20 yaşındayım zerre aile sevgisi görmedim. Hepsi hayattaydı ama var diyemedim hiç. Annem hayatım boyunca hep çalıştı onun yüzünüde hep nadir gördüm yani. Babam doğduğumdan beridir hep kötü yolda heğ mahkum. Bir kardesim var aramizda 4 yas var onu ben büyüttüm. O de sevmiyor nankörlük yapıyor tanıyamıyorum. Ailemin diğer fertlerini akrabalarını saymıyorum bile. Hiç sevildiğimi hissetmedim ve hiç değerli hissetmedim. Kimsenin sevgisine inanmıyorum güvenmiyorum. Bir çocukluk arkadaşım vardı sırtımdan vurdu ne çok o yıktı beni. Tek bir kişiyi sevdim o da hayatımı alt üst etti gitti. Bir gün gerçekten bir Allahın'ın kulu bana değer verir mi? Yokmuşum gibi hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de hissettiğim duygulardı bunlar. Şimdiki yaşımda, yeni yeni buluyorum kendimi.
https://youtu.be/NGedCFvFArQ
Öyle gençsin ki, kazık yiye yiye öğreniyoruz hayatı.
Kendine de annelik yapmayı denesen, herkese saçma gelebilir ama ben kendime annelik yapıyorum, başkalarından beklediğim şefkati ben veriyorum kendime.
Kendimizi sevmediğimiz için insanlar bizi sevmiyor, önce kendini sev, kendine değer ver.
Gülseren Budayıcıoğlu'nun videolarını, dizilerini (Çöp Adam özellikle, Yalı Çapkını, Camdaki Kız) izlemeni tavsiye ediyorum.
Oralar da bizlere verilen şahane mesajlar var.
Hepimiz şanslı doğmuyoruz canım.
Kendini sevilmeye layık görmüyorsun, çünkü bende öyleydim, birisinin beni seveceğine inanmıyordum. Sana değer vermeyene değer verme.
Biliyor musun, bende çok hassastım, dokunsalar ağlardım ama güçlü görünmek lazım.
Kendin için bir şeyler yap, duş al, kendine bakım yap, kitaplar oku (iyileştirici kitaplar oku.
Serhat Yabancı'nın tüm kitapları, Gülseren Budayıcıoğlu'nun tüm kitapları) o kitaplar sayesinde kendini anlayıp, tanıyacaksın.
Kendini anladıkça da daha dogru değerlendireceksin her şeyi ve güçleneceksin ve sağlam basacaksın yere.
Kardeşini büyüttüğüne göre güçlüsün demek ki ama bunun farkında değilsin.
Kendine çok beğendiğin bir bardağı hediye et ve o bardakta kahve keyfi yap, en güzel bardakta iç kahveni.
Ayrıca Lütfen şu videoları izle, Hocalarımız terapiyi ayaklarımıza getiriyorlar, bilgilerini bizlerle paylaşarak ufkumuzu genişletiyorlar.
https://youtu.be/VvjuicB4vVQhttps://youtu.be/o5TR54FvvT4
Gülseren Budayıcıoğlu da senin gibi kardeşlerine annelik yapmış 🙂
Kader motifini de izlemeni tavsiye ederim.
Kader motifimizi bilirsek geleceğimizi okuyabiliriz.
Cenabı Hak "Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık" buyurmaktadır (Kur'an-ı Kerim İsra Suresi 13. Ayeti kerimesinde)
Aslında falcılara giyemeye de gerek yok, çünkü kader motifini okuyan kişinin buna ihtiyacı olmaz, tabi ki başlı başına kadere hükmetmek asla mümkün değil ama kaderi de biraz insanın çabasına bağlıdır.
Kader motifini öğrenmek istersen lütfen şu videoları izle.
https://youtu.be/o6rfXuudvFM
Ve son olarak "değersiz hissetmek" videosunu da izle lütfen.01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kader motifiyle alakalı bir çok Video var ama ben sadece Gülseren Budayıcıoğlu'nun kader motifiyle alakalı olan iki videosunu paylaştım.
