Bir erkek neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyordur?

Merhaba aklıma takılan bi şeyi anlatmak daha doğrusu sormak istiyorum. Benim iş yerinden tanıştığım biri var, kendisiyle ilgili bilgi vereyim. Kendisi patronun yakın bi akrabası, patron bana işe girecekken duygusallık yok demişti. Biz çocukla konuşurken naber gençlik derdi imalı bi şekilde gülerek falan. Bana bir keresinde instagram kullanıcı adımı sordu ben de söyledim, o bulamadıgını söyledi o esnada müşteri geldi kaldı öyle. Üç gün sonra kendi bulup instada mesaj attı, ben geri donemedim mesajına, sabah olunca mesajı silmişti. Üç gün sonra bana istek gönderdi ben de ona gönderdim takiplesmeye başladık. Sonra mesaj attı nasılsın diye iyiyim dedim vs. Sonra da birden ben seni takipçilerimden çıkardım seni de takipten çıktım nedenini sonra söylerim yanlış anlama dedi. Nedeni nedir dedim. Benim sana karşı yanlışım oldu mu diye sordu, yok olmadı dedim. Tamamdır dedi. Bir saat sonra da mesaj attı kusura bakma sacmasapan konuştum spordaydım dedi. Ben de önemli değil dedim. O konuşmadan sonra işyerinde hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Birkaç gün sonra yine mesaj attı, nasılsın diye ben ertesi gün cevap verdim iyiyim sen, buyur yazdım. Hiç nasıl olduğunu sormak istedim dedi. Teşekkür ederim iyiyim dedim, hep iyi ol dedi. Hepimiz umarım dedim beğendi bu mesajımı. Ertesi gün işyerinde yine hiçbir şey olmamış gibi davrandı, benimle hiç muhattap olmadı konuşmadı. Neden böyle davranıyordur?

dipnot: Patron bi keresinde siz çok yan yana gelmeyin ikiniz de işi bilmiyorsunuz şimdilik dedi, bugün de bana çocuğun nereye gittiğini sordu ben de bilmem sanırım dışarı cıktı dedim, sorması tuhaf geldi

Bir erkek neden böyle davranır ne yapmaya çalışıyordur?