- Sevgilimle uzak mesafesi ilişkisi yaşıyoruz ilk kez bulusucaz 13 şubatta fiziki görünümüm hakkında yalan söyledim ge eski zayıf hallerimi attım başta öylesine konuşuyordum şimdi her şey mükemmel ama ne yazmalıyım yoksa buluşunca mı görsün o halimi direk konuya nerden başlıycam bilmiyorum kaybetmek istemiyorum yardım edinn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBuluşmadan önce doğruyu söyle. Senin zayıf olup olmaman bir şey değiştirmez, karşındaki kişi erdem sahibi biriyse zaten seni olduğun gibi sevecektir. Ama yalan söylediğin için güveni kırılacaktır. Vaktin varken dürüst bir dille anlat gerçeği
122 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım ve güveni kırıldı şu an sindiremem teşekkür ederim aferim sana dedi ne yapmalıyım affet diye özür de diledim görüldü atıyor
- +1 yıl
Güven ilişkide çok önemlidir, kırıldıysa maalesef toparlanması çok zor oluyor. Toparlansa bile o yaşanılan asla unutulmuyor. Güzel şeyler söylemek isterdim ama durum bu. Geçmiş olsun kardeşim, üzülme hayat bu. Yarın daha iyisi karşına çıkar. Acı ve gerçek olaBununla beraber ayrılığın acısı da gelecektir
- +1 yıl
Acı ve gerçek olarak*
Soran+1 yılŞu an bana hakaret ediyor aptal mısın malsın beni kazanmak çok zor olucak dedi ilk defa farklı hissettim o da bana bunu yapıyo dedi evlenmeyi düşünüyodum yazıklar olsun sana dedi özür dileme etki etmiyo dedi
- +1 yıl
Narsist… Çok iyi biliyorum bu zirzopları, durmadan karşısındaki insanları eleştirip kendilerini üstün görürler. Şimdi düşüncem değişti, sakın özür dileme kardeşim. Hatta hayatından tamamen çıkart. Seni manipüle edip enerjinden beslenmeye niyetli
Soran+1 yılBana bugunden itibaren benim için yabancısın dedi çok koydu kilo alınır verilir mal dedi neden kandırıyosun sana inanmıyorum adın doğru mu vs dedi
Soran+1 yılLütfen bana yardım et ne yapabilirim affettirmek için özelden yazsana
- +1 yıl
Akıl sağlığını korumak istiyorsan uzak dur kardeşim. Çok usta tuzakları vardır bu türlerin. Öyle bir noktaya getirir ki seni, yaşama sevincin komple yok olur
Soran+1 yılDmden yazar mısın lütfen yardım et napayım
- +1 yıl
Affettirmeye çalışma kendini. Evet bu tepki normal ama ben insanlarla yüz yüze görüştükten sonra karar veririm. İnsandır hata yapar üzülür. Belki başına bir şey gelmiştir. Ancak yukarıda yazan arkadaşın dediği de doğru. Bu kadar tepki vermesi yanlış. Bak hemen evlenmeyi düşünmez insan şu an sana acı çektirme safhasında. Buarada @blondesmann narsist tespit etmek çok zordur. Narsist olmasa da yaptığı normal değil.
- +1 yıl
@TOKAREV haklısın, öyle zor ki tam oscarı oynuyor onlar. Ben yıllarca narsistlerle mücadele ettim, etmeye devam ediyorum. Bundan dolayı da sağlam bir tecrübem var kardeşim 😊
Soran+1 yıl@TOKAREV affettirmezswm güvenini nasıl kazanıcam
- +1 yıl
@blondesmann Daha gençsin yine de narsist gözüyle bakma ilişkilere Yani bu sefer ilerideki ilişkilerine etki eder ve soran arkadaşım @blondesmann un dediği doğru sana acı çektirecekse bu işe girişme. Bak eğer ki girişeceksen ilişki devam edecekse acil spor yap kilo ver ve biraz kontrolü ele al. Yani İleride bak senin için çok uğraştım diyebilesin. Güvenini kazanacağım diye çokta çabalama seni oyuncak etmesin.