Diğer videoları hocamızın youtube sayfasında bulabilirsin
En İyi Cevaplar
+1 yıl"Allahın'ın kulu bana değer verir mi?" Kendi değerinizi, kendiniz belirlersiniz. Bir başkası size kötü yaklaşıyor ise buna siz izin vermişsinizdir. Tabi, istisnalar kaideyi bozmaz.
İlişkileriniz ve sevgili olma konusunda endişeleriniz doğal olsa da, bu konularla ilgili olarak kaygınızın sizi daha da stresli hale getirebileceğini unutmayın. Önemli olan, bu konularla ilgili olarak düşüncelerinizi ve duygularınızı ifade eden sağlıklı ve uzun bir süre bir ortam oluşturmaktır.
Ayrıca, aşırı stresinizle ilgili olarak profesyonel yardım almayı düşünme. Bir psikolog veya psikiyatrist gibi bir uzmanın size yardımcı olacakları. Bu eğitmenler, ağırlıklarınızla ilgili olarak nelerin size yardımcı olabileceğini ve bunları nasıl yapabileceğinizi birleştirin. Bu sayede, zorluklarınızı yönetmeyi öğretir ve buradan daha mutlu ve sağlıklı bir ortam yaratabilirsiniz.
Arıca, inanmadığınız bir şeyi yaşamanız imkansız. İnandığınız yerden devam edersiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabanın hep mahkum olduğunu söylüyorsun. Annen babasız şekilde sürekli çalışıp didindi sizin başınızda durdu. Nice anneler gördüm böyle durumlarda çocuğunu atıp evlenen kendine yeni hayatlar kuran. Annen sevmemiş olsa sizinle işi ne? Kardeşin senden yaşça küçükmüş. Bu ortamda sağlıklı bir psikoloji mi bekliyorsun ondan? Lütfen olumsuzluğu çekme. Önüne bak. Eğitimine ya da işine bak. İnan bana bazen problemli geçmişler güzel geleceklere gebe kalıyor. Yeter ki inan yeter ki çabala. Senden farklı bir geçmişim yok hatta çok daha zorluklarla geçmiştir belki. Herkesin derdi kendine büyük. Pes etmedim sen de pes etme. Güzel yarınlara inandım sen de inan. Şükür her şey geride kaldı güzel bir "şimdi"m var. O sıra belki sende. Rabbim yarınını güzel eylesin. Dünü değiştirmek imkansız öyleyse boş ver. Yarınlara odaklan
00 Yorumla
Çocukluğunuzda yaşadığınız olaylar, hayatınızda büyük bir etki yaratmış olabilir. Önemli olan, bu olaylardan dersler çıkararak gelecekte daha iyi bir hayat kurabilmenizdir. İnsanların size değer vermesi ve sevmesi için kendinizi değerli ve sevilmeye layık hissetmeniz gerekir. Bu düşüncelerinizi değiştirebilmek için, kendinizi iyi hissetmeniz ve insanlarla iletişim kurarak onların size değer verdiklerini görebilmeniz önemlidir. Eğer bu konuda zorlanıyorsanız, bir profesyonel destek alarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Unutmayın, siz değerlisiniz ve hayatınızda mutlu ve anlamlı bir yeriniz var. 👉🥰👈
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
62Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yaşadığınız şeylerin ne kadar üzücü olduğunu tahmin edebiliyorum ama aileniz sizi sevmedi diye bu demek değil ki ailenizden başkası sizi sevmez. İçinizi ferah tutun yani illaki sizi de gerçek manada seven, sahici birisi olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki sevilirsiniz. aile sevmediği için başkası da sevmeyecek diye bir kural yok
00 Yorumla
+1 yılSevmez olur mu? Biri çıkar, öyle bir sever ki seni. Öyle değer verir ki sana, zannedersin ki öldün de cennete düştün. Öyle insanlar var ki şu hayatta, kimisi seviyorum der ilgiye boğar ve istediğini alana kadar oynar. Kimisi de gerçekten sever. Gerçekten seven değer verir. Kendini değerli hissettireni sev.
