AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
That's my giiiirl!!! Böyle cevaba böyle cevap olur. Haklı sensin, böyle devam!
İlgi çekmek ya da naz yapmak için ayrılalım denmez. Ayrılmak isteyene hoşçakal demek en iyisi.
İşte kimi de ilgiyi fazla görür. Çocuk belli ki bütün ilgisini sana vermiş kızım sen daha ne istiyorsun ki
Ayrılmak istiyorsa güle güle denir fazla söze gerek yok...
Bu kadar çabuk bitirmeniz çok tuhaf. Sevgili değilmişsiniz siz zaten.
Sizinki bitmiş zaten
Peşinden koşmanı istemiş cocuk. Sende şut çekmissin durum bu
Zalımmm 😂 insan bir sorar ne oldu niye ayrılmak istiyorsun pattan hoşçakal denir mi
O haklı sen zaten ayrılmak için bahane arıyormuş sun
Yazdıklarına göre geveze ve dengesiz biri gibi zaten.. en güzelini yapmışsın haklısın.
Trip atan erkekle uğraşılmaz. Çok iyi cevap vermişsin
Hiç kimseye böyle bir şey yapmadım ayrılma nedenlerimiz genelde diğer sebeplerden ötürü oldu
Bunu bende yapmıştım ama karşı taraf anlayışla karşılamıştı😄
İlgilenmemişsin çocukla o da ilgi çekebilmek için bu yola başvurmuş sevdiğini düşünmüyorum aşk bu kadar basit bir şey değil sevseydin en azından nedenini sorardın ama sen direkt kabullenmişsin
bu ne sinirlilik ya hemende ayrılmayı dile getirior
O çok ergen bence nasıl erkek ya bu onun yalvarmasi ayrılmayalım demesi lazım defol diyen erkek mi olur
kız zaten bitirmiş ki çocuğa yıldırma politikası izlemiş kendisi ayrılsın die başarılıda olmuş 😂 çocukda doğal olarak ayrılmak istemiş
ilgiye aç bir maymun ve sen ona tokat gibi bir cevap vermişsin bence hakettiği buydu hep başkalarını düşünerek kendinden çaldığın zaman kendine haksızlık yaptığını gösterir ilişkilerde fazla taviz vermemek bence en iyisi
Senden yalvarma gitme demeni istiyor ergen tip sal ipini gitsin
Haklısın sen zaten böyle söyleyene başka ne tür cevap verilir ki🙄
Sevgili kadar boş bir iş görmedim kız haklı biraz aslında ama oğlan çok üzülmüştür belli Bi konu vardır sıkıntılı olunan bir durum ama gerek yok kızda tamam demesi kısa ve öz olmuş
Tamam. Bundan daha büyük bir kelime olmadığı için tamam diyene karşı taraf beni hiç mi sevmedin tarzı cümleler kullanıyor. Bir kere ayrılmak istiyorum diyen bir daha der neden uzatılsın ki?
Tamam en etkili kelimedir. Bence çok yeterli bir cevap hatta ben yerinde olsam üstüne cevap bile vermezdim daha çom delirirdi. Dahada cevap verme bence
Aynı benim gibisin valla eyvallahım yok kimseye. Giden gider yenisi gelir
Sana trip yapmış sen yanlış anlamışsın hemen ayrılma isteğini kabul etmişsin hiç sevmiyor gibi davranmışsın
Önce ayrılırken ben sıkıldım ayrılmak istiyorum mu diye sorulmalı :) böyle ayrılabiliniyorsa "tamam" cevabını da normal karşılamak gerekir :)
Senin olmadığın kesin..
Bi bitmediniz be ergenler yusuf lar hep böyle m al oluyor
Ben hiç begenmedim karşındaki insanın sana karşı olan cevaplarını... kismetine mani olmak istemem ama sal gitsin güzel bir hikaye cikmayacak buradan belli hemde besbelli.
İnsana bir güvensizlik verdiysen ayrılmak istemek bir test oluyor acaba beni sahiplenmişmi acaba ne yapıyorsun niye ayrılıyoruz diycekmi ayrılmayalım sensiz yapamam diycekmi o ilgiyi istiyor
Ben de peki demiştim bu kadar mı demişti ne dememi bekliyorsa artık
Sürekli böyle mesajlarını görmemezlikten mi geliyorsun peki?
Yani tabii ki tamam denir. Şahsen ben de 1,5 yıllık ilişkim böyle mesajla bitirildiginde sadece tamam diyip bizimkilerle yüzmeye gitmiştim gsgsgwtsvcw
sen dogru olanı yapmışsın gidene neden dur diyesinki
Bence en doğrusunu yazmışsın, bu şekilde giden mutlaka dönmek isteyecek sakın onada tamam deme, üslubu bile sana vermediği değeri gösteriyor...
Hiç bişey yapma eğer gerçekten sevse ve saygı duysa bunları diyemez demez ya ben soğurum😕narsiste benziyor
en iyisini yapmissin bende ayni bu şekilde cevap veriyorum salla gitsin kimlerki ugrasicaz yaa bosverrr
Anladığım kadarı ile sen bu ilişkiyi istemiyordun çocuk yazınca bakmadın o da kızdı sonrada ayrıldınız yani haklılık haksızlık olayı yok bence
Vallah bu mesaji yazan kiz kimse cok hoşuma gitti hahhaha süper mesaj ja nerde bu tür hatunlar bende istiyom
Yaani ben olsam bende öyle derdim niye kafamı ağrıtiyim. 😊
Sıkıldım ayrılmak istiyorum diyene tamam bile çok olmuş
Böylesi insanlarla birlikte olunmaz o önce ne istediğine karar versin
ilgi beklemis bekledigi gibi bir tepki almamis aslinda ayrilmak istemiyordu sasirmis tepkine
aleyna o sırada başkalarına verdiği için bu çocuğu da kanser etmiş belli
Sen benden önce davrandın bunu söylemek için de ve engelleme neşeli hayatını gözüne sok
Ayrılmayı düşünen birisini zorla tutamayız herkes kendi yoluna
O defol demiş sende hadi ordan ol git de...
daha güzel ne denir ki😏😏
Bu çocuk olgunlaşmamış daha. Üzer bu seni seni daha çok takıntı yapar
En guzelini yapmissin giden neden gidiyon gelene neden geldin denmez
Yani evet haklı ya erkek ayrilcam diyor kızlar üzmeye ihtiyaç yok tamam denir kesinlikle
ayrıl gitsin ben sıkıldım ayrılmak istiyorum diyenden hicbir sey olmaz zaten
Devam etmemesi gereken bir ilişki örneği, derslerde kullanılabilecek türden 👍
Aslında çok şey söylenirde biz sadece tamamla yetiniyoruz
Yani kardo ayrılmak isteyeni naparsan yap tutamazsın tamamm demesi normal
Kendine iyi bak Allah yolunu bahtını açık etsin desen olurmuş
Hemen de kestirilip atılmaz ama hele bu şekilde
Senin öyle cevap vermeni beklemiyordu seninde ayrılmaya niyetin varmış saten
🤣🤣🤣 benim demek istediğim ama digemedigim söz ağzına sağlık 👍
Daha cocuksunuz sen iyisimi gel benimle sevgili ol 😁
Bende tamam demistim. İkimizde tamam dediysek simdi evet diyelim birbirimize