Merhaba aklıma takılan bi şeyi anlatmak daha doğrusu sormak istiyorum. Benim iş yerinden tanıştığım biri var, kendisiyle ilgili bilgi vereyim. Kendisi patronun yakın bi akrabası, patron bana işe girecekken duygusallık yok demişti. Biz çocukla konuşurken naber gençlik derdi imalı bi şekilde gülerek falan. Bana bir keresinde instagram kullanıcı adımı sordu ben de söyledim, o bulamadıgını söyledi o esnada müşteri geldi kaldı öyle. Üç gün sonra kendi bulup instada mesaj attı, ben geri donemedim mesajına, sabah olunca mesajı silmişti. Üç gün sonra bana istek gönderdi ben de ona gönderdim takiplesmeye başladık. Sonra mesaj attı nasılsın diye iyiyim dedim vs. Sonra da birden ben seni takipçilerimden çıkardım seni de takipten çıktım nedenini sonra söylerim yanlış anlama dedi. Nedeni nedir dedim. Benim sana karşı yanlışım oldu mu diye sordu, yok olmadı dedim. Tamamdır dedi. Bir saat sonra da mesaj attı kusura bakma sacmasapan konuştum spordaydım dedi. Ben de önemli değil dedim. O konuşmadan sonra işyerinde hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Birkaç gün sonra yine mesaj attı, nasılsın diye ben ertesi gün cevap verdim iyiyim sen, buyur yazdım. Hiç nasıl olduğunu sormak istedim dedi. Teşekkür ederim iyiyim dedim, hep iyi ol dedi. Hepimiz umarım dedim beğendi bu mesajımı. Ertesi gün işyerinde yine hiçbir şey olmamış gibi davrandı, benimle hiç muhattap olmadı konuşmadı. Neden böyle davranıyordur?
dipnot: Patron bi keresinde siz çok yan yana gelmeyin ikiniz de işi bilmiyorsunuz şimdilik dedi, bugün de bana çocuğun nereye gittiğini sordu ben de bilmem sanırım dışarı cıktı dedim, sorması tuhaf geldi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen böyle devam. et
Oranin peyniri olup işten sutlanirsin
Böyle devam et derken ben ne yaptım ki
Daha ne yapacaksın İşe yeni başlamışsın oradaki adamlarla karıştırmaya başlamışsın arkadaş bir duruşunuz olsun ya duruşunuz olsun Anladın mı yani bir yerde işe başlayınca hemen karşınız Gözünüz oynamasın adam akıllıca gidin düzgünce çalışın işinizi gücünüz yapın senin ne işin var ya oradaki adamlarla Lap diye hemen böyle Instagram'dan takipleşmek Ondan sonra iletişim kurmak Samimi samimi görüntüler ne yapmaya çalışıyorsun sen ondan sonra ne oluyor millet size Kusura bakmayın da beden işçisi muamelesi yapınca zorunuza gidiyor Siz insanlara bu muameleyi yapmaları için fırsat veriyorsunuz
Siz iyi misiniz? Ben cocukla normal sohbet ediyordum bunlar olmadan önce. Okulumdan burstan işten vs konuşurduk gidip de çocuğa yürümezdim. Hatta patronun biraz rahatsız olduğunu sezer gibi olunca çocukla arama mesafe koydum işime odaklanmaya çalıştım, çocukla göz göze geldiğimde bir şey olmamış gibi önüme döndüm. Sadece bir keresinde ondan yardım istemiştim onda da konuşmamaya çalışıyordum iş haricinde. Sonra çocuk Instagram sordu söyledim ayıp olmasın diye bulamadım dedi ben de geçiştirdim gülümseyerek. Sonra o buldu mesajını görmezden geldim bi şey olmamış gibi davrandım işte o bana tavır aldı mesafe koydu araya. Sonra istek attı kabul ettim ayıp olmasın diye mesaj attı vs işte sanki bş şey olmamış gibi davranmaya benden köşe bucak kaçmaya vs devam ediyordu. Sanki ben onun peşinden koşuyormuşum gibi bi durum oluşuyordu
Hata bende mi yani hala öyle mi düşünüyorsunuz
Hiç fark etmez normal veya anormal bir işletmede veya bir iş yerine başladığınızda vıcık vıcık muhabbete girmeyin ister vıcık vıcık olsun ister resmi ister düz olsun birazcık konumunuzu koruyacaksınız duruşunuz olacak Anladınız mı Siz duruşunuzu korumazsanız önüne gelen size pozisyon verir onun için bir kadın bir iş yerinde duruşunu koruyacak yani bazı insanlar size gelip de rahat rahat her istediğin muameleyi yapamayacak Şimdi adam seninle istediği gibi takılıyor istediği şekilde davranıyor yok arıyor Aramıyor dönüyor dönmüyor saçma sapan işler yani sonra ne oluyor biliyor musun Sonra o iş yerindeki diğer erkeklerin de sana karşı bakış açısı değişiyor Neden biliyor musun ee Kız dün geldi bugün erkeklerle muhabbet içerisinde kafasıyla herkes seni basitleştirme yoluna gidiyor
