Eğer bana onun parası için yaklaştığımı düşünüyorsa bu teklifi o yapmadan ben ona yaparım. Sırf parası için onla olmadığımı anlasin diye. Sonrasında bana yine parası için onla olduğumu düşündürecek hareketler yaparsa, hiç evlenmem zaten. Çünkü benim sevgime ve yaptıklarıma bakmayıp kendini bir araç olarak görüyorsa kendine güveni yoktur. Kendine güvenmeyene ben ne güvenecem.
Evlenmem. Bu bildiğin yönetilmektir. İlişkide taktik ve strateji, kendinle ilgili sorunu görmeyi reddetmek, partneri ve ilişkiyi kendi çıkarları doğrultusunda yönetmek anlamına gelir. İlişki; yaşanan bir şeydir partnerin yönlendirdiği ya da yönettiği bir şey değil. Durum böyleyse o ilişkiden hızlıca uzaklaşın.
Evlenmem ayrıca evlenmeden önce yaptığım mal varlığımı ne zorluklarla elde etmişim o gelip ortak olamaz bu benim kişesel vicdanıma kalmış. Evlendikten sonra yapılan mal varlığından hak talep etsin ama sözleşme olmadan
Neden hakli bulmuyorsun? Mesela bence günümüz de çoğu kadın nafaka ve mal için evleniyor bunun ispatini bu tarz sitelerde bile sorulan sorulardan anlayabilirsin en basitinden.
İstisnalar kaideyi bozmaz. Ben de seninle aynı düşünüyordum ancak empati yaptıkça ve bu olay ailemden birinin başına gelince gerçekten erkeklere bu konuda hak vermeye başladım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi amin