Çok güzel bir adil yıldırım taktiği bu. Tebrikler. Ama böyle giden.. ve giderken seni hiç yaralayamadigi duygusunu ona yasattigin adam bence kısa bir süre sonra sana tekrar dönecektir. Çünkü yalvarmadin.. açıklama istemedin. Neden diye karalar baglamadin. Eminim şimdiden benden ayrılırken nasıl bu kadar rahat ve umursamaz olabiliyor.. duygusuz davranabiliyor diye kafasında kurarak.. saldırı şeklinde.. kavga etmek için dönmesi... belki bir ihimal olumlu olarakta kapını tekrar çalması mümkün olabilir. Çünkü o bu ayrılık isteğinden sonra senden görmeyi arzu ettigi tepkiyi göremedi. Emin ol.. tekrar dönmesi için çok sebebi var. Ve hakkı tabiki sensin. Ayrılmak istiyor.. birde üstüne.. senden.. kendisine göre bitmiş olan ilişki için yalvar yakar olmanı.. izahtlerde bulunmani vb. bekliyor. Düz duvara carptirmak icab eder bazen böyle erkeği. Elbette haklısınız. Doğru bir yol. Tekrar dönersede rahat olun. Hayırdır? Buyrun kimsiniz? Rehberinde yoksunuz falan. Küplere biner. Umrumda bile değilsin. Sana zaten ulaşmak niyetinde değildim. Her yerden silmiştim mesajı gider.. soğuk duş etkisiyle kendine gelir.
2 kere okudum onu haklı çıkaracak bişey bulamadım ilişkinizde savrulacak bişey mi var o da yok amip wp niye bakmıyorsun ayrılmak istiyorum demiş demek ki seni sevmemiş seni kölesi olarak görmüş ya da takılmalık sevgili yalvarsan kendini aya çıkaracak maho salla gitsin
Neden böyle soğuk davrandın ki? Bir kaç mesaja bakarak kim haklı ya da kim değil hesabını yapamam. Sadece şunu söyleyebilirim çok çabuk rest çektin önce bir karşı tarafı da anlamak lazımdı ama tabi hikayenin arka kısmını bilmiyorum o da var. Bilemedim...
İkinizin yaptığı da yanlış, ama ikiniz de büyük ihtimalle haklısınız. Hata en başta bu noktaya kadar beklemek olmuş gibi. Büyük ihtimal ikiniz için de birbirinizden ayrılmış olmak en iyi sonuç olmuş.
Ya ayrılalım lafını sinirden bile bence söylememek lazım. Velev ki burada olduğu gibi söylendi. Muhtemelen senden ayrılma mı ne saçmalıyorsun sen gibi bir cevap beklemiş. Ama sen direkt tamam olur ayrılalım deyince onda ufak bir şok etkisi yaratmış. Bu da şokun etkisiyle sana tepki göstermiş.
Şimdi konu ne bilmiyoruz, bu konuşmanın başı yok. Eğer umursamaz davranıp wp dönmediysen, hiç bir şekilde seninle iletişim kuramadıysa “ayrılmayı” bahane olarak yani yazman için kullanmış olabilir. Onun dışında tutumun gayet doğru. Sürekli ayrılmak isteyen biriyle olmaz bunu genelde kadınlar yapardı erkekler bu konuda da kadınları geçti. Şu “defol git” sözlerine tilt oluyorum. Durulmaz bununla
Burada sanırım beyefendi kendini birazcık nazlamak istiyor. Yani sonuçta ayrılmak isteyen kendisi ne yapman gerekiyor ki? Ayaklarına falan kapanmanı onu bekliyor galiba. Bence en güzelini yapmışsın. Boşu boşuna kendini kötü hissetmene gerek yok. Zaten kullandığı musluk ve takıntı tavır az çok kendi karakterini belli ediyor. Gidene dur demek hiç bana göre değil. Hayat bir şekilde devam ediyor. Biri gider biri gelir.
