk nerde nasıl davranmasını bilmeyen insanların hareketi bence dizilerden filmlerden esinlenerek yaşayanlara benziyor buna hayat denmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle haklısın bende senin gibi tepki verirdim bende evliyim kızım var ikinciye hamileyim şuanda oğlum olacak benim eşimin de benden önce 4 sevgilisi olmuş hepsinin ismini de biliyorum ama asla eşim kızımıza hiç birinin ismini koymayı ne düşündü ne dile getirip söyledi hiç birini beni sevdigi kadar sevmemiş çünkü o yüzden kızımızın ismini koymayı bana bıraktı bende kızımıza annemin ve kayinvalidemin ismini koydum oglumuzun ismini de beraber kararlaştırdık ne koyacagimiza karar verdik sonuna kadar haklısın kendimi senin yerine koyuyorum çok zor bir durum bunu normal karsilayanlara da Allah akıl fikir versin diyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Haklısın, sonuna kadar haklısın. Sevgiyi, unutmamayı her şeyi geçiyorum bu sana yapılan çok büyük bir saygısızlık. Sen saçını süpürge et, besle kargayı oysun gözünü resmen. Bir kere o bebeği sen karnında taşıdın 9 ay boyunca, tüm acıları sen çektin ve sonucu bu mu olacaktı? İsterse gerçekten unutmus olursun, veya gerçekten isim olarak sevdiği bir isim olduğu için koymus olsun ama bu hayat arkadaşına yapılamaz, boşanmayacaksanız bile çok güzel haddini bildirirsiniz umarım. Kimse sizin gururunuzla oynayamaz, saygısızlık yapamaz.
10 Yorumla
+1 yıl21 senelik erkeğim ve emin olun hepinizden daha erkeğim. yorumlardaki erkekler kadar canım insanlar görmedim. ulan bu kadın sevsin evlensinler dünya kadar uğraş çocuk yapsınlar kadıncağız bebeği 9 ay karnında taşısın binbir acıyla dogursun saçını süpürge etsin büyütüp adam eden kadar imanı kepsin, ama çocuğun adı kocasının eski sevgilisinin adı olsun her seslenildiğinde o hatırlansın. ulan nasıl bir saygısızlık nasıl bir aptallık bu adamın yaptığı bu kadar emeğe.. bu problem değil diyen canım yakılsın bence
81 Yorumla- +1 yıl
yorumdaki erkekler kadar canım insanlar olacak*
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an ne kadar kırılsan, kızsan o kadar haklısın ki. Ama bir çocuğun var, babasız büyümeyi isteyecek mi acaba? Belki yıllar sonra sorsan ne olmUş eski sevgilisinin ismiysem, neden bundan aldın babamı benden diyecek sana belki. Bir de belki normalde de o çok sevdiği bir isimdi belki. O yüzden de koymuş olabilir. Ayrıca seni sevmese başına silah mı dayandı, tehdit mi edildi, neden evlensin seninle. Ben seni sevmediğini sanmıyorum. En önemli soru da sana bu bilgiyi bunca zaman sonra gelip kim söyledi? Asıl kötülük araman gereken yer orası! Senin yuvanı bu bilgiyi vererek yıkmaya çalışan dost görünümlü düşmanın kim?