- +1 yıl
@TOKAREV genç olmam bilgili olduğum gerçeğini değiştirmez. Senin görüp görebileceğin neredeyse +50 yaş üzeri insanlardan daha ağır şeyler yaşadım. Ruhsal uyanış yaşadım ve tekamülüm çok ilerde. Allah’ın yolunu bulmuş bir kulum, dediğinin yaşla uzaktan yakından ilgisi yok 😊 sevgiler
Soran+1 yıl@TOKAREV vericem kiloyu ona da söz verdim madem beni istiyorsun ol dedi
Soran+1 yıl@TOKAREV başka yalan var mı dedi yok dedim çok ağır konuşuyo var sevdiğine yalan söylemek sevdiğini aptal yerine koymak var dolandırılık bunları da söyle diyo
- +1 yıl
@blondesmann öncelikle bilgisiz demedim. Ayrıca senin yaşlarındayken bende çok ağır şeyler yaşadığımı düşünürdüm. Emin ol hayat her zaman "o ne ki, al birde bununla uğraş" diyecek bir şey çıkarıyor. Kesinlikle yanlış anlama bunu uygun görürsen tavsiye olarak al. Olgun bir insan ve yaşadığını söyleyen bir insan asla tekamülüm çok ileride demez. Susar bazen söylenenlere tebessüm eder. Doğru ama şöylede olabilir der. Lütfen yanlış anlama yaş muhabbeti yapmak değil amacım. Belki benden fazlasını yaşamışsındır. Ancak Narsizm bir hastalık değildir ve tespiti çok çok zordur. Dediğim gibi yaşın bazı şeyleri tecrübe için önemli bir faktör olduğunu kendin göreceksin 👍
- +1 yıl
@TOKAREV eşit frekanstayız yazdıklarından anlıyorum şimdi. Birbirimizi çekmişiz ve empati yaparak ne kendini haklı buluyorum ne de seni. Ben beyaz bayrak çekiyorum çünkü bu tartışma böyle uzar gider 😊 teşekkür ediyorum verdiğin tavsiyeler için. Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz, bu konularda kaplumbağa veya tavşan olmak kimseye bir yarar sağlamaz. Hayatının kalanında başarılar dilerim, hayırlı geceler
Soran+1 yıl@TOKAREV bitsin de demiyo süründürüyo mu yani girip yazmıyo görüldü de bırakıyor
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum dostum, demek istiyorum ki biz insanlar olarak birbirimizden öğreniyoruz. Dediğin gibi yine kimse kimseye ders verme haddini bulamaz kendinde. Ben söylediklerinden verim aldığım için müteşekkirim
En İyi Cevaplar
Bak yalan söylememişti ol. Öncelikle kaç kilo iken attın fotoları ve şu an kaç kilosun. Aslında o zamana aksar 6 kilo kadar vermek mümkün ama fazla ise zor olabilir. Yani o kiloyu vermek çok doğru değil. Başka bir konu ise zaman iste ve rahatsız olduğunu ifade et birkaç hafta ertelesek de. Mesela Mart başına doğru fazla zaman farkı yok. O zamana kadar ciddi bir çakışma ile baya forma girersin ve bunu sonradan anlatır gülersiniz. Ayrıca onu da önemsediğin için hoşuna gidecektir
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazla kilo ve anlattım nasıl göründüğün önemi uok ama beni kandırdın dedi şu an bunu sindiremem güvenim kırıldı dedi ne yapayım
+1 yılBu yüzden uzak mesafeli ilişkilerden uzak duruyorum. Klavye cesaretlendirir, insan aklına geleni istediğini yazar, yalan söylemek kolay.
