AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
size tavsiyem, hayatta hiçbirşeye kaybedince psikolojik destek alacak kadar bağlanmayın.
Evet duzelirsin, iyi temiz bir adam çıkarsa hiç geciktirme ve geçmişteki hatana ilave hatalar ( çok bunaltacak darlandiracak ) şeyler yapma. Anne olmak yuva kurmak hakkın. Geçmiş olana baya olmuş, yarına bak
Cok uzuldum :(( bence kafanda o olayi halletmeden evlenme. Psikolojik destek sart ama sadece ilac degil terapiyle birlikte. Umarum en kisa zamanda cozersin ve cok mutlu olursun. Yitirdigimiz sevdiklerimizle kavusacagiz bir gun.
Tabikide evlen ama doğru kisi ile dogru zamanı bekle
Neden bu kadar etkilendin? Tamam normal ama 6 yıl anormal
Psklolojik olarak kendine morel ver ya nikah kiyilsaydi evlenmis çocuğum olsaydı de kötü yerden dönmüşsün şükür et ve kafana uygun biri bulursan psklolojik olarak toparlanirsin
Evlenmediyse kendisiyle görüşmeyi deneyebilirsin. Aranızdaki problemleri tam bilmiyorum ama böyle de olmaz kendine zarar
Hayatta değil
Sorunların varsa başka bir erkeğinde hayatını mahvetme boş ver
Evlen kendini evine eşine çocuguna ada unutur mutlu olursun
Bence o ilişkiyi atlatmadan, kafanda bazı şeyleri oturtmadan asla başka biri ile ilişkiye baslama. Yoksa pişman olursun.
Hayr sacmalama evlenmek için evleneceksen boş ver ben bekar kalmayı tercih ettim zamana. acisi geçecek emin ol 6 yıldır az daha zorla. sevmedgm. biriyle. evlencektm istemedim sevdgmde beni birakti giriş yalnız kalmaya aliisiyorm gibi
Önce kendini düzelt sonra evlen. Başka birini de mutsuz etme gereksiz yere. Psikoloğa gidebilirsin mesela
Aynisini yaşadim bende 2018 de ayrildim nişanlimdan yaşadiklarini iyi bilirim ama şu anda adini bile zor hatirliyorum cozumu basit.
Kaderler ortaktır seni çoktan unutmuştur bile neyin tribindesin
Unutamaz çünkü hayatta değil
Ooooo başın sağolsun en iyi yol bildiğin yoldur🤲🏻
Çözlür eğer doğru insanı bulursan seni anlayan seninde onu anlarsan maddi durumuna bekte bakma yeterki seni anlasın
Senden sonra kaç kişi almisdir hayatına o sende boş ver evlen gitsin
çözülmez ama yeni birini bul ya bu kadar sadık olmayın
Terapi al ve birilerine yardım et suçluluk duygun azalması için
Evlenmekle insanın psikolojisi düzelmez. Evlenmeden önce psikolojini kendin düzeltip stabil bir ruh haline geçeceksin ondan sonra evlenmeyi düşünürsün.
Evlilik sorun çozme değil bizzat sorunun kendisi bence
Evlendiğinde her şey çözülecel diye kaide yok yanlış bilgilendirilmeyin yanlışa düşmeyin
Neden ayrilmistiniz nisanlinla?