125 Yorumla- +1 yıl
başkası aklında varken evleniyorsa suç onun ve hiçbir babada çocuğuna bakmıyor bu da bi gerçek istatistiklere bak erkekler çocuk bakımında yok bile çoğu kişide babasının olmamasını tercih ediyor
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan insan babasını genelde altımı değiştirsin , mamamı yedirsin diye istemez. Varlığı bile güçtür kız çocuğu için. En azından benim babam böyleydi, varlığı yeterdi. Babası işinde gücünde ekmeğinin peşimde olan rızkını eve getiren çoğu baba için de durum aynen budur.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca aklında başkası varken evlenilmez diye bir şey yok, yaşınız küçük , hayat tecrübeniz az, büyüdükçe neler varmış neler , bu filan çok masummuş diyeceksiniz
- +1 yıl
ekmeği kadında yazıyor
- +1 yıl
kazanıyor*
- +1 yıl
nasıl öyle bişi yok ya başkalarının duygularıyla oynamaya hakkınız yok
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan ben yorumumu soru soran arkadaş için yazdım. Yarı yaşımda biri ile polemiğe girecek değilim. Bunlar benim fikirlerim. Size iyi geceler
- +1 yıl
yaşlı bi insanın da aşkı anlıcağını düşünmüyorum zaten mâlum en çok sizin yaşıtlar aldatıldığı halde sineye çekiyor
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan bak tatlım mesajın hakaret içeriyor; ön yargı içeriyor. Sana fikirlerinin genelleme ve benim hayatımla zerre alakası olmayan saçma sapan fikirler olduğunu ispata çalışmayacağım tabi. İstediğini sanabilirsin. Sen yazmaya devam et bakalım, iyi senarist olur senden 😄
- +1 yıl
yoo gayette sineye çekiyorsunuz bunun affedilir yanı yok
- +1 yıl
neyse başına gelince anlarsın bakalım bu kadar soğuk kanlı olabilcek misin
- +1 yıl
Çok yanılıyorsunuz yanlış düşünüyorsunuz. Adam aşık olmuş ondan önce yani kadın her zaman onda daha farklı olur. Ve artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Tecrübemin çok olmadığı zamanlarda bende siz gibi diyordum bu evlenenler birbirlerini seviyor ki evleniyor yoksa niye bir ömrü sevdiğiyle geçirmesin diye. Tüm tecrübelerim yaş ilerledikçe beni haksız çıkardı. İnsan asla sevmediği biriyle bile evleniyor. Ve bunun birçok nedeni var. Sadece saygı duyarak ilişki yürütüyor. Adam onla evlenmek mantıklı geliyo, ailesi istiyor aklına giriyor, bu beni çok seviyor diyor evleniyor, hayat devam ediyor sevdiğim kadınla olmadı bir yerden başlamam lazım diyip devam ediyor. Bir sürü nedeni var böyle say say bitmez. Yani anlayacağınız evliliğin sevmekle alakası yok. Normal Sağlıklı evliliklerin var ama her evlilikte yok. Normal Sağlıklı evliliği de çoğu insan yapmıyor zTen. Herkes başkasının aşık olduğuyla evleniyor kendinin değil. Umarım bizler doğrusunu beceririz.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 korkutmayın işte beni böyle yaparak diye yazan yorum size mi ait? Oma göre yorum yapacağım size.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sizin üslubunuz ve yaklaşımınız daha olgun olduğu için size cevap vereyim. Ben zaten evliyim. Çok şükür aldatma aldatılma gibi durumlarım yok. Şems Tebrizinin bir lafı var bilir misiniz? Mevlana ve Şems Allah dostu iki aşık insan. Mevlana geçmişi ailesi saygın bilinen sayılan bir aile. Şems berduş gibi fakir köklü ailesi olmayan bir gezgin. İkisinin dost olduğunu duyanlar çekemezler, birbirlerinden soğusunlar diye çok uğraşırlar. Ve Mevlana’ya gelip Şemsten soğutmak için geçmişi ile ilgili birtakım söylentilerde bulunurlar, Mevlana üzülür kırılır ve durumu Şems Tebriziye anlıtır. O da der ki; benim geçmişim bir çöplük ve çöplüğü ancak köpekler karıştırır. Size de tavsiyem bundan sonraki ilişkilerinizde ana odaklanın, size karşı tavırlarına. Yoksa geçmişte her insanın görüştüğü birileri olabilir. Bence bu zamanda olmaması Garp. Neden olmadı derler? Çok mu tipsiz, çok mu itici, çok mu kötü birisin? Neden tercih edilmedin? O yüzden ben geçmişte yaşamam, bugün ve yarın önemli benim için. Eşimde benimle aynı kafada. Bugün ve yarın olursa aldatma olur. Yoksa benden önce kimle ne yapmış, ne yaşamış , benim zerre umrumda değil. Hayatımın odak merkezi başka benim. Bu dünyaya sadece bir erkeğin aşık olduğu biricik kadın ya da bana aşık olunan biri olmaya gelmedim ben. Bir misyonum ve vizyonum var. Bunları gerçekleştirmek için çabalıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 benim duygu yüklü olduğum konusunda da yanılıyorsunuz. Kendi tecrübelerinizi genelliyorsunuz. Her tarzdan erkek ve kadın var bu hayatta. Her insan farklı, her ilişki parmak izi gibi birbirinden farklı. Bu genellemeler bana saçma geliyor.