Eminim ki şaşıracaktır. Ben bunu beklemiyordum diyecek içinden. Seni sevdiği içinde bir şey diyemeyecek ama bu ilişki fazla sürmez. Umarım yanılırım mutlu olursunuz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s +1 yılSeni dış görünüşüne göre yargılayıp konuşmayı kesecek veya ayrılacaksa bir dakika dahi durmasın zaten. Kalbine bakmadan dış görünüşüne bakıyorsa ondan zaten bir şey olmaz. Ama illa söylemek istiyorum diyorsan "bunlar eski fotoğraflarım eskiye göre şimdi kilo aldım" diyebilirsin ama hiçbir açıklama yapmak zorunda değilsin. Sen "sen olduğun için güzelsin"
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum söyledim bugün nasıl göründüğün önemli değil beni kandırdın teşekkür ederim aferim sana en çok güvendiğim insan güvenimi kandırdı kaç aydır dedi şu an bunu sindiremem dedi fötüldü atıyo yazdıklarıma ne yapmalıyım affettirmek için
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBence dürüst olun ve söyleyin
00 Yorumla
+1 yılSeni.. bugün ukdugundan fazla kilon var diye terk eden.. evlenincede kilo alsan boşar.. ilgisi azalır ya da aldatır. Flört. söz nişan.. neden var. Evlilik ten önce bazı kalitesiz durum ve uyumsuzluklar varsa.. bilerek evliliğe yurumemesi için.. ilişkinle ilgili bugün alman gereken önlemi.. almayarak.. bu önlemi evlilikte almani gerektirecek duruma kendini asla düşürme. Ben senin yerinde olsam.. seni tanıdığım da.. kişiliğinden bey efendilgiinden vb. cok etkilendim (fiziksel görüntü değil) ve seni kazanmak için biraz daha zayıf olduğum fotolarını paylaştım seninle. Lütfen beni yadirgama. Fotolarda gördüğünden biraz fazla kilom var. Beni görünce.. ilk bakismamizda senin için hayal kırıklığı olmak istemem.. Bundan dolayı bilmeni istedim de. Belkide dürüst olmanı sevecek.. ve kilon.. onun sorun etmediği seviyede ne biliyosun :) ve bu dürüstçe davranışın sayesinde.. seni görünce hayal kırıklığıda yaşamamış olacak.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten umarım kötü olmaz
+1 yılBence buluşmadan önce söyle hatta hemen söyle seni kilon için bırakacaksa zaten buluşmanın anlamı ne ayrıca buluştuğunuzda sana belli etmese ve hayal kırıklığına uğrasa sonrasında tekrar mesafeler varken ilişkinizi bitirmek için bahaneler yaratsa hep kafanda bu yüzden mi bitti diye şüpheler olur belki yalan söylemene kızar dürüstlükle açık bir şekilde anlat hem de onu tanımış olursun bu sebeple
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün söyledim ve şaka falan de dedi şaşırdı ben hiç yalan söylemedim ve ilişkimşz mükemmeldi şimdi nasıl göründüğün önemli değil ama beni kandırdın en çok güvendiğim insan yaptı bunu dedi şu an sindiremem bunu dedi ne yapayım affetmesi için
- +1 yıl
Ya tamam yalan söylemene kızmış olabilir ama yapacak bir şey yok üstüne çok düşüp darlama özrünü dile ve sana yaklaşması aranızdaki buzların erimesi ona da sindirmesi için zaman ver. Üstelersen daha çok sinirlendirip uzaklaşmasına neden olursun iyice kendini de bu süreçte üzme dürüstçe duygunu anlat yalan söylemenin sebeplerini anlamak isterse ve seni gerçekten seviyorsa bu hatanı mazur görür inan bana ama sevgisi yalansa zaten bu olayı bahane olarak kullanır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizi kabul eden herhalinizle kabul etmesi lazım öyle değil mi? sizdenmi hoşlandı fotonuzdan mı? tabikide sizdendir insanın karakteri huyu sevilir diğeri teferruat, sizi seviyorum mu bunu anlayabiliyorumusun, evetse zaten sizi her yönüyle sevecektir bundan emin olun ama sevmiyorsa bir bahane bulup sizden ayrılı yarılanacak yol verin gitsin, yalanın ne kadar kötü olduğunu sanırım iyicene anladınız, hadi bakalım kendinizi daha fazla üzmeyin o olmasa ben varım😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😆😆
00 Yorumla Önemli olan hisleriniz bence. Seni gerçekten seviyorsa öyle de sevecektir eminim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor ama onu kandırdım güvenini kırdım diye şu an sindiremem diyo ne yapayım affettirmek için
+1 yılKarakter meselesi eğer seni seviyorsa bunun bir sorun olduğunu hissettirmez, ruhun duymaz bile.. Ama dış görünüm takıntısı varsa sorun eder. abirde yanlış anlamayın ne olur yani arada çok kilo farkı filan mı var. Rahat ol kuzu ne olacaksa olacak burada değerli ve önemli olan kisiliklerinizdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyp ilişkimiz mükemmel dışa da önem veren biri söyledim bugün şaka olsun dedi anlattım değil dedim en çok güvendiğim insan bunu yapıyo beni kandırdın niye dedi nasıl gördündüğün önemsiz ama olay daha bütğk beni kandırdın dedi şu an sindiremem bunu dedi affettirmek için ne yapabilirim görüldü atıyo mesajlarıma
- +1 yıl
Bence zamana ve akışa bırak.
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki kişi de aynı şeyi yapsa sen ne hissederdin önce bunu da sormalısın kendine buluşmadan önce anlatmalısın bence görüşüp görüşmeyeceğine o karar versin.
