Her. Seyi klasor klasor tutuyor cok uzuun bir iliskiymis hatta nisanlanmislar evlenecekleemiss hic bahsetmiyor sizce unutamadi mi siz olsaniz ne yapardini
10 gü
Sevgilim, eski nişanlısının her şeyini harddiskte saklıyor, sizce onu unutamadı mı?

Her. Seyi klasor klasor tutuyor cok uzuun bir iliskiymis hatta nisanlanmislar evlenecekleemiss hic bahsetmiyor sizce unutamadi mi siz olsaniz ne yapardini
Bu ilişki olaylarının kitabını yazmış biri olarak söylüyorum. Kesinlikle unutamamış. Bak insan sevmediği kişinin hiçbir şeyini saklamaz. Ve belliki baya sevmiş hele bu çok zor bir şey. Erkekler genelde bunu yapıyor. Yani birini çok sevip ayrılsalar da kendi hayatlarına mecbur bakmak zorunda oldukları için başka biriyle sevgili olup evleniyorlar. Benimde başıma gelmişti ben ayrıldım çocuk benden sonra ailesinin de katkısıyla evlendi. Çok büyük bir aşktı onunkisi ben onu istemedim hep. şu an hala aşık diyemem değildir ama bir konuşsam onunla eminim yine aşık olurdu tabi bu örnek öyle bir şey istemem. Ve hayatının ilk ve tek gerçek aşkıydım. Aşk hayatta bir kez yaşanıyor. Gerisi aldanış kaçış. Karısını da gram sevmiyor sağlam bilgi yani. Kendi hayatı mahvoldu. Kadın zaten bilerek evlendi sayılır. Sonuçta insanoğlu bir şekilde hayatına devam edecek. Sevgiline hem kızdım hem kızamadım. Kızdım çünkü sana yazık senin suçun yok sende ilk sana aşık olmasını ölümsüz aşkı senin olmanı isterdin. Kızamadım çünkü insanın kalbindekiyle yanındaki kişi çoğu zaman farklı oluyor onlar bunu hiç istemeseler de maalesef karşı tarafın istemesiyle her şey bitebiliyor. Yoksa eminim oda yanındaki ve kalbindekinin aynı kişi olmasını isterdi. İnan böyle çok örnek gördüm. Bu unutulmaz aşk olaylarını genelde erkekler yaşıyor. Zamanında bende aşık olmuştum birine. Oda başka birine aşık olmuş benden hemen önce acılı aşk hikayesi vardı neyse En son olmadı yoluma baktım hala bekarım o evli 9 yıl olcak. Ben onu çoktan bitirdim ama şöyle bir şey var onu gram sevmesem de hiçbir şey artık hissetmesem de ben birtek ona aşık oldum. Hayatıma biri girse evlensem tabikide severim ama ona hissettiğim hiçbir şeyi hissedemem aşk çok başka çok kutsal. Sevebiliyorsun ama aşık olamıyorsun. Başka bir örnek geçmişimdeki insanların çoğu benden önce başka birine aşık olmuş kişilerdi beni hiçbir zaman öyle sevmediler şimdi hepsi nerdeyse evli karılarını illaki seviyordurlar ama asla aşık oldukları kadınlar gibi değil. Bu anlattığım kişiyle beraber bir kişi daha bana aşık olmuştu. Onlar da mesela kimi tanırsa tanısın kimle evlenirse evlensin benim gibi olamaz. İsterse dünya güzeli dünya iyisi gelsin. İnsanın aşık olduğu hep farklı oluyor. Ben senin durumuna çok üzüldüm açıkçası çünkü yaşayabileceğin şeyleri tahmin edebiliyorum. Sen anla diye detaylı anlattım. Her kadın kendine aşık olan birini hakeder bence. Önceki deneyimlerimden dolayı ağzım yandı ilk kriterimin başında bana aşık Olmuş biriyle evlenmek sevgili olmak var. Bence seninde öyle olmalı. Diğer türlü hiçbir zaman o güzel duyguyu yaşamamış olacaksın. Ben hayatımda çok tecrübe edindim. İnsanların baktığı kadar basit değil bu olaylar. Bak cidden ben birtek öleceğim günü bilmiyorum bunu bir dost tavsiyesi olarak gör. Seni hiç tanımasam da bir kadınsın üzülmeni istemem.