- +1 yıl
Öncelikle ben sizden bir yorum istemedim. Size yorum yaptım ama sizde diyebilirdiniz benim gibi yoruma kapalı diye zaten yorumum da kapalı görüldüğü üzere. Ben size hakaret küfür etmedim ki üslubum gayet düzgündü. Yanlış bilen birine doğruyu anlatmak istedim ama siz anlamadınız. Çokta şaşırmadım herkes algılayamayabilir sorun yok. Benim düşüncelerim kendim ve tanıdık tanımadık gördüğüm herkeste olan tecrübelerimle birleşmiş doğru değişmez bir şeydir. Ben kimseden tavsiye almam tavsiyeyi veren olurum ve tavsiye verdiğim kimsenin de kötü duruma düştüğünü görmedim. Ayrıca tabikide herkesin geçmişi var. Sevgilileri olabilir. Ama aşık olunan kadın olmak orada başka. Herkes öncesinde aşık olmak zorunda değil. Siz bu duyguyu yaşamamışsınız ki bilmiyorsunuz. İşte sizden önce umurunuzda bir şey olmayınca da gelip buralarda ağlıyorsunuz. Adamın aklı birinde kalınca da görürsün bu olayı birgün yaşarsan. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Ve bu hale düşmek çok kötü. Şuana kadar aldatılmamış olmanız bundan sonra olmayacak anlamına gelmez. Umarım kocanız sizden önce birine aşık olmamıştır. Ayrıca akıllı olan kimse bir başkasının bir şeyi olmak için dünyaya gelmez zaten. Benim yazdıklarımda öyle bir şey yok. Ama ilişki konularında çok güzel bir şey bu. Hayatımdaki insanın vazgeçilmezi olmak isterim bunuda kimse inkar edemez kimse ben olmak istemem demez herkesin hoşuna gider. Misyon vizyon farklı şeyler biz burada bir evlilikten bahsediyoruz yani duyguların var olduğu bir konu bu. Misyon vizyon mantıkla alakalı bir konu. İnşallah hayat size bu anlattıklarımın acı gerçekler olduğunu yüzünüze vurmaz sonuçta bir kadınsınız. Tekrar diyorum ilişkileri olabilir ama bu farklı durum. Bu arada doğruluğundan emin olduğum yorumlar yaparken yorumlarımı yorumlara kaparım ki aksi iddia edilmesin. Körlüğe cahilliğe tahammülüm yok çünkü.
- +1 yıl
Geçende bir kızla yine böyle mesele yüzünden tartıştık kıza en son detaylı anlattım. Başta inattı sonra evet siz haklısınız uzunca anlattıktan sonra anladım diyip oda bir şeyler yazdı. Ama diğer kız hala devam ettirdi ben ise daha bir şey yazmadım. Anlayacak insan var anlamayacak insan var. Bu yüzden yorumları kapalı tutarım. Sizin gibi yüzeysel düşünmem ben her şeyi ince detayına kadar düşünürüm ki yanlış yapmayayım. Şükür hiçte yanlış yapmadım. İnsanın yaşı ilerledikçe her şeyi anlıyor doğru kararlar veriyor. Hatayı en aza indiriyor. Her şeyi detaylı olması gerektiği gibi düşüne aklı başında bir kadın olarak devam ediyorum hayatıma. Bu arada Misyon vizyon ve evlilik farklı şeyler zaten. Lafı başka yere çekmişsiniz. Kadın her zaman kendini geliştirmeli cahil kalmamalı ama konu evlilikti. Sizin yorum atmanıza gerek yok. Doğru söylediklerimi anlamayacak diretecek insanların yorumlarını okumuyorum bile. İnşallah hayat size beni haklı çıkarttırmaz. Neyse size hayatta başarılar.