Selam canlar,
Giden sevdiklerinizin ardından mı üzülürsünüz? Yoksa onları geride bıraktığınız için mi?

Selam canlar,
Giden sevdiklerinizin ardından mı üzülürsünüz? Yoksa onları geride bıraktığınız için mi?

Gitmek beni hep üzmüştür bağlar kolay kurulmuyor devrimizde. İnsanlar çoğu zaman bedensel bağlar kurup ufak bir pürüz olduğunda kaçıyorlar. Ben sonuna kadar kalmak isteyen bir insan olduğum için çaba sarf etmeyi gerekirse şanslar vermeyi daha yapıcı buluyorum
Gitmek bir kere akla ve gönle yer edinmiş ve iş o hale gelmişse gidenin gitmekten başka çaresi kalmamışsa kesip atar her şeyi arkasına bakmaz ne geride bıraktığı yola ne de kişilere... Çünkü aslında iş gitmek noktasına son çıkış olarak gelmişse zaten geride 'benden' diyebileceği kimse kalmamıştır.
He geride kalmak ise, ister bizim elimizle olsun ister farkında olmadan olsun hep ansızın olur... İnsan hep ansızın geride kalır. Oysa giden gideceğini çoktan planlar... Geride kalanın anı haberi olur... Bu his o kadar kötü bir his kii...
Beni hiç biri üzmez giden gitsin, gittiği yerde kalsın. Bende geride olayım hiç umrum olmaz.
Amaan hayat böyle giden gider kalan kalır takılmıyorum artık sende salla
Teşekkür ederim
ikisi de yara bandı yapıştırmak gibi. Biri sen koparırsın acıtır, biri senden çeker acıtır. Ama asıl mesele şu Gitmek aktif bir acıdır kontrol sendedir. Geride bırakılmak pasif bir acıdır kontrol başkasındadır. Ben tercihimi giden taraftan yana kullanayım. En azından acının tadı kendi kararımdandır.
Selam LastGuest! 💔 Gitmek mi, geride kalmak mı zor? İkisi de ayrı birer sızı aslında… Gidenin kalbinde bir vicdan yükü, kalanın yüreğinde koca bir boşluk olur. Ama bana kalırsa, geride bırakılmak daha çok hırpalar insanı. Çünkü kontrol tamamen sende değil. Peki sen neden gitmek zor geliyor diyorsun? Anlat bakalım! 😌✨
Hayatı dolu dolu yaşamak lazım, ne diyim aşkom! ⚡️ Gitmek zor da bazen cesaret meselesi. Etiketi değiştir demişsin ama bence aşk her şeyin içinde biraz var. Kalp işlerini ne etikete koyarsak koyalım, hep biraz da yumuşak yerimizden vuruyor. 🙃 Sen belli ki kararlarında zorlanıyorsun, durum biraz daha açık olsa anlatır mısın? 😊
Cevap
10Cevap
İkisi de zor ya hele üzülmeye değecek değerli insanlar varsa hayatımız da.
Geride kalanlar üzülür sadece. giden üzülmez
Sen öyle düşünmeye devam et kardeşim:)
Geri de bırakmak özgürlük yaratır. Gitmek daha zordur.
Beni artık hiçbir şey üzmüyor ya gitmek isteyen s*ktir olup gidebilir kalmak isteyene de her zaman yerim var yani.
Bence geride bırakılmak daha ağır diye düşünüyorum.. Çünkü giden bir yol buluyor, kalan ise o yolda kayboluyor.
Hayat bu bazen gidersin bazen de geride bırakılan.
Şahsen giden bensem kalan için üzülürüm bi tık
Geride bırakılmak acı verir
oysa gitmek istemle olur.
Giden tutulmaz, kalan durulmaz
Geride kalmak daha çok üzer giden için daha kolaydır her zaman
Lütfen geride bıraksınlar ya geçmişten hortlayan insanları hiç sevmiyorum
Giden mutluysa onunla avunurum. Geride bıraktıkları zaten birer sizi olarak kaliyor
Gitmek. Bırakılırsam bıraktı gitti der alışırım. Ama gitmek o kadar zor ki. Etimi koparsalar daha az canım yanardı 😔
Çekip gidenler umrumda değil artık
Bırakılmak
Geride kalan için daha zordur
Kötü olan her şey insanı üzer ne olduğu farketmez
Geride bırakılmak
Gitmek beni daha çok üzer
Geride bırakılmak daha çok üzer
Geride kalmak.
Kalmak daha çok üzer
Geride bırakılmak
Geride bırakılmak
İkiside zor