Ben sıkıldım kısmı saçma. Detayı bilmiyorum tabi ama eminim ki o sıkıldım kısmının içinde birsürü şey olabilir sen biliyorsun. Mesajlara bakmayıp çocuğu ikinci plana atman çocuğun ayrılık isteğini haklı çıkarıyor. Gerektiği gibi davranılmayacaksa zaten bitmeli. Senin tamam deyip direkt bitirmen zaten onun senin için pek de bir şey ifade etmediğini gösteriyor. Sen çocuğa değer vermemişsin. Çocugun gerçekten tamam mi diye sorması senin yalvarman için ya da devam etmek istemen için değil verdiğin cevaba şok hali. Bu kadar basit mi ye getiriyor olayı. Zaten sonunda defol git demesi sana siteminden. Yine söylüyorum detaylari bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla seninle devam etmemesi çocuğun şu an için kendine yapacağı en büyük iyilik. Çocuk haklı.
Kız wp den mesajlara bakmıyor. Çocuğu umursamıyor ve durum o kadar itici bir hale gelmiş ki en son inst üzerinden ulaşmaya çalışmış. Kızların dm kutuları seçeneklerle dolu olduğu için erkeğin ayrılalım sorusuna bile direk tamam diyor. Bu tip kızlar daldan dala konar.
Burada haklılıktan ziyade niyet önemli. Belli ki sen de istemişsin ayrılmayı, ya da olmayacağına kendini inandırmışsın. Aranızda gerçek bir sevgi bağı olsaydı eğer ikinizde oturup çözüm yolları arardınız. Ama öyle görünüyor ki artık tahammül kalmamış
"ben sıkıldım" sebebiyle ayrılmak isteyen bi karaktersize tamam hoşcakal demen bile fazlasıyla bi lütuf senin defol git demen gerekiyoydu hatâ yapmışşın aşkı oyun olarak mı görüyoymuşda sıkılmış boşvey böyle birinden kurtulman senin için çok daha iyi
Yorumların bazıları kaba pek aldırış etme kötü cevaplara ve benimde erkeklerin düşünme biçimini anlayabilmiş değilim, sevince bazıları belli etmiyor , bu çocuk senin tepkimi ölçmek için öfkeden trip atmış sende kaybetmekten kork diye muhtemelen senden tepkisi gitme seni seviyorum, üstüne düşmen. Lâkin çok üstüne düşme erkekler sevmiyormuş diye duydum. Tamam yerine, bu ilişkinin gerçekten bir anlamı yoksa senin için bende bunu söyledim, benim tepkim de haliyle normal olamazdı, kırıcı olmaya gerek yok , bana neden böyle davrandığını, ne düşünüyorsun bilmiyorum, benden beklentin ne bir ilişki bu kadar basit bitirilecek bir şey miydi senin için , istersen kal , istersen git. Benim net olmayan ilişkilere vaktim yok, seviyorsan kal, sevmiyorsan seni tutmam ben senin için bir mesaj üzerinden terk edilecek biriysem, nedensiz ve sebebpsiz bunu zaten sen istedin demektir, beni kaybetmek senin kararındı, bende sana tamam dedim diyebilirsin. Bu onun belki aklını karıştırır.
Ve son olarak haklı haksız diye bir şey yoktur, tek taraflı hata olmaz. Sende haklısın, onun haklı bir yanı yok. Ben bunu yapamazdım kaybetme korkusundan.. En iyisini yaptın. Geri döner illa bu tip kişiler. İzin verme.
Haketmiş. Öyle bi ayrılık konuşmasına böyle cevap verilir, aferin sana tatlı kısss
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sen burada cocuga saatlerce yalvarsan nolur barısalım, noldu niye ayrılıyorsun seni seviyorum geberiyorum tarzı konussan dahi sana verecegi tek cevap SENİ İSTEMİYORUM olacaktı. Senin tamam demen onun gururuna dokunmus. Haksız olan kendisi, sıkıldım ayrılıyorum ne demek ya cocuk musun sen
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Söylemeye dili varmıyor ama sizin de dediğiniz gibi, "Ne olur bırakma!" demenizi bekliyor... Diğer bir deyişle ayrılmak istemesi aslında bir blöf. Nasılsa sizin onsuz yapamayacağınızı tahmin ettiği için "Gitme ne olur!" demenizi bekledi. Ama blöfünü görmeniz hesapta yoktu...
