Eski sevgilisini unutamadı mı?

2 yıllık giden bir ilişkim var.. benim daha önce hiç ilişkim olmadığı için her hareketime davranışıma dikkat ediyorum karşımdakini kaybetmemek için.. sevgilimin eski sevgilisi olacak kız ondan ayrılmış ve 1 ay sonra başkasını bulmuş geçen gün de kız nişanlanmış.. benim erkek arkadaşım da önüne çıkan bir reels videoyu beğenmiş ınstada videoda ise bu yolu seninle yürümek varken sen onunla yürüyorsun yol uzun ama ben vazgeçtim yazıyordu bunu beğenmiş ilişkisinin biteli 2 yıl oldu böyle bir videoyu beğenmesi niye! Ona eskiyle ilgili bir şey sormak istediğim zaman başladın gene hadi görüşürüz deyip telefonu yüzüme kapatıyor eskiyle ilgili konuşmak istemiyor soracağım şeyler var sordurmuyor lafı ağzıma tıkıyor sanki daha konuyu açmadan…çok taktım bu konuyu ne yapıcam bilmiyorum benimle ilişkisinde bir sıkıntı yok sadece gün içinde bi öyle bi böyle davranıyor dengesiz yani mesela 2 saat önceye kadar aşkından ölüyor gibi olup 2 saat sonra hayatında sıradan biriymişim gibi davranıyor sorduğumda ise bir şey yok askım benim diyor

Eski sevgilisini unutamadı mı?