Evleneceğiniz kişiyle evlilik sözleşmesi yapar mısınız?

Yo benim param onun onunki benim 🙂
Hayır
Görüş
14Görüş
Evlilik zaten bir sözleşmenin kendisidir. Ayrıca bir sözleşmeye ne gerek var? Bu tamamen kendini yasal olarak garanti altına alma çabasıdır. Böyle bir otokontrol mekanizması daha evlenmeden oluşacaksa neden o insanı hayatıma alıp sürekli bu şüphe ve korku içinde yaşayayım ki? Evlilik kavramının içi boşaltıldı iyice. Yasal çocuk sahibi olma, yasal bir kazanç elde etme formatına döndü.
Evleniliyormu yoksa şirketmi kuruluyor belli değil. Her ne kadar yadirgiyor olsakta günümüz dünyasında herkes kendini kollama peşinde ve ne yazıkki haklılık payı var. Sırf nafaka için evlenip boşanan insanlar varken diğer tarafında sozleşme istemesi normal oldu artık.
Varlıklı biriyle olsaydım evet ben kendim isterdim. Kimsenin parası altında ezilecek bir karakterim yok. Kendisinin gönül rızası olmadan kimsenin parasını almam alamam
Bravoo aynı şekilde varlıklı olmasam bile yap yani biliyon nafaka muhabbetine kimse evlenmiyor soğuttular milletti
Yapmadım yapmam.
Evlilik kurallar üzerine kurulmaz.
Ben onu bile almadım. Kaldı ki sözleşme saçmalığını kaldıracağım.
İyicene kadınlar da sapıttı erkekler de. Evliliğin de aile düzeninin de cılkı çıktı.
Ben karşıyım sözleşmeye. Evlilik dediğin saygıya, sevgiye anlayışa güven duygusuna ve ikili iletişim üzerine kurulur.
Saçma sapan mal varlığının yazıldığı, kurallar ve yönergeler üzerine değil.
Sözleşme yapacağın insana güvenmiyorsun demektir. Güvenmiyorsun madem ne diye evleniyorsun demezler mi
Yapmam. Evleneceğim adamla ince hesaplar yapmam. Bana göre değil. Sevginin olduğu yerde benim, senin yoktur. Biz kavramı hakimdir. Samimiyetsiz şeyleri sevemiyorum. Para konuları açan kişilerden haz etmem açıkça hoş değil..
Yapmam. Daha evlenmeden boşanmayı düşünen biri hc evlenmesin o zmn
@Turkuaz88 kaliteni laflarına bell ettn burdan sana bsi çıkmaz başka kapıya yallah
Evliliğin zaten bir sözleşme olduğunu bilmeyen çeyrek zekalı yurdum kezbanı, evlilik sözleşmesine hemencecik tepki verirmiş 🤣🤣
Kafa yok ama fikir çok.
Evet yaparım nafakacı kezbanlara pabuç bırakamam kabul etmeyen de yol alır kimsenin arkasından ağlamam
Kesinlikle yaparım. Ne onun evi , malı mülkü benim üzerime geçsin , ne de benimkiler ona.. hiç kimse de üzülmez bu şekilde hem..
Evliyim, herseyimiz ortaktir. Ilk baslarda oyle birsey olsaydi da kabul ederdim, cok onemli degil benim icin
evlilik söçzleşmesi yapmadan evlenmeyi düşünmüyorum
Hayır, kurallar üzerine mi belirleyeceğiz? Bana hiç mantıklı gelmiyor.
hem de nasıl yapacağım noter tasdikli ve 4 şahitli
Bu devirde evlilik sözleşmeli şekilde de sözleşmesiz şekilde de erkek için çekilecek çile değil.
ilk maddeye aldatmak yasak yazıp imzalatırdım
Eyvalla
ne olur ne olmaz eşeği sağlam kazığa bağlamakta fayda var...
@moongirlmary insanlar 2 yüzlüdür bunu yaşayarak görüyorsun çok çabuk değişebilen varlıklarız
eşeği atasözü olarak mecaz anlamda kullandım kadınları kastetmemiştim! herkes kendi davranışından sorumludur
Ben kadın olarak kullandığını düşünmedim ki zaten bende mecaz olarak söyledim
sağol 😊
Yaparım. Nafaka istemem.
Kesinlikle..
Yapmam. Ve zaten şu nafaka alma olayı da bana saçma geliyor ya.
Günümüzde kesinlikle yapılmalı.
Yapmam, yanlis buluyorum.
Bağzen düşünüyorum ama sonra vaz geçiyorum🤣🤣🤣
ciddimisin? 🤔
🤣🤣🤣🤣
Biliyordum yorumlarıma bakacağını 😅😅
bakıyorum 😁😁😁😁
sözleşme imzalamak gibi bir düşüncenin olduğu bilmiyordum
Yok zaten 😅
En İyi Görüşler