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 hanımefendi sizde narsist eğilimler görüyorum. Ben kimseden tavsiye almam ama tavsiye veririm. Sizden tavsiye istediğimi nereden çıkardınız? Benden daha doğru güvenilir bilgi birikimin sizde olduğu kanısına nerden vardınız? Yine söylüyorum. Hayatımda odaklandığım şey yanımdaki adam benden önce aşık oldu mu olmadı mı bunu didiklemek değil , çok şükür ki yanımdaki adam da böyle biri değil. Sizin kafanızdaki kalıplara uymak zorunda mıyım? Sizin gibi birine de hakvereceğimi sanmam. Tek yaptığınız şey kendinizi haklı çıkarmaya çalışmak için karşıdakini belli kalıplara sokmaya , bilgisiz olduğunu filan söylemeye çalışmaktan başka bir şey göremiyorum ben. Biri size aşık olmuşta sizi unutamamışta , ne olmuşsa olmuş. Geçmişte kalmış, adam evlenmiş, sevse de eşini sevmese de siz her durumda 3. kişisiniz şu saatten sonra. Geçmişinizdeki insanları da rahat bırakın , karşınızda size değer verip gelen insanların geçmişini de rahat bırakın. Dediğim gibi çok önyargınız var. Aşk bir kere olur da bir önyargıdır. Siz öyle tecrübe ettiniz diye bunu bütün insanlarda böyle zannetmeniz de çok üzücü. Umarım tekrar aşık olursunuz ve karşınızdaki de size okur ve tüm bu takıntı, kuruntu ve avuntularınızdan kurtulursunuz.
- +1 yıl
Babasına kalsa gider çocuğu eski sevgilisiyle büyütür. Artık bardağın dolu tarafindan bakmayın...
- +1 yıl
baya geniş bu hayatı toz pembe görüyor
Cevap sahibi+1 yıl@İstanbull_hanım bunu adamla konuşmadan bilemezsiniz. Ben adam normal davranmış aferin ona demiyorum , ya da eşini bu duruma bu duyguya sokup buraya soru soracak bir duruma sokması da normal demiyorum. Ama ortada masum ne annesinin ne babasının geçmişinden haberdar olmayan bir yavru var. Bazı durumlarda mantıklı düşünmekte fayda var. Adama bir şey yapmasın da demiyorum. Ama eşi ile konuşmadan sadece gururunu düşünerek hareket etmemeli bu durumda. Sevgililik gibi değil evlilik, bir kere hukuki olarak bağlılık var. Artı yavru var ortada bir. Parçalanmış ailede büyüyen çocuklar maalesef diğerlerinden daha zorlayıcı şartlarda büyüyor, psikolojileri de daha zor oluyor. Çocuk olduktan sonra kimse kusura bakmasın ama anne baba kimliği de kadın erkek olma kimliği kadar önemli. Bunu söylüyorum ben. Yoksa genişlik senden öncesi ile ilgili değildir. Adam seninle ilişkisi varken başkaları ile ilişki için herhangi bir şey yapıyorsa budur genişlik. Çünkü benden önce adı üstünde ben yoktum. Adam ırz düşmanı gibi önüne gelenle yatmadıysa, herkesin ahını almadıysa , normal ilişkileri olduysa bu neden ilgilendirsin şu anki ilişkisini
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan ayrıca bu şekilde konuşuyorsun ya kimseyle görüşmedin mi bu yaşına kadar? İlerde ciddi ilişki yaptığında yanındaki eskileri didikleyip hayatı sana zehir ettiğinde görürüm o zaman sendeki bu darlığı?
- +1 yıl
zaten sözlüm var ikimizde birbirimizin ilkiyiz yoksa onu kabul etmezdim
Cevap sahibi+1 yıl@zİstilacıTürİnsan inşallah hayırlısı ile tamamına erer. Bir gün olurda karşındakinde kişiliğine onuruna yanına yakışmayacak bir hareket görürsen onla başladın diye onla devam etmek zorunda olmayacağını bil. Umarım mutlu olursun.