Ancak zaman zaman yanılıp kendimizi acı içinde bulabiliriz. Bu pes etmene neden olmasın. Pes edilecek bir şey yok. Hayat bu iyisiyle de kötüsüyle de yaşayacağız.
Tabi herşeyden önemlisi önce sen kendini sev. :)
10 YorumlaBu sevme ve sevilme mevzuları maalesef çok çetrefilli. İstediğimiz kişi tarafından sevilmek her zaman mümkün olmuyor. Biraz nasip kısmet meselesi gibi geliyor bana. Yani bu durum için moralinizi bozmaya gerek yok. Siz kendi kendinize değer vereceksiniz ki başkaları da size değer versin. Hayatınızın her alanında bu bakış açısını uygularsanız daha mutlu olacağınızı düşünüyorum..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle düşünme bazı şeyler nasip tır herkes eşit doğmuyor ve yaşamıyor maalesef ama bu denek degilki seni seven birisi olmiycak birgün birisi çıkar karşına ve sen tüm geçmişini unutursun her şey gönlünce olsun inşallah rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ❤️❤️ve sen çok güçlü bir kızsınki bukadar olumsuzluğa karşı hala ayaktasin ve direniyorsun çözüm yolları arıyorsun bu bile büyük bir başarıdır bunu biliyorsun dimi derdi veren rabbim sabrinida verir dermanınıda ve en güzel seyler sabirdan sonra gelir 🌹🌿🌹👏🌹🌿🌹💚🌹🌿🌹💚☘️🌹
00 Yorumla
+1 yılİnsan ailesini seçemiyor ama hayatında ki vs insanları seçebiliyor onlar yanlış diye
herkes sana yanlış yapmak zorunda değil sen de hayatındaki insanları iyi seçip iyi tartıp o şekilde hayatına alabilirsin ve sevgi görmemen sevgi gösteremeyeceğin anlamına da gelmez kendini yetiştirdiğin sürece karşı tarafa çok da güzel
sevgi gösterebilirsin karşındaki de
sana sevgi göstererek sevginin
ne olduğunu tam olarak bilmiyorsan
bu şekilde öğrenip sağlıklı ilişkiler kurabilirsin ♾️00 Yorumla
+1 yılÇevrendeki o yakındığın insanlar akraba aile vb sen hariç herkese ilgililerde sorun sendedir. Ama herkese karşı suratsız davranıyolarsa kendilerine bile hayırları sevgileri yoksa sorun kendilerindedir. Unutma onlar kendini sevmiyorsa seni de kimseyi de sevmezler. Daha çok gençsin önünde uzun yıllar var. Hayatının aşkını 40 yaşında bile bulup değer gören varken kendine haksızlık etme ve aceleci olma umut hep vardır❤️
00 Yorumla
+1 yılÇok zorluklar yaşamışsın
Kendini önemseyi ögrenmek zamani gelmis..
Önce sen kendini Sev
Sen kendine Deger ver.. bunu yaptikca.. bu duygulari hissettiricek insanlarla karsilasicaksin..
