Annem zaten psikiyatri hastası bir kere çay icip karsilikli sohbet dahi etmedik...
Ben çok içime kapanik biriyim hayatima biri girsin istiyorum ilk ve son olsun.
Ben çok içime kapanik biriyim hayatima biri girsin istiyorum ilk ve son olsun.
zor bir durum.. sizin durumunuz seçiminizi oldukça dikkatli yapmanız gerekiyor içinize kapanık olmanız iletişim sorunu yaşadığınızı gösterir ki bu oldukça ilişkiler için zorlayıcı bir durum
ne istediğinizi net belirlemeli ve o isteğiniz dışına çıkan hiçbir adayla görüşmemeniz şart..
siz içe kapanık iseniz dışa dönük birisinin yanında sıkılgan tavırlar sergileyebilirsiniz oda sizin bir dezavantaj. sizi bu halinizle kabul edebilecek zaman içerisinde içe kapanıklığınızı aşabilecek sabırlı ve şeflkatli birisi şart tabi bu özellikler olsa bile sizin de ona güvenmeniz gerekiyor
Muhtemelen senin erkek versiyonunum annem babam ben 4 yaşımdan beri ayrılar dede babaanne yanında büyüdüm ben sevgi görmedim çocukken en önemli şey güven oluyor annenle baban güvenini kırıyor bir kere başkalarına güvenmek içinden bile gelmiyor sana şefkat gösterecek birini bulmalısın ama tartman lazım baya çünkü günümüz o kadar pis bir zamana denk geldi ki dürüst temiz insan bulmak çok zor anlayışlı ilgili birini bulmanda fayda var.
Senin gibi kızları akıllı erkekler imkanları var diye kendine meze ederler. Dikkat et erkek arkadaş seçerken. Kendi çevremde var kızın biri öyle boşlukta idi sonra öğrendik işte kızı becermeyen kalmamış. Bende her gördüğümde acırdım. Arkadaşlarım bile araba da düşüp kalktığı kızların resimlerini gösterdi. Umarım öyle kolay kadın olmazsın.
Baba konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz bende hiç sevgi görmedim ama bunu normal hayatıma yansıtmıyorum. Yani yaşadığın bu durumların hayatına etkilemesine izin verme en önemlisi senin kişiliğine dokunmasına izin verme yoksa çıkılmaz bir boşluğa düşersin..
Cevap
9Cevap
Ya neolursun çok dikkatli ol lütfen özellikle olgun erkeklere karşı hayatta olduğu halde baba sevgisinden mahrum büyüyen kız çocukları daha hassas oluyor hata yapmaya daha müsait kapılıp gidersin çok iyi tanı düşün acele karar verme
Dikkatli ol yavrucum iyi niyetin ilgi ihtiyacın şevkat eksikliğin seni kullanmaya müsait bir kadın yapar seçimlerini dikkatli yap kullandırma kendini
Akıllı erkeklerin elinde meze olur ya büyük sorun
Işın cok zor onlarin dusunceleriyle iç içe yasadin o ortamdan uzaklastiktan sonra eş seç derim
Selam insan sabırlı olunca öyle birini bulabilir ancak.. her şey bı anda olmaz zamanla tabikide. ailen niye öyle çok mu karalcilar?
Sakin kalıp mantıklı davranmakta fayda var. Hayatına birinin girmesi isteğinde diretmemen gerek her zaman öncelik kendin olmalısın unutma.
Bende çevremde sen gibi olan insan sevgi ilgi sevmek sevilmek değer görmek ister sin
Sevgisiz yoksa o adaminda canini yakarsin
Kulaklarını çeke bileceyim birini
Kriterlerin nerler şimdi birde kriter moda oldu ya
Calisiyonmu
ilgili birini seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?