+1 yılÇikolata çicek: 300 TL
Yüzük gümüş altın: 6.000 TL
Kına gecesi: 50.000 TL
Düğün: 200.000 TL
Oda takımları: 60.000 TL
Bilezik takılar 10.000 TL
Ev kirası: 7.000 TL
Şimdi konuya geliyorum Adı düzeltilir ancak konuşarak halledilir demeye çalışıyorum yani burası amerika değil. Tak diye ayrılmak olmaz bende (:
217 Yorumla
Soran+1 yılSevginin değeri bu kadar ucuz değil işte hepsinden pahalı
- +1 yıl
Oldu bir de para harcadık diye hiç ayrılmayalım. Nasıl bir mantık var sizde anlamış değilim
- +1 yıl
Bütün yasalar sizden (kadınlar) yana tabi. İstediğiniz zaman kafanıza esince boşanın. Eşinin yaptığı yanlış. Yasaları da arkanıza alıp esip gürlemek doğru değil.
- +1 yıl
@Giftedfredy Ben evlensem bile sözleşme yapar, adabıyla ayrılırım. Yasalar bizden yana olsa bile benden yana olmaz. Yaptığı yanlışa da acımam ne hâli varsa görsün. Alır boşanır bir kuruş istemem
- +1 yıl
@yedirenk7 Unutmadığı bir aşkı var yarası var belli. Hâlâ savunmayı nasıl düşünebilirsiniz? Kızına onun adını verip sürekli onu hatırlatmak istemediği ne malum
- +1 yıl
Burada normal bir şekilde tartışıyoruz. Olayı hakarete çevirme. Boş insan boş beyin demek yerine kelime gücünü kullan
- +1 yıl
@yedirenk7 Hep iyi niyetli düşüncelerinizden kaybediyorsunuz.. seve seve eski sevgilisinin ismini sevmiş zaten. Bir şey demiyorum
+1 yılİlk önce üzüldüm yanında burdan destek olmak isterim istediğin zaman yazabilirsin gerçekten sevdiği uzun süre olduğu eski sevgilisi mi yoksa öyle konuştum bitti umursamadığı mı? İkisinin arasında ki fark büyük bende kızıma bi isim düşünmüştüm eşim tamam sen nasıl istersen dedi hamileliğimde kızıma hep o isimle seslendim eşimde öyle sonra aklıma birden geldi senin bu isimde sevgilin oldu mu dedim ilk yok falan dedi doğru söyle dedim evet ama flört gibi bişeydi dedi bende geri doğmadan başka bir isimle değiştirdim
00 YorumlaYaptığı çok ayıp haklısın. Ama boşanma davası yerine ismi değiştirebilirsin. Seviyorum da diyorsun. Belki senin için affedilemez bişey olabilir. Ama anne isen artık sadece kendini düşünemezsin. Ayrıldığında babasından ayrı kalacak olan kızını da düşünmek zorundasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Hiç yok olmuş olsan seninle çocuk yapmaz ayrıca sırf bir insanın ismini birinde yaşatmak için kimse aile kurup aile yıkmaz bu paranoya niye benimde bir sürü sevgililerim oldu ne damlalar ne ebrular ne özlemler geçti her ismin anlamı ayrı güzel şimdi hoşuma gitti diye ben kızıma o ismi koyduğumda eski sevgilimi mi kast etmiş olucam gülünç komik yani
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan konuşma la diyor sana behzat amirim:) gerçekten çok mantıksız ve asalakca bir durum. evli çocuklu birisin ve şu yaptığın seye bak. en azından adam dürüstce söylemiş sana. Bak her erkegin bir elif'i (benimde var 6 senedir unutmadim hiç sevgilim de olmadi o.) vardır onu unutamaz ama yanında olanı onu seveni ona değer vereni hoş eder onu sever ona değer verir. Boş boş triplere girip yuva yıkma vebali çok büyük. Hic olmadi evladını düşün.
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sordugun soruya bak ya, bir isim icin bosanmaya kalkiyorsun, gunun sonunda seninle hayat kurmus. Sen eski sevgilisinin ismi diye kizi da red et. Her kizinin adini soylediginde ya da duydugunda eski sevgilisinin aklina gelir. Yani bosanma yetmez birde kocami seviyorum diyorsun
00 Yorumla
+1 yılYazık gerçekten. Bu durumu yaşamanı istemezdim. Bitmek bilmez eski yaralarınızı kızlarınızın ya da başkalarının üzerinde tedavi edemezsiniz bunu kalın kafanıza sokun ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu eski sevgilisi konusu hiçbir türlü kapanmıyor Benimde babam eski nişanlısının adını koyacakmış da annem bildiği için müsade etmemiş tepki göstermiş.
