Haklı bir sebebi varsa niye kalınmasın ki? Anne baba olunca her şeyi yapmaya hakkı olduğu anlamına gelmiyor. Bir anne baba evladının bir birey olduğunu unutuyorsa, gururunu, onurunu hiçe sayıyorsa, kısaca evladına değer vermiyorsa; evladın, ailesine değer vermemesini de garipsemem.
kalmayı bırak sevgili olmam bile. haa olduysam yanlışlıkla olmuşumdur. Sadece aile değil çocuk sevgisi , hayvan sevgisi , doğa sevgisi de şart. kriterlerimi sanırım bir kez daha yükselttim. o yüzden bekarım zaten sorun yok. siz takılın gençler 😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Haksızlığa uğramış, onu hor görmüş ailesine değer vermeyen insanı haklı bulurum. Ayrıca böyle insanlar terkedilince iyice yalnızlaşacak ve hayatları zora girecektir. Onların hayatını güzelleştirmek için çabalayın, sevin...
Hayir , bugün kendi ailesine deger vermeyen yarin benimle aile kurdugunda da aynı durumda olur. Ben bize deger vermeyen degil dusunceleriyle davranışlarıyla adam gibi adam görmek isterim. O yüzden pek uzun sürmezdi ilişki farkettigim an biterdi :)
Geçerli bir sebebi yoksa saygısızsa ve asiyse ailesine karşı ondan eş olmaz. Çünkü senin de sözünü dinlemez senin de ailene saygı göstermez. Anne babanı secemezsin ama birlikte olacağın kişiyi doğru secebilirsin. Sevmesen bile saygı duymalısın ailene
Ailesinin ona ne yaptığını sorarım. Gerekli bir açıklama yaparsa mümkün. Açıklaması saçma birşeyse kararından dönmesi için çabalarım dinlemezse beni mümkün değil.
Babam benimle ilgilenmediği için 14 yaşında bodruma gidip iş bulmuştum babamı severim ama sadece babam olduğu için yani değer felan vermem belki onunda ailesi öyledir önyargılı olma
Ailesine değer vermeyen insan, yarın bürgün seni de ezer geçer korkma
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aileye bağlı. Ailesi ilgiliyse ama kendisi simarikligindan ilgisizse veya hic umursamiyor egoustse ozaman olsamda bunu fark ettigim zaman uzaklasirim ve zamanla iliskima son veririm.
İleride benimle de aile olacaksa asla , kendi ailesine değer vermeyen ilerde kendi kurduğu aileye ve yeni sahip olacağı benim ailemede değer vermez , geç 😒