Yusufun daha kendine hayrı yok ne dediğini bilmiyor ya da seni ölçmeye çalışıyor bakalım ne tepki vereceksin diye böyleleriyle ömür geçmez bir erkek net olmalı. İyi yapmışsın. 🙏
tmmda önceden ne yaşandı ki... bir mevzu var ki çocuk böyle. sende belli ki trip atarak kısa yoldan kestirip atmışsın. çocuksa iş ve davranış. ikinizdede var. birbirinze karşı anlayışınız yok
Çok güzel yapmışsın bayılıyorum insanlara beklemedikleri tepkileri veren insanlara tamda doğru olanı yapmışsın ama sanırım beklediği cevap bu olmayınca beyin kısa süreli hata vermiş olmalı 😂😂
Alyna haklı tabiki, çok güzel bir cevap verdin zaten yalvarsaydın o erkek tatmin olcaktı ve ayrılmaktan vazgeçmeycekti nede olsa, zamanını boşa harcamadın.
Tamam denilebilir ama sonra ki cevap küfür gibi olmuş. ikinizde birbirinize ayıp etmiş. Yasananlara saygıdan ayıpsız ayrılığı bir seçenek olarak düşünün. Hakkinizda hayırlısı olsun
Bence beklenilen bişey mis gibi karsilamaliydin zaten yakın zamanda böyle bişey beklidum son zamanlarda uzaklaştık falan gerekli ve doğru kelimeleri kullanarak düzgün şekilde ayrılmak daha mantıklı olurdu hem aranızdaki mesafe olgun bı şekilde dağılır unutma süreci çabuk ve güzel bı şekilde bitterdi
Niyee? Erkek kurulamaz duygusal düşünemez mi? Robot mu bunlar? Erkek ağlamaz sunu yapmaz diye diye duygusuzlastırdınız yeteri kadar cogunu zaten. Senin gibi zihniyetsizler birde çocuk doğuruyor doguracak. Sen gibilerin doğurduğu ne kız ne oğlan bi halta yaramaz
Öncelikle bi sakinleşin sayın sinirli bayan! Erkek duygularını belli edebilir, erkek ağlayabilir, erkek sevebilir vs…ama yetişkin bir birey artık duygularını dile de dökebilmeli değil mi? Konuşma yetimiz var değil mi? Asıl sizin yetiştiremediğiniz veletleri biz çekmek zorunda değiliz! Şahsen vaktimi beni aşşağa çeken, moralmen sürekli düşüren, ne istediğini bilmeyen, çocuk gibi sürekli dudak büken, ergenlikten çıkamayan bir şansa heba etmem!
Bunun gibi anlayıssız şımarık kızlarla konusuluyo mu bi düşün adam kim bilir ne kdr konuşmuştur insanları yarı yolda bırakan sizsiniz sorumluluk benliginiz zayıf. İlişki kurduysa bi zahmet kıcına takıversin ayrılmak istiyorum demeye bile tennezul edemeyen hantal çirkin Türk kızlarına bu az bile. Seven trip atar bunun erkegı kızı yok. Konuşabiliyoruz demişsin ya keske aynı seyi hemcisnlerin içinde diyebilsen
Konuya göre, kişiye göre, cinsiyet ayırmadan yaparım ben yorumlarımı. Ama bu konuda fikrim değişmez, konuşmayı beceremeyen, birey olmayı beceremeyen her kim olursa hayatımda yeri yoktur. Vaktimiz kıymetlidir, güzel duygular için harcanmalı, bir kez geliyoruz sonuçta bu dünyaya!
Bunun açıklaması çok basit çünkü yaşınız genc daha kişiliğiniz oturmamış ne istediğinizi bilmiyor ve mantıklı düşünecek bir yaşta degilsiniz ki bu da çok normal bir durum sen şimdi beş sene sonra okadar degisiceksinki hayata bakış açın düşüncelerin duyguların daha mantıklı ve geleceğe yönelik olucak. Simdi biz bu yaşları atlattigimiz için bize komik geliyor sizin yasinizda bizde oyleydik aklımız bir karış havadaydi oyuzden normal bir durum bu
popon bi kibrit bas emin ol mazot gibi yanar bu tip erkekler sürekli kibirinden osurur gezerler bununla aynı şehirde durman bile sakıncalı. çok rica ediyorum ona söyle ssiktirsin ammk çocuğu defolsun
Sanırım seni denedi ve öyle söyleyince hayel kırıklı yaşamış olabilir ya da gerçekten ayrılmak istedi ama nedeni sorarsan hani çözüpnayrılmayız ümidi olarak da tepki vermiş olabilir
Değişik bir ayrılma konuşması olmuş. Belli ki beyefendi henüz ergenlik döneminde... Atlatamamış bu hormonsal ruh hallerini. Yolunuza devam edin derim. Şahsi fikir.