Biz kendinize nasil davranirsak.. karsimizdakide bunu aynalar gibi bize yanaitiiyor 🤗00 Yorumla
+1 yılÇocukluk travmalarımız bizi sürekli içine doğduğumuz koşullarla sınırlı bir dünyada olduğumuzu düşünmeye itse de, bu sadece bilinçaltımızın bi illüzyonu, gerçek değil. Ailenizin sizi sevip sevmediği hakkında yorum yapamam ancak söylediğiniz gibi sevmemiş olsalar bile, bu bir başkasının sizi sevmesi için bir koşul değil, sevilmeye değer biri olmadığınız anlamına da gelmiyor. Öyle hissettiriyor olabilir her şey, ama hisler, duygular da çoğu zaman illüzyondur. Önce siz kendinizi sevmeyi öğrenin, sevmeye ne kadar da değer biri olduğunuzu siz kendinize kanıtlayın. Kalabalıklar peşinizden gelecektir. Hoş, gelmeseler de olur…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAileni böyle tanımlamak yerine onları bir arada tutabilirsin. Yazmak kolaydır başarmak zordur. Bir yolda yürümek kolaydır ancak engelleri aşmak zordur. Annen sizin için çalışmış demek ki bir de bu yönden bak. Sevgisini göstermiş olabilir ancak onu da hayat yormuştur. Kardeşinin büyüğü sensin zaten. Ailemizi seçemeyiz ancak Yaradan bize de akıl vermiştir onu iyi yönde kullanmayı bilsek bir de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seni dinledim ve ben sana değer vermek istiyorum
Seni tanımak istiyorum
Ailesine karşı ne olursa olsun bu kadar vefalı sevgi dolu
Fedakar, duygusal, adil , karakterli dürüst bir kızla tanışmak istiyorum
Seninle sevgili olmak istiyorum ciddi ilişki istiyorum
Bana bir şans verir misin
Seni tanımayı çok seviyorum istiyorum01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeninle bir ömür mutlu olabilirim
Ben hep hislerimle hareket ettim
Hislerim seninle mutlu olacağımı söylüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılOh Oh maşallah... ACINDIRMA MOD : ON 🤣
Süt kutusunun bidinde kalmışları topluyorduk... kardeşim metçilerle takılıyordu beni dövüyolar abla dediğinde güzel kardeşim elinden aldım 😜 Yaşadığın çokta acı değil. Bizim üst kattaki kızın hem anası hem babası 16 yaşındayken öldü... kızı yakınları reddedi. 2 yıl kimsesizler yurdunda kaldı vs. çıktı çalışıyor... o ara da kızın evini babasının borçluları haciz etti vs... Biraz tatsız ama kesinlikle kötünün yanına yaklaşamaz senin durumun.
01 Yorumla- +1 yıl
Yazdığın ilgimi çekti o bataklığa düşen bilir bende zor yırttım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünya böyle bir yer aile sevgisi görmeyenler için gerçekten zindan gibi azıcık bir değer gösterse karşısında her hangi biri hemen ona güvenip, severiz çünkü geçmişten gelen o değersizlik boşluğu vardır içimizde. Önce kendini sev daha sonra kendinin değerli olduğunu hisset sana değer verecek biri olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem; sakın ha ailenden göremediğin sevgiyi dışarıda, özellikle erkeklerden ( sevgili olarak ) bekleme. Maalesef, günümüzde ülkemizde ahlak, vicdan gibi kavramlar anlamını yitirdiği için o şekilde hayatını karartan bir sürü insan var.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce kendini sevmelisin
kendini sevmeyi öğrenmelisin
Ailen seni sevmiyor diye başkası sevmeyecek diye bir şey yok
mutlaka seni seven sana değer veren birisi çıkacaktır
karşına Allah gönlüne göre versin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanliz degilsin. Bende oyle hep ezildim hep buzuldum. Yeri geldi beni canımsın yerine koydular yeri geldi ailenin en kotu evladi ben oldum. Eeeee oyle oluncada bende simdi yanliz yasiyoum ve hayatima bakiyorum.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılSever ama ailenin seni seveceği gibi kimse sevemez. Lütfen çevrende sana gerçekten değer veren insanların ilgisini sömürme olur mu , çünkü böyle birini tanıdım her ilgi gösterenin ilgisini sömürüyordu.
00 Yorumla
+1 yılAklıma Hoşlandığım çocuğa söylediğim "Annen bile istememiş seni okul niye istesin ki?" Lafını hatılattın cidden. O "." Dan sonrası Ailem bile sevmemiş diye başlayan kısım söylediğim o söze cidden çok benziyor 👍🏻😂
01 Yorumla- +1 yıl
Cahil vicdansız
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılSen kızsın biri sana abayı yakar, peşinden koşar; köpekler gibi aşık olur... Ya biz ne yapalım erkek halimizle pembeli? Bizi kim sevsin? Yani herkesin derdi var hak veriyorum ama bazı şeyleri gözünüzde çok büyütüyorsunuz.
