Zeki insanlar zekice tercihler yaparlar ve kriterlerini de bunlara göre belirler yani birisi eğer karşısındakini fiziksel özelliğiyle küçük görebiliyorsa o kişide zekadan kırıntı bile yok demektir.
İnsanın gözüne hitap eden birisini istemesi başka fiziksel özelliklerine göre yargılayıp kategorize etmesi bambaşka bir olaydır.
Ay Allah'ım ben rüya mı görüyorum yoksa bu soruyu bir hem cinsim mi soruyor? Gerçekten bu hale geleceğimi hiç düşünmezdim ama çok şükür yahu! Benimle anı fikirde insanların olduğunu görmek.. muazzam bir şey. Aga harbiden boyla seveceğin insanı seçmek.. kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz Allah aşkına. Bir de kendilerinin 150 olması, nasıl bir devre düştük böyle be ¢
Bu sorunuz biraz yanlış gibi. Zekadan da önce bakılması gereken güzel ahlaklı mı, ibadetlerini tam yapıyor mu olmalı. Sonra zeka gelir. Ama dünyaya daldığımizdan ne ibretlik hayvanları görüyoruz ne de insanları ve olayları. Dünya gözümüzü kör etmiş maneviyata karşı gördüğümüz sadece güzellik boy pos endam olmuş.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sizin bu yorumunuz beni daha mutlu etti🙂 evet aynen öyle, insanlar güzel ahlaklı mı diye sormaktansa boyu olsun derdinde, ve dahi acaba evi yönetecek kabiliyet ve zeka var mı umurlarında değil.
195 isteyen kızla 36.5 isteyen erkek ölümüne kapışır kuş kadar beyinleri yok kafatasları boş gökdelen istemek nedir ya merdiven dayayıp göz göze gelecek herhalde sonra oturup ağlıyorlar beni obje olarak görüyor
Ya şimdi yalandan sapyoseksüelim havalarına gerek yok zeka önemli falan da dış görünüş de önemli, hani Zeka daha önemlidir diyemicem. Aptal olmasın yeter.
bunun kaynağı nedir bu bilgi bilimsel bir bilgi mi? yoksa popodan uydurma mı?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bununla ilgili makaleler yazılmış ama sen şuradan da akledebilirsin Dişi kuşla erkek kuş kur yaparken erkek kuş neden zekasını ve yeteneğini konuşturur? Dişi bundan etkilenir çünkü. Karşısındaki erkek kuşun tüyünün ne kadar parlak olacağına değil bir yuvayı yönetecek zeka kabiliyet güç var mı diye bakar belgesel izleyenler popomdan uydurmadığımı anlayacaktır.