Aferin kız tamam dan başka ne yazacaksın ki kimse vazgeçilmez değildir ufak bir sinirlenmede heleki ben sıkıldım ayrılmak istiyorum diyene en güzel cevap
Umursuz ve ilgisiz olduğun belli. Ama karşı tarafta madem ayrılamiycak o zaman dillendirmesin bunu. İkinizde popüler kültüre köle, aşkın ne olduğunu bilmeyen saçma bir çiftmişsiniz.
Bu adam da benim gibi ya ben eski sevgilime hep ayrılmaktan bahsediyorum tamam deyince de bayağı trip yapıyordum dünden hazır mısın falan diyordum bunu çocukta ne diyeceğini şaşırıyordu😉
Demek ki çok boşladın çocuğu n'apsın ölene kadar senin çevrimiçi durumunu izleyip kafayı mı yesin? Valla anormalsiniz ya. Yapman gereken en iyi şey çocuktan uzak durmak bence.
Ne haklısı manyak misiniz siz😂 çocuğun mesajına cevap bile vermiyormuş. Hanfendi kendisine gitsin bir maymun alsın istediği gibi oynatsın. Bu nasıl bi ego ya narsist
Ben bunun gibi modelleri iyi biliyorum ilgilenmezler bakmazlar cevap bile vermezler mesaja sonra senden ayrılmak istiyorum deyince kıymete binersin. Yoooook öyle şey canım😂
ya tamam haklısınız falan da şu kızların ''sıkıldım'' temalı bahaneleri ne kadar doğru? yani, ''sıkıldım ayrılalım !'' nedir ya? sıkılınca insan çorabını değişir mesela, sevgilisini değil.
Çocuğun sıkılma sebebi kızın wp de cevap vermemesi. Kısaca kız takmıyor, ve garibim ulaşmak için gördüğün gibi inst dan yazıyor artık. Olaya öyle bir bakıyorsunuz ki acınası.
Wp de cevap vermiyor diye ayrılmak istemesi sence normal mi? Ne kadar sığ düşüncelisiniz kızın belki işi var belki müsait değil her cevap veremediğinde demek ki ayrılmak isteyecek. Asıl böyle biriyle devam etmek acınası olur. 😄
Wp den bakmayıp inst bakması fazla ironik... Herkesin işi gücü olabilir. 7/24 mesajlaşmak zorunda değil kimse. Lakin seni bekleyen biri var iken de karşı tarafa "Müsait değilim" veya "Ben dönerim sana" gibi bir kaç şey cevap olarak verilir. İnsanları bekletmek egonuzu okşuyor anlıyorum ama kişiliğiniz yerle bir oluyor. 😊
Çoğul konuşman bile saçma sadece yorumuma balık gibi atlayarak eleştiri yapıyorsun beni tanımıyorsun bu şekilde konuşman aşırı absürt ve komik. "Egonuzu okşuyor kişiliğiniz yerle bir oluyor falan." Diyeceğini soru sahibine söyle bana değil. Soru bana ait falan sandın herhalde :)
İkinizde gerçekten hiç olgun yanıtlar vermediğinizi düşünüyorum çünkü konu yorumu veren değil, soruyu soran kişinin meramı, sorunu. Tanımadığınız bir kadına ön yargılı olmayın, biz kadınlar da nedense siz erkeklerin egosunu okşamaktan sıkıldık desek bu çok ön yargılı olmaz mıydı empati yapın öyle yorum yapın... hadi iyi günler
"Pembeli" diye yorum atanın yorumunu direkt sildim bile. Gerçekten kadın kadına destek olmalı düşmanı değil, bizim türk halkı tanımadan etmeden eleştiri yapmaya bayılıyor. Sadece yorum yaptık diye iş nerelere geldi bundan sonra en güzeli yorumlara kapatıp fikrimi söylemek :) @benzerkonular1 teşekkür ederim beni anlayan biri...
aman yalan ve basit ilişkileriniz aranızda olmayan saygı sevgi ve aşk a bakılırsa zaten koftiden ilşkileriniz var sen haklısın o haklı olmak mesele değil sevmek nedir bilmiyorsunuz