Trafik kazası
Haa vefat mi etti
Biraz
Yani evet alışamadım da
Nasıl yani vefat etti mi etmedi mi anlamadim
Etti
Ben sadece kabullenemiyorum
Basın sagolsun
Benzerini yaşadım kafam allak bullak. Gel istersen
Biz ayrılmıştık be senin kaybetme şeklin farklıymış Allah sabırlar versin sana. Evlensen bile içinde hep yara kalacak bu
Öldü diyemiyorum aklım gidiyor ayrıldık yazabildim
Kardeşim basit bir olay değil Allah sabırlar versin sana ama bu dünyada nefes alıyorsan önüne bakmak zorundasın sen bi ihanette bulunmuyorsun hayat boyu mücadele etmek zorundasın ki oda senin mutlu olmanı isterdi hayatının sonuna kadar bekleyemezsin tabikide kalk evlen demem ama dünyaya dönmek zorundasın nefes alıyorsak bu hayatı yaşayacağız başka çaremiz yok. Unutamazsın hep içinde kalır ama acını hafifletmeyi dene en azından belki yeniden sevilmek sana iyi bi ilac olabilir öyle düşün
Gözlerime baktı özgem dedi eğer bana bir şey olursa evlen olur mu dedi sus dedim anne olmak istiyordun ol dedi tek dileği buydu benden
Dediğim gibi kendini toparlayıp önüne bakmak zorundasın tersini düşün nişanlin yaşayıp sen rahmetli olsaydın o evlenecekti sen onun ömrünün sonuna kadar tek kalmasını istermiydin
İstemem asla keşke arabayı o sürseydi
Zamanı geri alamazsın ve olan bir olaya isyan edemezsin. Rabbim k kadar ömür vermiş bunu kabul edeceksin
Ben de yaşadım benzer şeyleri maalesef şu an çok zor biriyle olmak aklım onda kaldi
benim sevdiğim hayatta değil
Ne yapmış olabilirsin ki?
Ben kaza yaptım
Ne alaka be
Allah yardımcın olsun, zor olsa gerek...
Benim yüzümden oldu annesi bile yüzüme bakmıyor
Yarana tuz basmak istemem ama merakta etmiyo değilim
Veya sebepsiz yere engellediklerinde oldu...
Evlenceksen önce kalbini ac
Doğru kişiyi bulursan belki olabilir
Yaşını küçülterek düzelmez de
Hayatına yeni birilerini al
denemeden bilemezsin ki bunu
hiçbir şey değişmez
Tranvanı halının altına süpürüyorsun
Bir cacık olmaz zamana bırakmak tek ilaç
Yok yok evlenme
Ben de nişan attım ama zamanla geçiyor boş ver
Ailenin dilinden kurtulursun
Bana bi ulaşirmisin aynı şeyler yaşandi ama geçti. Seninle konuşmak istiyorum 😔
Bir ihtimal
Bu nasıl bir zaman dilimi benim aklım ermedi
Yanlışa yanlışla çözüm bulma
Seversen belki
Gideni boş ver önüne bak sen
Kendin istemediğin sürece evlenme.
Başın sağ olsun
banada yapiyorlar ne ypacam bilmiyorjm ya da köyden turkiyeden alcan kendin bulmassan dedi
Kendi istediğini yap boş ver aileni
Özel değilse nasıl kaybettiniz
Trafik kazası benim yaptığım bir kaza
Başınız sağ olsun, sizin hiçbir suçunuz yok bazı şeylerin önünü alamazsınız kendinizi suçlamayın
Peki
Özür dilerim biliyorum ki yazmaktan kolay bir şey yok ama yaşayan sizsiniz Allah yardımcınız olsun neyse iyi günler
İyi günler
Çok zor durum😕
Seks büyük bir motivasyon kaynağı bana kalırsa
Neden ayrildiki senden
en azından seks yaparaın
Tavsiyelere bak 😂
@Bayhiiçkimse e kasmamak gerek hayvanlardan ne farkımız var
Şakasına laf attim. Dünya görüşüne saygı duyuyorum 😌
Neden bitti?
Öldü diyorum anlamıyor musunuz
Güncelleme ne eklemişsin faketmediğimi anlaman gerekir di her ney se bu ara da yaş kaç?
32
Ölen ile ölünmez öncelikle basın sağolsun.. ollmasi gereken doğru insanı bulduktan sonra yeni bir başlangıç yapmak.. yani hemen evlen demiyorum ama en azından çay içerek kendi tepkini de ölmüş olursun.
Bazı şeyler mazide kalmalı mı?
Ben onu kendi ellerimle kaybettim çok cani bir kadınım
Haklılar
Nasıl haklılar çok sevdiğin birini kaybettin hiç mi canın yanmaz nasıl alırsın hayatına yeni birini
Çözüm değil.
istersen konuşabiliriz takip atarsan yazabilirim
Olabilir ve dahada kötüye de gidebilir
Zor bir şey
Niye ayrıldınız
Geçmişi bırak geleceğe bak