Çiftlerin birbirine pahalı hediyeler almasının ilişkiye nasıl bir etkisi olur? Zamanla ilişki yapmacıklığa dönüşmez mi?

Çiftlerin birbirine pahalı hediyeler almasının ilişkiye nasıl bir etkisi olur? Zamanla ilişki yapmacıklığa dönüşmez mi?
Gerçek duygularını gizlese de pahalı hediyelerin insanı pozitif etkilediği bir gerçek. İşin doğrusu en güzel hediye sıcak bir öpücük, samimi bir ilgi, sıcak bir dokunuş belki bir tek dal çiçek. Ben bu tür manevi hediyelerden daha çok hoşlanıyorum. Hatta içten bir gülüş, derin sıcak bir bakış bana daha büyük haz verir, etkiler beni. Hediyelerin en güzeli üzerimizde bıraktığı etkidir. 🤗😎
Cevap
8Cevap
Bence önemli olan sevgi ve aşk. hediye çok önemli değil
Ne alaka? Neden ilişkiye zarar versin ki pahalı hediyeler tarafların aklı başında ve para odaklı değillerse
Bence hediyenin maddiyatına değil maneviyatına bakılır önemli olan düşünüp almasıdır
Ne gerek var ki hediyeler vs sevgiyi etkiler mi seviyorsan gerisi hikaye
Hediyeye hiç gerek yok. Pahalıya hele hiç gerek yok. Seven insan hediye alınca mı sevecek
Hediye de paha dan ziyade ince düşünmek ve üzerindeki emek önemlidir.
Hediye önemli parası değil bence ki pahallı olmasına gerek yok
Olumlu etkiler. Paraya hiç önem vermem diyen insan bile etkilenir.
Ne alaka insan istediği bütçe de hediye alir sevdigine
Kişiden kişiye göre değişir kimileri sevimli hediyelerden hoşlanır fiyatına bakmaz kimisi çok pahalı olmasını ister
Guzle bir düşünce neden etkilesin ki
Güzel
Neden etkiledin ki
Hediyenin pahalısı ucuzu olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?