02 Yorumla
Soran+1 yılOna bıraktım ge basık hissettiğini anlayabiliyorum hak da verdim şu an sindiremem bunu dedi beni kandırdın nasıl göründüğün önemli değil dedi olay onu kandırmam niye yani dedi teşekkür ederim dedi ne yapayım affettirmek için
- +1 yıl
Özür dilerim falan de üzgün olduğunu belirten mesajlar at
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Yalana gerek duyuyorsun neyine kim yardım etsin adam istemese kandırdın derse bıraksa haklı sana yapılmış olsa naparsin
01 Yorumla
Soran+1 yılOna hak veriyorum zaten affettirmek istiyorum
+1 yılGörüşmeden önce kamera açmaya başlayın hatta bugün imkanın varsa aç sorarsa da bu son zamanlarda biraz fazla yedim kilo aldım dersin
04 Yorumla
Soran+1 yıl5-10 kilo olsa sorun yok 😔
- +1 yıl
Olsun kilo alma sınırı yok ki son zamanlar da çok tatlıya abanmış olabilirsin mesela
- +1 yıl
Buluşmanıza daha varsa günde 8 bardak su iç ve sıkılaştırıcı krem kullan mutlaka ve yüz yogasına başla.
- +1 yıl
Ve cam açtığında yapılı çok güzel bir saç çok güzel bir makyaj yap simli nemlendiricin varsa onu sür yoksa alabiliyorsan al hafif dekolteli bir giysi giy özenli olsun tırnakların ojeli güzel olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle yap kiyafet dene ve aynada foto cekip ona yolla geldiğinde bunu mu giyeyim şunu mu giyeyim die fotolardan görür zaten durumu sendr bsy demek zorunda kalmazsin
00 Yorumla
+1 yılSevgilim birden kilo aldım de sabah bı kalktım böyleyim
11 Yorumla
Soran+1 yılYa
+1 yılKilo aldım dersin olur biter. Bitersede bitsin
En başta en doğruyu söylemek en doğrusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük bir sorun değil bence. Ama kişiye göre değişir. Kilo boy konusunda takıntılı insanlar var. Umarım öyle değildir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Kilo vermek için müthiş bir fırsat 😂😂 hemen aralıklı oruca başla hızlı verim alirsnn
04 Yorumla
Soran+1 yıl50 kg nası vercem onla ya smsk
Soran+1 yılKandırdığım için bana demediği hakaret kalmadı yabancısın benim için dedi çok koydu
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni fikirlerinle begendiyse hiç sorun olmaz. Eğer resimlerini gördükten sonra begendiyse zaten boş ver önemli degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılHem yalan söylemenden hem görünüşünden soğuyabilir hareketleri değişirse şaşırma
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırmam
+1 yılAttığın fotoğraflar ile şimdiki halin arasındaki kilo farkı ne kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılBaya var
Bence açık sözlü ol en iyisi konuşmada falan bi ara söyle gitsin şu an daha kiloluyum diye sürpriz olmasın yani En iyisi bu bence
00 YorumlaGerçekleri söyle seni begeniyosa olduğun gibi beyenmeli 😊
07 Yorumla
Soran+1 yılEski fiziğimi çok beğendi şimdi şey yapamıyorum işte
Soran+1 yılYazamıyorum 1 levelde diye
Soran+1 yılBuluşmak istiyorum da ne diyeceğimi bilmiyorum
Uzak mesafe ilişkisi ve ilk kez buluşacaksınız, ordan da psikoloğa geçer miyiz.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet o kadar zor durumdayım
Soran+1 yılEylülden beri çıkıyoruz çok uzun değil
Soran+1 yılAma mesaj olarak bişi demedin
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Ne eketiysen onu biçecen. Yüzleş. Yalan söylediğin kişiyle de. Yaptığının sonucuyla da.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Umarım sohbeti sonlandırır. Yapacak bir şey yok. Gerçeği söyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey olmaz gönlü varsa fizik kilolu sorun etmem severim tontonu
00 Yorumla
+1 yılKendine güvenin olacaktı başta atacaktın artık yapacak bir şey kalmamış
00 Yorumla
+1 yılSensizlikten kendimi yemeğe adadım böyle oldum de.😁😁
00 YorumlaTerkedilmeye hazırlanabilirsin , ask yalanı affetmez.
00 YorumlaMerak etme seni karakterin icin değil de fiziğin icin sevdiyse gitmesi umrunda olmasın kendi karakterini ortaya sermis olur sen bisey kaybetmezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma onun güvenini kırmış oluyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilona takılmasa bile ona yalan söylemiş olmana takılabilir. Dönüşü olmayan bir yola girmeden hemen ona hakkındaki tüm gerçekleri anlat.