00 Yorumla Bak aile sevgisi görmemiş olman sevilmek için engel değil. Aksine en çok en güzel seven bu sevgiden mahrum kalanlardır. Herşeyin vakti ve zamanı vardır lafına her zaman inandım çünkü hiç şaşmaz. Çünkü herşeyin bir vakti var ve güzel şeyler her zaman kötü şeylerden sonra gelir..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunlardan başka yaşayacağın her şey seni sen yapacak. Sonra diyeceksin ki, sevgi arıyordum sevilmeyi dahi aramaz olmuşum. İşte o zaman hayatı anlamış olacaksın.
00 Yorumla Sevgiyi ailede görmeyince hiçbir yerde bulamayacağını düşünüyor insan ama öyle değil mutlaka seni gerçekten seven, değer veren birileri giriyor hayatına ama öncelik senin kendini sevmen, senin kendine değer vermen... değeri ve sevgiyi başkalarının gözlerinde arama aynaya baktığında kendi gözlerinde gör... kendini sev, ilk önce sen kendine değer ver. gerisi zaten hayatın akışıyla gelir...
00 Yorumla
+1 yılKeşke insan ailesini seçebilse ama bunları ya da benzer durumlarda cebelleşen sen degılsın tek benim babam mesela alkol bagımlısı annem ise şeker hastası aralarında kavga edınce sürekli evde top bana döner oysa ben hiçbir sey yapmam yani neler var hayatta neler …ben ailemi seçmeyi o kadar çok isterdim ki anlatamam …..
01 Yorumla
+1 yılBende kendi ailemden sevgi görmedim 22 senedir.
Ama şimdi beni öz kızı gibi gören bir aileye sahip oldum 😊
Sabrın sonu selamet sen sevgi görmüyorsan sende gösterme soğukkanlı ol 😌10 Yorumla
+1 yılAilem iyiler ama sevgisini fiziksel olarak göstermediler arkadaş ve ilişkidede sevilmedim sevgi açlığı çok var bende sevilmedim diyebilirim yapcak bir şey yok imtihan işte
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. kendine değer ver ve özgüvenli ol. ailen ile dışarıdaki insanlar ayrı şeyler. o yüzden umudunu kaybetme. üzücü şeyler yaşamışsın umarım hepsini beraber atlatacağın biri çıkacaktır.
00 Yorumla
+1 yılHerkes kalbinin ekmeğini yer, elbet seninde karşına hayırlı bir insan çıkar. Bu günlerin içinde “ne günlermiş be” diyeceğin zamanların olacak umudunu kaybetme
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayır hiç heveslenme kimse seni sevemez sevmez daha doğru olur
böyle gizli üye olarak gelip saçma canım sorular sorarsan katlanacaksın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir zaman sevilmezsin bu şekilde. İşin çok zor. Ailen seni sevmediyse bu sende büyük travmalar oluşturur. Sırtımdan vurdu dediklerin de aslında sırtından vurmamıştır. Sana öyle geliyordur. Anlaşamamışsınızdır.
00 Yorumla
+1 yılSever. Ailen bunu kendi büyüklerinden öğrenememiş olabilir. Bu döngüyü sen kırabilirsin. Sağlıklı sevgi, öz şefkat ve sınırlar kurmayu öğren.
00 YorumlaAcı ama gerçek olan bisey annen seni sevmiyor anlamıyorsa seni hiç kimse sevip anlayamaz kendini bile sevemezsin anlayamazsın
00 YorumlaBu hislerini bende yaşıyorum aynı şekilde ama öyle düşünmemek lazım mutlaka tanıdığın iyi kalpli biri seni sever bir gün
00 Yorumla
+1 yılAllah önüne birini çıkartır sana hayatı yaşatır var olduğunu hissettirir sevgi nedir onda öğrenirsin yaşarsın sadece sabır gerekli☺️
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılHem de öyle güzel bi değer verir ki, hayran kalır, onunla yaşadığın anları düşündükçe şükredersin.
Yelkenleri suy indirme hemen00 Yorumla Birgün çıkan olur elbet karşına bende psikolojik olarak kötüyüm şimdilik biraz dertleşmek istersen yaz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç beklemediğiniz bir anda öyle şeyler olur ki siz bile inanmazsınız.
