Sevgiliniz sizi farklı bir hesaptan işletse veya aynısını siz yapsanız ilişkide güven probleminin mi var olduğunun belirtisidir.

Sevgiliniz sizi farklı bir hesaptan işletse veya aynısını siz yapsanız ilişkide güven probleminin mi var olduğunun belirtisidir.

Ama bu saçmalığın daniskası. İşletme nedir bunu yapan kafayı yemiştir. Aşırı bir güvensizlik duyduğu için bu yola başvurmakta.
Ayrıca bu hareketin devamı gelir madem güvenin yoksa böyle akılsızca bir yola başvurnazsin.
Hiç yapmadın mı lise yılında da olsa veya sana yapılmadı mı
Ohooo ben çok yaptım lan ben sevgilime güvenmıyordum ama 😅
Ayrılmak için bir neden arıyordum 😅
Güvenını kıracal ne yaptım dese 😅
😅en iyisi sap kalmak güvensizlik derdim olmaz
Karakteri yoksa sana yalan söylüyorsa yani ne yaptığı belli değilse sende birşeyler öğrenmek için fake hesaptan yaşıyorsan bu güvensizlik anlamına gelmez adamların ya da bayanın gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Ben denemiştim sonra iletişim koptu konuşmuyorum çünkü midem bulanmıştı sonra yine gerçeği vurdum oda aynı şeyleri söyleyip durma tamam sen haklıydın dedi hatta yaptığını söyledi şimdi ne yapar bilmem sevgili değildik arkadaş gibi bir şeydi.
Evet saçmalık ve güvensizliktir. yani insan farlı bir hesap açarak sevdiğini test ediyor ama bu tamamen güvenmemekten kaynaklanıyor. insan sevdiğine güvenmelidir. tabi ki herkesin kendi kararı ama ben sevdiğim kadını asla sahte hesaptan işletmezdim ya da denemezdim.
Ama bir de onın tarafından düşün ya daha iyi birisi gelse demek şans verecek ve konuşacak
Öyle biri ile zaten güvenip sevgili olmam ki
Cevap
2Cevap
Böyle bir şey yapmam.
Bu tür durumları sevmiyorum. Yapan kişiyle ciddiyetim olmaz zaten. Çünkü çok küçük hareketler.
Yani şuana kadar yapmadın da yapılmadu da
Deniyor da olabilir bakayım ne yapıyor gibilerinden. %100 bir güvensizlik diyemeyiz.
Bence güvensizlik sevdiğine güvenmiyorsan demek ki cevap vereceğini düşünüuon
Deniyor da olabilir öyle deme bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?