Haklısınız demek istediğinizi anladım ama ben çocuktan iki yıl büyüğüm kaldı ki en başında da çocuk bana yaşımı sorunca aa kardeşimle yaşıtmışsınız demiştim o da ablamla yaşıtsınız demişti bana. Ben o minvalde konuşuyordum onunla kaldı ki çoğunlukla kendiliğimden konuşmazdım bile çocuk muhabbeti başlatırdı. Mesela askerden yeni gelen bi çalışan var o da kibar davranıyor bana yardımcı olmak istiyor bazen işte ben bazen olur diyorum bazen kendim yapıyorum hani o anki durumuma bağlı olarak. Ben kalkıp da kendiliğimden kimseye yürümüyorum ki. Instagram sorduğunda kullanmıyorum deseydim ve çocuk bulsaydı beni bana yalan söyledi dicekti ayıp olucaktı hani. Ama sonra işte ayıp olmasın dedim çocuk bana ayıp etti beni takipçilerinden çıkardı kendi de beni takipten çıktı hemen nedenini sonra söylerim diyerek ama nedenini söylemediği gibi işyerinde benden resmen kaçıyor yanyana durduk diyelim hemen başka yere geçiyor benim yanıma zaten gelmiyor da hiç gerçi. Patron da amcası. Ben çocuğa mesafeli hatta bu yaptıklarından dolayı biraz öfkeli davranınca da hemen morali bozuluyor nedense amcası da onu dışarı konusmaya çağırıyor hemen.
Bi de çocuk bana instadan yazınca geç döndüm mesela akşam yazdı ben ertesi gün ikindi gibi cevap yazdım ve mesafeli davrandım
Ne gerek var arkadaşım ne gerek var
Yaş kaç senin
Ne gerek var derken ben cocukla herhangi bi niyetle konuşmadım ki en basından beri. Ben 24 yaşındayım. Sadece is arkadadımdır diye düşünerek konuştum art niyetsiz olarak yani.
Sen art niyetsizsin ama erkekler öyle değil. Bu eleman da öyle degil
Neyi amaçlıyordu sizce ve ben hatalı mı davrandım? Bu çocuk ve işyerindekiler hakkımda ne düşünüyorlardır konuşmuşlar mıdır benimle ilgili
Şöyle bir durum var şimdi sana soruyorum Mantıklı olarak bir düşün kafanda bunu analiz et bir iş yerindesin kinci gün adam sana mesaj atıyor veya bir şekilde seni Instagram'dan buluyor takip ediyor veya mesaj atıyor bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyor sebep soruyorum Sebep ne şimdi bu adamla iş yerinde Sen normal İş arkadaşları şeklinde ilerleseydin yani aradan 3 ay geçer 5 ay geçer bir muhabbet doğar bir sohbet doğar bunun devamında da bir arkadaşlık ilişkisi doğar bunun sonucunda telefonunu verirsin alırsın veya sosyal medyaya eklersin o zaman anlarım bir şeyler makul seviyesinde ilerliyor deriz Ama sen işe girmişsin kimseyi tanımıyorsun hop Piyangodan bir adam çıkıyor seni takip ediyor orada muhabbet başlıyor ne düşünülür Ben sana söyleyeyim mi düşünülecek şey şu bir böyle bir adımı atan adam kusura bakma da senin kara kaşına kara gözünün için atmıyor yeni birisi geldi kimse kalkmadan Ben düşüreyim önce ben bunu yatağa atayım kafasıyla yapıyordu öyle saf temiz duygularla falan gelinmiyordur ikincisi bu adamın ne mal olduğunu Demek ki herkes biliyor ki adam önüne gelene atlıyor bir başkana mevzu daha var ne diye bir patronun iş yerinde Aşk ilişkileri istemem dedi niye bunu dedi Çünkü her yeni gelene Kanca atıp Her yeni gelene bir şekilde böyle yaklaştıkları için adam en baştan bunu söylüyor
Yok benim işte iki-iki buçuk ayım olmuştu bu cocuk bana instadan öyle mesaj gönderdi. Ben işe devamlı gitmezdim ama en azından iki aydır tanışıyorduk cocukla ve muhabbet de ederdik. Bi keresinde kazayla bi şeyleri bozmuştum çocuk bana yardım etmişti mesela sorumluluğu da kendi üstüne almıştı. Bi de patronun dediğine göre işe önceden kız eleman alınmamış ben ilkmişim çevredekiler gelen müşteriler de bunu doğruluyor zaten.
Allah aşkına soruyorum ya Sen ne iş yapıyorsun orada Sizin orası ne iş yapıyor tam olarak sen ne mezunusun yaşın kaç şu detayları ver de şu senin işi analiz edelim biz yok kadın almamış da hiç gitmiş de sen söyle de ben analizini yapayım
Size mesaj atabilir miyim
Tamam çıktım atabilirsin