sevenlerin kaderi midir terk edilmek? gerçekten sevmek yetmez mi? ya da bir kıza bir erkeği nasıl sever? olmayacak duaya amin dedim ve terk edildim. zaten kızlara karşı olmayan güvenim bundan sonra asla hiç olamayacak ve artıl tövbe. uslandım ve usandım artık. şimdiki nesil gibi sadece cinsel obje olarak mı bakmak gerek kızlara kendimizi sevdirebilmek için? bizim bakmaya kıyamadığımıza milletin yapmadığı kalmıyor. sonuç yine hüsran yine hüsran. bir de en kötüsü insanın içindekileri anlatacak birinin olmaması. ne kadar kötü değil mi? sadece resimdekiler anlıyor derdimi. :( belki cehenneme gideceğim ama en azından orda iki yüzlü olmaz insanlar...
Biz de erkeklere hic guvenemiyoruz, nolucak simdi :) Cok sevilen herzaman havalara giriyor maalesef ve bunu erkekler daha cok yapiyor...
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısınız hanımefendi bu devirde kızı erkeği aynı bir farkı yok. ama iffetli olması gereken kızlar. ki kız istemezse hiç bir şey olmaz. ben kıza aşığım kız onu kullanan çocuğa. adalet mi bu ya? sevilen her zaman havalıdır zaten de düzgün kişi varken kötüye gitmek de kızlarımızın genetiğinde var ve artık tövbe.😞
Aynen öyle ablacım. seversen terk edilirsin, biz sevdik terk edildik. belki aldatıldık belki aldandık ama bu kalpte artık aşka, sevmeye yer kalmadı. buraya kadar geldi diye boynunu gösterirler ya benim boyumu aştı artık...
En İyi Cevaplar