00 Yorumla
+1 yılBence seni gerçekten seviyorsa kilona takılmaz, eğer yüzden çok kilon yoksa vücudunu kapatabilirsin boş şeylerle ama yüzden çok fark varsa eski halinle anlat ona, gerçkten seviyorsa utandıgını veya çekindigini anlayışla karşılar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki o da yalanlar söyledi ve beklediğin kadar mükemmel biri gelmeyecek belki, bunlardan kasma sal gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç kilo fark var bence kilo aldığını söyle hatta dert yanmış gibi yap çok kilo aldım ağlıyorum falan de yalandan
00 Yorumla
+1 yılSeni düşüne düşüne çok strese girdim bundan dolayı kendimi yemeğe kaptirdim kilo aldim ama merak etme eski halime göri dönerim de😉
13 Yorumla
Soran+1 yılYemek YEMİYORUM ondan almadım 1 öğün yiyorum sadece ya
- +1 yıl
Sana nekadar yemek yiyosun diye sormadimki ben..! sen sevgiline öyle diyeveksin yahu😊
Soran+1 yılO da yemediğimi biliyo smks
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda ilk ve son görüşme olur yalanla başlayan ilişki yürümez
00 Yorumla
+1 yılGörüntüden terk edecekse o iş olmaz zaten. Önemli olan yalan söylemene takılmasın. O kötü.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni kandırdın dedi güvenini kırdığıma takıldı
Eski halinle şimdiki halin arasında kaç kilo var? 3 hafta kısa bir süre değil şok diyet için.
00 Yorumla
+1 yılzor bir durum tekrar merhaba
06 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba öyle bir şey demem lazım kı gitmesin yalan ne olurda olsun diyecek
- +1 yıl
evet bunun bir çözümü var basit. o yüzden zaman alacak.
dm atabilir misin - +1 yıl
ona soru sor bol bol. açıklama yapmak yerine. tip kilo önemli mi diye sor. cevaba göre tekrar sor. beklediğinden farklı olursam ne düşünürsün de. yine soru sor en son anlayacaktır sorularla. ve sen cevap vereceksin.
Soran+1 yılBu konuları daha önce açmışım her seferinde evet severim demiş ama bazı yerlerde kilo aldım demişim verirsin göbek yapma dikkat et diyip gülmüş spor yap demiş o kadar da olmasan mı demil fülmüş öyle yerler de var sonra 100 kg olsam yazmıştım zayıflatırdım net falan demiş o yüzden konuyu nasıl giricem bilmiyorum
- +1 yıl
kilo sorun değil diyor. sana yardimci olacak. bence de kilo önemi yok. aramizda bir konu olur. açılırken itiraf et öyle buluş. buluşunca görmesi hoş olmaz. zaten kiloyu dert eden birine benzemiyor. şanslısın. sende dert etme çünkü karakter olarak anlaşıyorsan gerisi gelir. dürüst ol güveni artar.
Soran+1 yılDm den yazar mısın
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. niye kandırıyon milleti gizli üye. d
00 Yorumla
+1 yıldurust olmak en guzeli oysaki
00 Yorumla
+1 yılBisey olmaz seni seven her halinle sevsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörüşmeden önce telefonda dürüstçe söyle durumu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar fazla kilon var ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılKandırmışsın bir nevi
00 Yorumla
+1 yılhemen spora başla, ağırlık çalış
00 Yorumla
+1 yılKimsenin vaktini boşa harcama
00 Yorumla
+1 yılGörüntülü konuşmadınız mı anlayamadım ben.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Kaç kiloydun. Şimdi kaç kilosun.
00 YorumlaBöyle Yalanlara İhtiyacınız Yok Neyse O Ol
00 Yorumla
+1 yılİnceldiği yerden kopsun boş ver
10 Yorumla
+1 yılZayifla 😂
00 Yorumla
+1 yılS*laksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılYa goruntulu girmedin mı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılHatayı başta yaptın
00 Yorumla Nerelisinn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada çok fark yoksa hiç bahsetme bile
00 Yorumla
+1 yılBir sey olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkisi yaşadığım sevgilimle ilk kez buluşacağız, zayıf olduğum fotoğrafları atmıştım. Ne yapacağım şimdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler