Ailemden hiç sevgi görmedim. Gerçek sevgiyi nasıl bulacağım?

öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar.umarım 23 senelik yaşamış olduğum durumu herkes okur fikirlerini söyler çünkü birilerine anlatmam fikir almam lazım.derdim aşk meşk konusu değil ailemden yana:(ailem disiplinli saygıya önem veren mesafeli ve sevgisini içte yaşayan bir aile tipi var.ben bunca sene annem olsun babam olsun her ikisindende bir sevgi görmedim.küçükken kucağına alıp sevmesini şefkat göstermesini çok istedim.elimden tutup bir parka yada bir markete gitmişliğim dahi olmadı hiç.bunları hiç görmedim yaşamadım.istediğim birşey olsun sesimi çıkaramazdım korkumdan.hiç sevgisini göstermedi babam.hep bi basklarına özendim benimde ailem böyle olsun dedim iç çektim ağlamışlığım dahi olmuştur yine ağlıyorum büyüdüm ama.şimdi de babam karşısına geçip konuşup sohbet etmeyiz soğuğum ona karşı.onun beni yetitirdiği gibi yaklaşıyorum ona ve çevreme mesafeliyim soğuğum.böyle olduğum içinde dertli halbuki beni böyle yapan bu duruma getiren kendisi ama bunu o bilmiyor.mutlu değilim.ailemin durumu iyi ve bana para vererek beni mutlu etmeye yüzümün gülmesini sağlamaya çalışıyor.mutluluğun parayla olabilecek birşeyin olmadığını görüyorum ve yaşıyorum.ben gerçek sevgiyi ve şefkati arıyorum.bana soruyolar neden gülmüyorsun sessiz sakınsın diye ama hiç kimse içimi ve ne yaşadığımı bilmiyor.ben sevgi arıyorum evleneceğim kişininde beni sevmesini bana bunu hissettirmesini istiyorum.ailemde görmedim eğer Allah nasip kısmet ederde evlenirsem kesinlikle ve kesinlikle ailemnin beni yetiştirdiği gibi yetiştirnicem.beni seven birinin olmasını çok istiyorum.bir yandanda korkuyorum cesaret edip birileri ile tanışmıyorum daha doğrusu 4 senedir kendimi eve kapadım içime kapanık bir duruma geldim. hayata bakış tarzım değişti ve ben bu halimden hiç mutlu huzurlu değilim.ben nasıl evlenicem?
Ailemden hiç sevgi görmedim. Gerçek sevgiyi nasıl bulacağım?