Üç senedir birlikteyiz , üç aydır sözlüyüz, kendi mesleği askeri personel, ben ise tasarımcıyım. Yaşlarımız 25 26. En son ona 1.5 ay önce marka bir eşofman takımı almıştım kendime alsam o parayı vermezdim yani öyle söyliyim. (tabii ki de bunu hiçbir zaman dile getirmedim)
Erkek arkadaşım en son geçen sene doğum günümde hediye almıştı Nisan ayı doğumluyum bir sene olacak bir tane hediye bile almadı hediye almaması bana olan sevgisizliğini, saygısızlığını, ilgilenmemesini, umurunda olmamasını gösterir mi?
ayriyeten birkaç kez kinayeli bir şekilde ona dile getirmeye çalıştım anlamadı, net bir şekilde doğrudan söyledim, bir sene olacak hediye almadın falan dedim haklısın bir tanem diyip kestirip attı hediye falan gelmedi😅 anlatırken bile sinirlerim bozuldu sinirden gülüyorum😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende okurken sinirden güldüm 😂😂 Hediye almamasını geçtim sen bunu belirttikten sonra hala bir şey yokmuş gibi devam etmesi 😒 İnsan der ki, kızın gönlü filan olsun ama umurunda değil özensiz davranıyor. Tebrik ederim bir öküzü de sen kapmışsın 😂
Öküz evet gerçekten öküz sadece zaten merhametli olması saygılı olması beni kendine bağladı diyelim😅
Umarım bunlardan fazlasını yapar.
İnşallah 😅
Sana değer veriyor ve işin kötüsü sen ona gerekenden fazla değer veriyorsun 👍 ilerde çok üzüleceksin.
Ya ne alaka ne alaka? Ne demek ileride üzüleceksin ya? Hediye almaması değer vermediği anlamına gelmiyor sadece odunmuş anlaşılan
@ahqqowp20 Hediye istediğin halde almadiysa sevinecek misin?
Hem neden bu kadar tepki?
Abi adam odunmuş drmekki napalm yani bu sevemdigi anlamına gelmiyor
@ahqqowp20 Seviyor veya sevmiyor diye bir ifade var mı cevabimda?
"Sana değer veriyor ve işin kötüsü sen ona gerekenden fazla değer veriyorsun ilerde çok üzüleceksin."
Nasıl okuyorsun anlamıyorum ki? Kavga etmek için mi programladin kendini?
Milletin ilişkisi hakkında hüküm vermek sana mi kaldı?
@ahqqowp20 Soruya böyle cvp verdim keyfimin kahyası misin? İşine bak
Bende sana böyle cevap verdim keyfim ve kahyası böyle bir karar kıldı. Ağla
@ahqqowp20 😂🤣😅😅😅🤣🤣
Başka ne istersin ağam?
Çeneni kapamanı istiyorum
@ahqqowp20 Önce saygı öğreteceğim sana 😎😎👍
Sus
@ahqqowp20 Seni engelli bahçeme yollarım orada kumda oynarsın 👍
@ahqqowp20 Haddini bil 👍 cevabını yaz git. Oraya buraya salça olma.
Tm