Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz; birbirimizi özlüyoruz. Tam kamera açmaya karar veriyoruz...

sevgilimle uzak şehirlerdeyiz malum birbirimizi özlüyoruz hemen hemen hergün cam açıyoruz ama son zamanlarda çok sinirlendirmeye başladı. zar zor şu saatlerde bilgisayarı açabilmek için ailemden izin alıyorum tam gidiyorum sevgilim fazla kalamıycam uykum var yatalım mı diyo. 1 değil 2 değil hep böyle yapıyo o çıkıp yatıyo ben ortada g*t gibi kalıyorum. kavga çıkarmamak için susuyorum ama burama kadar geldi artık ne yapmalıyım sizce
Güncellemeler
+1 yıl
yaklaşık 2 saat önce uyuyakalmışım uyandım sevgilime mesaj attım napıyosun filan konuştuk biraz uzanıyorum birazdan yatarım dedim niye :S dedi uykumu alamadım zaten dün de geç yatmıştım dedim tamam yat dedi bende tamam bitanem dedim bi baktım çıkıyo faceden bende çıkıyorum o zaman iyi geceler. bb yazdı şimdi yatmıyorum ya noluyo dedim üst üste mesaj attım ama çıktı girmedi faceye. sinirlendi mi ne oldu anlamadım ama yine ortada kalan ben oldum.
Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz; birbirimizi özlüyoruz. Tam kamera açmaya karar veriyoruz...