Zeki insanlar mı size daha çekici geliyor yoksa yakışıklı güzel insanlar mı?

Zeki insanlar mı size daha çekici geliyor yoksa yakışıklı güzel insanlar mı?

Geçer... Saatlerce konuşabileceğim kadını, saatlerce sevişecek kadına tercih ederim... Yüzü güzel olana 40 günde doyulur da, gönlü güzel olana 40 yılda doyulmaz demişler...
Ben standart güzellikte biriyim ve ister istemez önemlidir de dış güzelliği ben bakmam genelde. Öncelikle inancli olması yeter ama sonrası kişisel bakımina önem veren kendine değer veren düşünceli entelektüel biri olması bide yapılı olması yeterli. Yapılı olsun çünkü yanında şişko durmak istemem.
Bence ikiside olmalı dışı çok güzel olup s@l@k bir kişiliğe sahip olması inanın cekilmez bir durum olur oturup bir şey konuşamazsın tartışamazsın bu insanı yorar
geçemez aga
Cevap
17Cevap
Evet geçebilir bazı durumlarda
Her ikisi uyum içinde olur ise etki eder bence. Tabi bazıları için sadece dış güzellik etki eder. Bazıları zeka'dan etkilenir.
Yani kimse kendini kandırmasın dış güzellik birçok insan için en önemli etkenlerin başında geliyor
Geçer, geçmeli, insan zekasıyla ağzından dökülen kelimelerle yer eder, hayranlık oluşturur, değerini belli eder...
Geçer. Çünkü zeki insanlar konuşarak karşısındakini etkileyebilirler
Geçer kafasını sevdiğim adam kusursuz görünmeye başlıyor gözüme.
Geçmemeli, geçiyorsa da geçen kişi de kalıcı deyil geçicidir
Geçer çünkü ifade ve anlayış çok önemlidir.
Önüne geçer mi🤔 şöyle ki bence bütün olunca anlamlı oluyor biri diğerinin önünde diyemem…
Erkeklerde evet yakışıklılığın önüne geçebilir ama kadınlarda zeka o kadar da çekici görünmüyor güzel de olması lazim
Ne guzel kzlar yakisiklilar ama kafaları boş iki kelam edilmiyince ha yakisikli olsa ne olur ha guzel olsa ne olur
Kapak fotosu harika sıkı dostlar izlemistim bu filmi ray lioata basrolde
Cevabı belli soruların sorulması da ne bileyim
Geçebilir tabii ki.
etkiler ama geçeceğini sanmıyorum.
Anında olmasa da uzun vadede geçer
Zeki insan çok seksi geliyor bana...
Geçemez çünkü zaten açık ara öndedir
Geçebilir bence ben şahsen zekadan etkileniyorum
Bana göre evet ben çekici buluyorum öylesini
Evet geçebilir.
Vasatın altında bi yüzü/fiziği varsa kurtarmaz
Geçer