Yani evet bir şey için değil öylesine tutuyor olabilir ama silmediği zaman yeni ilişkilerde sıkıntı çıkabiliyor. Aslında onları silmesi demek hayatının yeni safhasına başlaması için bir sebep. Evet bazı duygular bazı insanlarla yoğun yaşanır ama uzaklaşan bir süre sonra yavaş yavaş siliniyor. Yeni ilişkide bir tarafa işkence haline geliyor ve bunu yapanda tam anlamıyla sevgiyi bağlılığı yaşayamıyor. Bence sürece bırak zamanla bunu konuşursunuz. Eninde sonunda senden saklamıyor bu durumu
Görüş
11Görüş
Unutamamistir tabiki. Bazı erkekler anıdır kalabilir eğer unutmasaydi seni sevmezdi falan yazmış da bu devirde sevgi olmadan da sevgili olan çok var. Ayrıca erkekler hayatı boyunca sadece bir kadına gerçekten aşık olurlar ondan sonrakilere de onu ararlar hep. Ben olsam uzak dururdum kimsenin yara bandı değilsin
Eline sağlık cidden tam olarak benim gibi düşünen biri. Aşk hayatta bir kez yaşanır. 2 yok 2 diyen yalan der. Erkekler bence çok daha derin seviyorlar sevince. Artık o erkeğe istersen dünyanın en güzel en iyi kadınını getir bir kez aşık olmuş onun gibi kimse olamaz. Başkasıyla sevgili olur evlenir ama o kadının yerini hiçbir şey tutmaz. Erkekler kendi cinslerini tutuyorlar hep ve basit kafayla bakıyorlar işte. Ama ben tümüyle bakarım her yönüyle böylelikle haklı çıkarım düşüncelerimde.
Ayrıca şunuda yazayım öyle bir zamana denk geldik ki hiç sevmeden evlenenler var sevgili olmak ne ki. Mutsuz sevgisiz evlilikler dolu. Önceden seviyor ki evlenmiş derdim şimdi asla demiyorum. Mantıklı bulduğundan veya başka sebeplerden evleniyorlar ne aşk ne sevgi hiçbir şey yok. Kızların çok dikkatli seçici olması gerek. Yoksa eski bir aşka kurban gidebilirler.
Kesinlikle öyle.
Bence de bu ona delalet bir şey ama böyle saklı tutarak sürekli bakar ise önüne bakamaz. Sana da yeterli ilgiyi gösteremez ve sevemez.
Unutması elbette mümkün değil ama bir şeyler hissediyor olabilir
Sakladığına bakma sen eskide gözü olsaydı seni sevmezdi... Bazı insanlar saklar bende öyleyim huy bu.. eskisinde gözümüz yok.. adı üstünde eski
Açık konuşayım onun yarım kalan bir hikayesi var ve sen yaralarına yara bandı olmamalısın o yarım kalan hikayesini bitirmeden başka biri ile yapamaz sen ise yarım kalan biriyle tam olamazsın.
Unutmamis unutmakta istemiyor. Belkide ifsalari falanda olabilir icinde
Sence unutmuş olabilir mi
Bende şuana kadar 17 yaşından 28 yaşına kadar sevgilelerim hepsiyle birlikte resimlerim duruyor her haltı duygusallığa vurmayın
Unuttuysa neden fotoğrafları var bence bu gayet yeterli bir cevap
tabiki unutamamis
daha da önemlisi unutmak istemiyor. yol ver
Silmeyi unutmuştur
Psikopat o herhalde
Attır.
saçma saklaması
Daha eskimemiş
unutmamis
Unutmamış
Sence unutmuş mu
En İyi Görüş