Tamam unutamamış olabilir çocuğuna da koyacak kadar ne yaşıyorsun
Her kızını sevdiğinde ya da seslendiğinde aklına eskisi gelecek
Acaba kendi ne tepki verirdi seninle durumu yaşasa
00 Yorumlaİyi yapmışsın. Kızının adını da değiştir bi an önce onun içinde dava aç.
00 Yorumla
+1 yılBenim ablamında ismi babamın eski nışanlısının ismiymiş annem kendi izin vermiş.
Eskilerde erkekler sevip unutamadığı kadının ismini koyar kadınlarda hiç takmazmış. Bu yüzden mutlu yuvanı yıkmaya hiç değmez mühim olan kimin yanında, ona bak..10 Yorumla
+1 yılHiç hoş bir durum değil. Dava açmaktan haklısın, belki bazıları bunu fazla görebiliyor olabilir fakat şahsen bana da çok ağır gelirdi. Lakayt tavırlarla eski yara tabiriyle de beni insanlıktan çıkarır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Yaptığı doğru bir şey değil tabii ki. Ama boşanma davası açmak için de geçerli bir sebep değil. Kızının adını değiştirirdin, eşine de gerekli tavrı gösterirdin ya da bir süre ayrı kalırdın.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖmür boyu beni sevmeyen bir adamla kalmak. kizimdan nefret ettirecek bilmiyorum griye tahammül edemem olacaksa tam olsun kendi tercihiydi sadakat sözü vermişti bana
Gerçekten yazık ona senin Bİ fedakarlığın var ortada ve yuvası olmuş dünyalar güzeli kızı meydana gelmiş ama onun yaptığı pisliğe bak iyi yapmışsın ismini de hemen değiştir kalmasın o isimde
00 YorumlaÇok korkunç bir olay ilk işin kızın ismini değiştirmek olsun kendin seslenirken aklına gelmez hiç değils egemd eyaşı küçükken hemen alışır çok üzüldüm allah yardımcın olsun
00 YorumlaE devletten isim değiştirilebiliyor bir kere değiştirme hakkı var bunu araştırın derim. ve eski sevgilisinden hala bahsediyorsa da ayrılma kararı almakta haklısınız
02 Yorumla- +1 yıl
E devletten sadece yazım hatası olan isimler "düzeltiliyor."
+1 yıl00 YorumlaBence biraz bekle ve sakin ol evet diğerini hiç unutmamış seni hiç sevmemiş gibi düşünüyorsun şu an ama oturup bu konuyu onunla düzgünce konuş boşanmak biraz sert bir karar gibi geldi
00 YorumlaYani bu boşanma davası açmayı gerektiren bir durum mu bilmiyorum ama insan gider annesinin adını talan koyardı. Eski sevgili ismi koymak biraz ağır olmuş🤷🏻♂️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılVerdiğin emekleri düşünme hiç. Yaptığı şey çok ayıp. Senelerim gitti diye hareket edersen önündeki yıllara da yazık edersin.
10 Yorumla Sinir krizi geçirirdim ben o ne öyle. Youtube’a yanındakiyle yaşlanırsın aklındakiyle ölürsün yazan tiplerdendir çabucak kurtul gitsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşte tam da bu yüzden zırt pırt sevgili değiştirmeyin diyoruz kim bilir aynı şeyleri kim senin için düşünüyor ailesini mahvediyor !
10 Yorumla
+1 yılne diye acele ediyorsun ya bu erkeği aldatmak çok keyifli olurdu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuna kadar haklısın. Senin ne emeklerle, zorluklarla, fedakarlıklarla büyüttüğün evladını böyle birşeye alet etmesi kabul edilemez. Mahkeme kararı ile çocuğumun ismini değiştirirdim ben olsam. hemde o adamı boşardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin genelinde şöyle bir hissiyat vardır. ilk aşk. buna göre İlkler hiç unutulmaz ve yerini hiç bir kimse doldurulamaz. eğer ilk aşkın ile evlenmeyeceksen ikinci birisi ile şansını denemeyeceksin. Allah yardımcı olsun kardeş.