Tabi ne zaman olur hiç ama hiç bilmiyorum.00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılUmutsuz olursan imkansiz olur
Umudunu yitirme illaki gerçekten seven biri çikar hatta bütün geçmişini bile unutturur sana00 Yorumla Harcligini mi koymadilar hediye mi almadilar takdir mi etmediler?
02 Yorumla
Soran+1 yılbunların hiçbirini yapmadılar bunlar önemli şeyler değildi zaten
Kimse aileniz gibi olamaz ama bunu size hissettirecek bi adam çıkar karşınıza inşallah :)
00 YorumlaSen kendini seversen seni de seven çıkar. Kendini sevmeyeni kimse sevmez.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılönce sen kendini sevmeyi öğrencen başkası seni anca öyle sever
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu yaşadıklarına sabredersen ve isyan etmezsen ileride Allah sana öyle güzellikler verecek ki bu yaşadıklarının hiç biri aklına bile gelmeyecek sabırlı olabilirsen isyan etmezsen Allaha sığınırsan eğer ileride çok güzel şeyler yaşayacaksın ben bunları tecrübe ettim
00 Yorumla
+1 yılkeşke sana akıl verecek durumda olabilseydim ama şu an ben bile boşluktayım :(
00 Yorumla
+1 yıl"Evlat olsan sevilmezsin" dedikleri bu galiba :D
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim ailem hiç sevmedi umarım beni gönülden seven biri olur.
00 Yorumla
+1 yılKnk reglin yaklaşcaktir ondan duygusalson bana da oluyo arada
00 Yorumla
+1 yılSabret seni sevende çıkıcak değer veren birisi sadece biraz zaman ver kendine
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeverler ama çok zor bu hayatta bir insanı sevmek ve güvenmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef kimi insanlar bu konuda şanssız olarak dünyaya geliyor. Umudunu kaybetme. Böyle insanlar hiç beklemediğin anda girer hayatına. Umarım hakettiğin sevgi ve değeri fazlasıyla alırsın.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki severler kuzucum 🙏🏻❤️ Daha önce sevilmemiş olman bundan sonra da sevilmeyeceğin anlamına gelmiyor. Sen sadece dua et 🤲🏻 RABBİM hepimizi kıymet bilen, menfaatsiz seven, iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın 🤲🏻 Amin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSever elbette fakat hem kendin hem de seni sevecek kişi için en iyisi olacak şey ailenden uzak olman.
00 Yorumlaİnsan doğası gereği sever sevilir sen neden sevilmeyesin elbet çıkar karşına seni sevecek doğru bir insan ama tabi bu zamanda adam gibi dosdoğru sevecek birini bulmak zor ! Bana denk gelmedi umarim sana denk gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu kadar kisi sevmemişse başkası da sevmez. Sevimsiz bişey olabilir misin acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılçok güzelim harikayim bebek gibiyim😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen soğuk ve sevgisiz diye diğerleri de aynı olacak demek değil bu. Karşına çok da sevgi dolu insanlar çıkacaktır emin ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSever arkadaşim öyleydi hepte derste ağlardı şimdi evli cicek gibi eşi var herseyde sahip cikan görümcesi kayinlari bile kardeşi gibi seviyor
00 Yorumla
+1 yılHer zaman sevgiyi başkasında ararsın çünkü hiç bir zaman ne saygı duyulur sana ne sevgi verilir Allah sorsun kendi yaşadıklarım canlandı gözümde üzülme
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılAile sevgisi görmek şart
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık biri sevse de inanamazsın ki samimiyetine. hiçbir şey düzelmiyor. Ben inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılSen kendini sev. Başkası sevmesede olur. Kimseye ihtiyacın yok. Aile sevgisi görmeyen kızlar her sevgiye kanar buna eğilimli olur ve kandırılanilir. Sen sakın kanma devir kötü. Sen kendini sev yeter🌷
00 Yorumla
+1 yılSever Tabii ki
Ailem Sevmedi hiç kimse sevmez diyemezsin00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hiç aile sevgisi görmedim. Ailem bile sevmemiş başkası sever mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler