Pahalı hediye değer göstergesi midir yoksa sevgi insana en büyük hediye midir?

Pahalı hediye değer göstergesi midir yoksa sevgi insana en büyük hediye midir?
Hayır güçlendirmezler. tabi ki de kadınların paradan etkilendiğini biliyoruz ama pahalı hediyeler sadece göz boyar. yani bir ilişkide aşk güven saygı yoksa istenildiği kadar hediye alınsın bir şey değişmez. parası olan zaten hediye alır ama kişi karşısında ki kişiyi gerçekten sevmesi gerekir. pahalı hediyeler sevgi göstergesi değildir hiç bir şekilde ve olmamalıdır
Beni araba ile almıştı ve düz vites sürüyordu beni etkiledi direkt etkilendim güçlendirir ama kendini kaptırma aklında bulunsun ayrıldın diyelim senden parasını isteyebilir bir tane çift görmüştüm kadin hep adamı parası için yemişti sonra da ödemeden kayboluyordu ki adam şikayet edicem dedi ve bütün yedirdiği parayı aldı
Ben altından kalkamayacağım bir hediyeyi kabul etmem. Pahalı hediyenin böyle bir güçlendirme yapacağını da sanmıyorum. Gönlü olan her türlü yanında olur zaten
Cevap
13Cevap
Hediyenin maddiyatıyla ilgilenmiyorum. İlişkinin de bununla bağlantılı olduğunu düşünmüyorum doğal olarak. Para hesabı yapan insanlarla olmaz
Pahalı hediyenin değer göstergesi olduğunu sanmıyorum ve bu tür hediyelerin de ilişkiyi güçlendirdiği filan yok ama bazı kişiler hediyeye çok düşkün olduğu için kendilerince o ilişkiyi sağlam bulabilirler (hediye bitene kadar)
Ufak tefek şeyler “Sen seversin” diye alınan her ufak hediye bile karşı tarafı mutlu etmeye yeter.
Bizden başka kalmadı zaten kardeşim 😄
Hediye ile sevgi satın alınmaz. Hediyenin pahalısı ucuzu olmaz bazen kendi yaptığın kendi emeğinle yaptığın birsey o pahali hediyeden daha değerlidir
Boyunu o kendisi mi seçiyor yaa? Birini ten renginden dolayı zorbalamak gibi bir şey. Yapmayın şöyle şeyler. Herkes zengin değil ki herkes nasıl pahalı hediye alsın?
@sudesiyahseven anlamaz kendini yorma boş ver 😊
Güçlendiriyorsa bir taraf oturup düşünmeli. Noluyo diye. Pek sağlıklı olacağını sanmıyorum
Gereksiz masraf her şey yerinde olmalı ve alakası yok
Amacına ulaşma yöntemi o bir sırtlan o bir avcı kdldjfle
Kadınların sevgisini yükseltir
Tabi ki evet buna hayır diyen ya zaten aşırı zengindir ya da maldır ya
Pahalı hediye gereksiz masraf bence
Güçlendirmez diye dusunuyorum
Zannetmiyorum
Emekle yapılmış hediye ondan daha değerli
Sevgi insanın en büyük hediyesi
Tabi kızlara alınca güçleniyor
Asla güçlendirmez
Hayır alakası yok.
Yoöooo
Sevgi insana en büyük hediyedir aslında..
Hayır
hayır
Günümüzde evet güçlendirir.
Hayır güçlendirmez
hayır yaa