00 Yorumlaoha lan Allah düşmanımın başına vermesin.. Kanka demekki aklı hala o kadında. Unutamamış.. Direkt boşan ve kızının adını değiştir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Haklısın da bosansanda kızın ismi aynı, kızının isminide değiştir...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖmrüm boyunca o isimden nefret edeceğim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın çok sinir bozucu bir durum bende olsam istemem böyle bir şey benimde kız kardeşim doğarken babam eski sevgilisinin adını Belma koyacakmış rahmetli babaannem karşı çıkmış valla babaanemin Allah'ına kurban sonuna kadarda haklısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir tane erkek çocuk dünyaya getir sen de ona eski sevgilinin adını ver. Etme bulma dünyası
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi geleceğe taşıyan, geleceğine zarar verir.
cut.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOffff cok kotu bi durum 🥹🥲 Allah sabir versin!! 🙏🏻.
Sonuna kadar haklisin bence...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmak değil de isim değişikliği olabilir mahkemeye ver
00 Yorumla Ooo gerçekten fena bir durum boşanırdım orası net çocuğun adınıda değiştir
00 Yorumla
+1 yılSeni yara bandı olarak kullanmış resmen, yıllarca eski sevgilisini hayal etmiş seni becerirken
00 YorumlaBelki ismi seviyordur? Eşinle konuş önce yanlış anlaşılmadan dolayı bir yuva bir çocuk yıkılmasın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nafaka tazminat ve malının yarısını alırsın
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ama aranızda bi sorun yoksa oturup konuşun isim değiştirilebilir
00 Yorumla
+1 yılolaydan çok neredeyse tüm erkeklerin bunu normal karşılamasına şaşırdım.
00 Yorumla
+1 yılGerçek mi bu? Al işte sonra neden kimseye güvenmiyorsun neden acaba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Benim bi arkadaşımın adı da babasının eski sevgilisinin adıymış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kim ki senin doğurduğun çocuğa gidip isim verebiliyor üstelik eski sevgilisinin! Büyük bir saygısızlık. Haklısın boşanma konusunda. O ismi de değiştir.
00 YorumlaBu yaşta ne evleniyon sen de. Eski sevgilisi vermemiş, ukde kalmış lavukts dkfkfkf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılsorunun kendisi mantığı ve yapılan olayı hepsi scmalikten ibaret.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Oğlunuz olursa sende eski sevgilinin adını koy. Boşanmanıza gerek kalmaz 😅
01 Yorumla
+1 yılEmpati yapınca kötü bişey ama ayrılmaz yani bunun için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlarda kadının kocasının yaptığını destekleyenler herhalde evlenince, bu durumu yaşarlarsa kabul edip oturacak kadar güzel kardeşim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOturacak kadar g*vatlar
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yani böyle bişiy kesinlikle affedilir bişiy değil. o kadar seviyodu madem onla evlenseydi. birazcık sana saygısı olsaydı böyle bişiyi yapmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsmi beraber koymadınızmı uydurmaca gibi geldi bana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgayet haklısın yorumdaki ayrılma diyenlere bakma seni hiçbir zaman sevmemiş çok acı
00 YorumlaEvet haksızsın başka çocuğun olsa sende koy😂. dünyada bir çok dert varken buna takılmam garip😎
00 Yorumla
+1 yılcok haklisin kimseyi dinleme gercekten ben olsam ayni seyi yapardim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsende bır ekek dogur ona eskı sevgılının ısmını ver
00 Yorumla
+1 yılAv. Gözde özkurteller var sosyal medyadan soru iletince yardımcı oluyor
10 Yorumla
+1 yılYani gerçekten hoş durum değil şu an ki eşine saygısızlık yaptığı şey
00 YorumlaBoşanma davası açmak da biraz fazla olmamış mı sanki?
00 YorumlaHaklısın her boka dava açın boşanmak artık ayıp felan değil çocuk oyuncağı oldu
00 YorumlaBu erkeklerde eski sevgili merakı hiç bitmiyor öyle haklısın ki kadın olarak insanın onuru kırılıyor
00 Yorumla
+1 yılBosanma icin yetersizdir millet sana gülecek
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler