Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Bana göre her zaman zeka önemlidir çünkü sevdiğim bir insanın güzelliği beni etkilemez. bu zamanda herkes güzel olabilir ya da estetik olabilir bu o insanı değerli yapmaz benim gözümce bu yüzden benim için için her zaman zeka ve davranış daha önemlidir.
Kalbe önem veririm. Karakter ve ahlaka bakarım. Zeka sonra gelir ve saydıklarım birinin güzel olup olmadığını anlatır bize. Bedeni, saçı başı değildir güzel olan. Ruhudur, bir insanı güzel yapan. Özün sözün bir olmadıktan, kendinde olmadıktan sonra dünya güzeli seçilsen neye yarar ¢
Kendimde zekaya karşı cinste güzelliğe. İki tane saf canım güzel olsak ne olacak bi işe yaramaz. Birimiz zeki, birimiz güzel olsun. Bu durumda da zeki çirkin bi sevgilim olacağına güzel olsun, zeka kısmını ben hallederim 😅
Kadının gençliği ve güzelliği yoksa geri kalan hiçbir işe yaramaz. Zeka, diploma, statü... vs Eğlenmek için de evlenmek için de. Beni erekte etmeyecek bir bilim kadınıyla evlensem ne olacak, eğlensem ne olacak.
bir kaç saniyede son bulacak bir şeye odaklı olmamak lazım ilişkiye başlarken. evet görünüş önemli ama zeka... insan konuşamıyorsa, konuştuğu anlaşılmıyorsa istediği kadar yakışıklı olsun boş teneke
Zeka olmadan güzellik ve yakısıklılık işe yaramaz işim olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsanın zekası yaşlanmiyor en fazla 60,70 yaşında bunama olur ki ölüme şunun şurasında ne kalıyor 😄 ama gençliği ve güzelliği zamanla geçiyor yaşlanıyor 🤷🏼♀️